Favorites #3

Favorites 2

 

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat ik wat van mijn favoriete items heb gedeeld. Daarom is het vandaag de hoogste tijd om dit weer eens te doen! De afgelopen paar weken heb ik weer wat items verzameld die ik wat vaker gebruikte of die favoriet zijn sinds het moment dat ik ze kocht. Van online bestelling tot beauty producten. Kijk je deze keer weer mee naar mijn favorieten?

 

Favorites 2

Pearl Massagebar van Lush
Het duurde even voordat ik deze in gebruik nam. Ik heb hem al bijna een jaar – denk ik – en een paar weken geleden heb ik hem dan eindelijk voor het eerst gebruikt. Althans, Roy heeft mij een massage gegeven omdat ik last had van mijn schouder (lang verhaal, maar het gebeurde in ieder geval op vakantie bij het zwemparadijs) en dit leek mij een ideaal moment om deze massagebar uit te proberen. 
Hij masseert fijn, het is een wat vettige substantie als de bar warm word maar het voelt wel verzorgend aan op de huid. Door de ‘parels’ voelt het masseren nog fijner en de geur van de massagebar is erg aangenaam. Hij ruikt naar bloemen en ook naar iets zoetigs.

 

Favorites 2KawaiiCute bestelling
Dit is nog een beginnende webshop maar er zitten nu al hele leuke en schattige dingen in het assortiment. Ik bestelde deze stickers en kreeg er een gratis kaartje in een zakje bij. De service is erg goed en de verzending ging snel, ik had mijn stickers al snel in de brievenbus liggen (hoe schattig zijn ze wel niet 😀 ?!). KawaiiCute is zeker even een kijkje waard!

 

Favorites 2Sky Deluxe shower scrub van Cien (Lidl)
Deze shower scrub met mooie verpakking kocht ik eens tijdens het boodschappen doen voor €2,49. Ik had op dat moment geen scrub meer in huis en wilde deze wel eens uitproberen.
Het is een fijne scrub, hij heeft echt een heerlijke bloemengeur (helemaal zen, haha) en de scrubkorrels zijn precies goed. Niet te grof maar ook niet te fijn. Na een scrubbeurt voelt mijn huid lekker zacht aan.

 

Favorites 2Wasa Delicate Crisp Rosemary & Sea Salt
Sinds Roy en ik in Center Parcs een proefzakje kregen van Wasa Delicate Crackers Sea Salt, ben ik helemaal weg van dit merk. Ik kon alleen de zak niet in de winkels vinden (als iemand weet waar ze te koop zijn, laat het me weten!) dus probeerde ik maar de Wasa Delicate Crisp Rosemary & Sea Salt uit. Deze vond ik ook erg lekker en op dit moment is het echt weer één van mijn favoriete snacks.

 

Favorites 2Tijdschriften
Ook al heb ik deze op de foto nog niet allemaal uitgelezen, toch vind ik het leuk om dit soort tijdschriften in huis te hebben. Glamour, Cosmopolitan en Elle zijn mijn favorieten wat betreft mode en beauty. Ik blader er graag doorheen, daardoor krijg ik inspiratie om te bloggen… Zelfs als ik niet over mode of beauty blog! 
Nu ik hierover aan het typen ben, bedenk ik me ineens dat ik er echt eens even een keer goed voor moet gaan zitten om ze te lezen. Ik heb inmiddels alweer nieuwe edities gekocht en die zitten nog zelfs in het plastic!

 

 

Deze ‘Favorites’ artikelen zijn heel handig om kleine en korte reviews te delen. Over sommige items – zoals de scrub – kan je gewoon geen heel artikel maken, tenminste ik niet. Op een gegeven moment raak ik gewoon uitgepraat over scrub. Als je eenmaal hebt verteld wat voor soort scrubkorrel het is dan kan je er gewoon niet meer over vertellen.
Vind jij het leuk dat er in ‘Favorites’ kleine reviews staan?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Favorites #3”

 1. Els schreef:

  Lush heb ik laatst ontdekt… een beetje laat ik weet het. Maar heb nu Curly Wurly shampoo en vind hem heerlijk!
  Als je houd van Kawaii moet je eens op AliExpress kijken :-). Daar hebben ze heel veel.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik moet AliExpress nog steeds ontdekken haha :’) ik besteed mijn tijd (teveel tijd) eigenlijk al aan ebay…

 2. Linda schreef:

  Jaan! Tijdschriften. Mijn favoriet! Ik heb ook een hele stapel in huis. De meeste wel gelezen maar ik bewaar ze graag voor inspiratie en dergelijke.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook! Zonde om weg te gooien :p

 3. Quinty schreef:

  Die scrub lijkt me ook wel fijn. Hij ziet er ook al erg leuk uit in ieder geval. Mijn favoriet van de maand was zeker de Rimmel colourist mascara! 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oh die ken ik nog niet, maar binnenkort moet ik een nieuwe mascara dus wie weet 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.