OOTD Dress in Zürich

Dress in Zürich

 

Dinsdag deelde ik dan eindelijk mijn (MEGA) vakantie verslag, dus kan ik nu met een gerust hart mijn tweede outfit delen. Ik heb natuurlijk veel meer outfits aan gehad (ik kon goed mixen en matchen door wat ik allemaal had mee genomen) maar ik heb Roy maar twee keer gevraagd of hij foto’s van mijn outfit wilde maken. Deze keer nam hij de foto’s in het oude gedeelte van Zürich, op een brug over de Limmat. 

Mocht je nou nog nieuwsgierig zijn (en het nog niet hebben gelezen), hier vind je mijn MEGA vakantie verslag!

 

Dress in Zürich

 

Dress in Zürich

 

Dress in Zürich

 

 

 

 

Ik draag hier:

Spijkerjasje
(Marktplaats)

Sterrenjurkje
(New Yorker)

Panty
(Primark)

All Stars
(Zalando)

Polaroid zonnebril

(Pearle)

Tattoo choker
(Ebay)

Net zoals bij mijn vorige outfit show ik hier mijn spijkerjasje. Ik snap wel waarom deze trend terug is gekomen. Normaal gesproken volg ik echt nooit trends, ik ben zo iemand die dan de dingen te laat koopt en de trend al voorbij gevolgen is. Nee, ik houd het wel bij mijn eigen kledingstijl. Lekker alternatief enzo.
Wat is jouw kledingstijl?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “OOTD Dress in Zürich”

 1. Els schreef:

  Ik vind het spijkerjasje gecombineerd met de zwarte jurk met roze sterren heen goed bij elkaar passen :-).

 2. Leuk jurkje! Mooie omgeving ook

  1. DinjaDONUT schreef:

   Hihi jaaa vooral de omgeving! 😀

 3. Joanne schreef:

  Leuke foto’s! Wat is het daar mooi!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Mocht je nog geen vakantie bestemming hebben, Zürich is echt een aanrader! Want het is inderdaad mooi, en dit is zelfs nog maar een klein stukje ervan 😉

 4. Floor Daasvand schreef:

  Dat jurkje staat je zo leuk! Ik ben zelf nog steeds op zoek naar het perfecte spijkerjasje die al wat ouder is (en niet te duur) waar ik een battlejacket van kan maken. 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje 😀
   Tja marktplaats en kringloopwinkels zijn dan aanraders ^^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.