Pan that Palette Update #6

Pan that palette

 

Met nu nog 4 oogschaduw producten te gaan, gaat de Pan that Palette challenge wel iets sneller. Ik krijg bij sommige oogschaduws echt het gevoel dat ik ze op ga krijgen voor het einde van het jaar. Dat klinkt ver weg maar de tijd gaat al snel, ik weet namelijk nog goed dat ik aan de challenge begon!
Dit is inmiddels update 6 alweer, kijk je deze keer ook mee naar deze lastige uitdaging?

 

Vorige keer
Pan that palette

Hoe het er nu uit ziet
Pan that palette

GOSH oogschaduw trio – 18 Golden Sea
De lichte kleur gaat echt goed! Ik moet eerlijk toegeven, de pigment is er een beetje vanaf. Misschien komt het omdat hij al aardig wat jaartjes mee gaat. Maar het duurt niet lang meer voordat de lichte kleur helemaal op is. Nu moet ik me gewoon wat meer gaan focussen op de donkere kleur.

 

Vorige keer
Pan that palette
 

Hoe het er nu uit ziet
Pan that palette

Black Onyi eyeshadow – #8240
Het gaat al wat sneller. Ik begin wel een beetje verliefd te worden op de grijze kleur, hij is mooi om er een smokey oogschaduw look mee te maken! Maar toch hoop ik dat hij bij de volgende update al wat meer op is.

 
Vorige keer
Pan that palette  
Hoe het er nu uit ziet
Pan that palette

Catrice – 420 Talk Like An Egyptian
YES! Ik heb eindelijk een stukje pan bereikt met deze oogschaduw! Het duurde een lange tijd maar nu is toch eindelijk een beetje vooruitgang in zicht. Stukje bij beetje komen we er wel πŸ™‚

 

Vorige keer  
Pan that palette
 
Hoe het er nu uit ziet Pan that palette

Max & More – NO.3 Floral palette
Er zijn weer twee nieuwe pans bij gekomen. Bij de donkerroze kleur en een grijstint heb ik een pan bereikt. Je kan bij dit palette goed zien welke kleuren ik het meest gebruik. Het gaat lastig worden om bij de andere kleuren ook de pan te bereiken. Hier moet ik me ook wat meer op gaan focussen. Wie weet, bij de volgende update πŸ˜‰

 

 

Best raar, hoe vaker je een palette of mono gaat gebruiken hoe meer je eraan gewend raakt. Van sommige kleuren zou ik het toch best zonde vinden als ze eenmaal op zijn. Maar ja, life goes on.
Ik heb al wat verjaardagsgeld in the pocket, en ik heb weer een nieuw oogschaduw palet op het oog. Zo blijven we maar door gaan. Het ene maak je op, terwijl je weer iets nieuws erbij koopt.
Van welk product zou jij het jammer vinden als deze op is?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Pan that Palette Update #6”

 1. Rochella schreef:

  Hoi Dinja, Dat gaat hard zo met je makeup. Ik bereik de fases alleen bij mijn MAC poeder. Die is elke 2 tot 3 maanden aan vervanging toe πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat gaat ook al snel zeg!

 2. Astrid schreef:

  Goed bezig hoor! Ben benieuwd of je alles opkrijgt voor het einde van het jaar!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook, maar hoe het er nu voor staat moet het bij de meeste oogschaduw producten wel lukken πŸ™‚

 3. Je bent weer lekker opgeschoten! Ga zo door πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja het gaat lekker zo πŸ˜€

 4. Joanne schreef:

  Ik vind het altijd zo jammer als m’n mascara op is! Want zodra je dat merkt, is het eigenlijk al te laat! Zo irritant dat je niet in dat flesje kunt kijken hahah

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad! Ze zouden eigenlijk mascara in doorzichtige flesjes moeten stoppen πŸ˜‰

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.