Verlanglijstje

Verlanglijstje

 

Over iets meer dan een maand ben ik alweer jarig (wat gaat de tijd toch weer snel, ik word 24!). En bij een verjaardag hoort – naast taart – ook weer een verlanglijstje! Deze keer vond ik het echt lastig om dingen te verzamelen die ik graag wilde hebben voor mijn verjaardag. Meestal koop ik gelijk iets als ik het wil hebben maar nu moet ik me toch eventjes inhouden. Prima want dan kan ik me mooi aan mijn plan houden om minder uit te geven. Ik ga vandaag eens even mijn verlanglijstje met jullie delen!

 

Net zoals vorig jaar verdeel ik alle gevraagde items onder personen. Zo krijgen mijn vader en stiefmoeder een apart lijstje, mijn moeder, vrienden en ook Roy krijgt een apart lijstje. Vorig jaar is het me zeer goed bevallen, ik heb niks dubbel gekregen en veel dingen die ik in mijn verlanglijstje had staan kreeg ik ook! Dus een tip voor jullie: deel je verlanglijstje op en geef iedereen die naar je verjaardag komt een apart lijstje.

Verlanglijstje

– Vampire Diaries boeken
Ooit heb ik een gedeelte van het eerste deel gelezen als e-book en het beviel me wel. Het lijkt me een leuke boekenreeks om aan te beginnen! 

 

– Fotografie tijdschriften
Altijd leuk om even in door te bladeren. Vaak staan er goede tips in, leuke weetjes of gewoon veel inspiratie!

 

– Pandora bedel
Welke weet ik nog niet, er zijn zoveel leuke om uit te kiezen! Graag wil ik de bedel met camera maar die is eigenlijk al uit het assortiment, op de site staat dat sommige Pandora winkels deze bedel nog wel eens zouden kunnen hebben…

 

– Iets met donuts
Toepasselijk, toch? Iets met donuts is altijd goed, al is het een donut zelf daar zal ik ook al tevreden mee zijn!

 

– Sleek I Divine Original palette
Ik vind Sleek zulke fijne oogschaduw palettes hebben dat deze er ook nog wel bij kan. Eerst had ik hem op het lijstje staan bij de andere dingen die ik zelf wilde kopen maar waarom niet op mijn verlanglijstje zetten?

 

– Vlinderhuisje
De vlinders vliegen het balkon voorbij hier. Jammer, want ik vind vlinders heel leuk! Misschien dat ik ze kan lokken met een vlinderhuisje. 

 

– Iets van Lush
Alles is goed, ik vind namelijk alle producten – die ik tot nu toe heb gehad en gebruikt – heel fijn en zou graag kennis willen maken met nog meer Lush producten.

 

– IKEA: Förvar voorraadpot
Eerlijk gezegd heb ik al zo’n voorraadpot. Maar daarvan is de deksel kapot gegaan, waardoor hij nu niet meer goed sluit. Ook al heb ik er alleen maar gevouwen lucky stars in zitten, toch vind ik het zonde dat de deksel kapot is. En voor dat geld kan je het zeker niet laten.

 

– Tijdschrift Flow
Ik vind dit echt een heel fijn tijdschrift om te lezen. Veel artikelen die je laten nadenken over het leven en dergelijke. Vaak zit er ook een leuk extraatje bij zoals een vragenboekje of bloemenboekje.

 

– Tijdschrift Glamour
Dit tijdschrift vind ik fijn om inspiratie uit te halen voor mijn blog (net zoals Cosmopolitan en Elle). En ook fashion inspiratie, want het tijdschrift staat er vaak vol mee. 

 

– Landkaart/ wandelkaart Zwitserland
Ja ik weet het, we zijn net terug en nú vraag ik een landkaart/ wandelkaart. Ik kan alvast één ding verklappen: dit was zeker niet de laatste vakantie naar Zwitserland, we willen veel meer van dit mooie land ontdekken!

 

– IKEA: Moppe miniladekast
Hiervan heb ik er al één (van de oude serie) en ik vind hem toch wel erg handig. Nu heb ik nog meer kleine knutselspulletjes en zo’n ladekastje is er echt ideaal voor. Netjes opbergen die kleine frutsels.

 

– IKEA cadeaubon
Naast de IKEA spullen op mijn verlanglijst willen we nog veel meer bij de IKEA kopen (zie ook IKEA wishlist), aangezien we onze hobbykamer binnenkort nog willen verbouwen. Roy heeft al een cadeaubon gekregen voor zijn verjaardag, en nu hoop ik dat ik er ook eentje krijg.

 

– IKEA: Gunde klapstoel zwart
Wij hebben geen klapstoelen. Oké ik weet dat het geen must is, maar als je een grote familie hebt (Roy dus) en je viert een keer je verjaardag of er word een familieavond geregeld dan hebben we dus niet genoeg zitplekken. Voor zulke momenten zijn klapstoelen erg handig.

 

 

Dat was mijn verlanglijst alweer! Ik vind dat ik mezelf aardig goed heb ingehouden en dat ik alleen maar nuttige dingen vraag. Tenminste, het meeste is nuttig. Ondanks dat ik nu nog langer dan een maand moet wachten, ben ik al heel erg benieuwd naar wat ik krijg. Tijdens het uitpakken van de cadeautjes voel ik me nog altijd een klein meisje, haha!
Wat is het leukste dat je ooit voor je verjaardag hebt gekregen (ja, die ene gave Barbie pop telt ook mee)?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Verlanglijstje”

 1. Leoniae schreef:

  Wat een mooi verlanglijstje, er zitten zoveel leuke items tussen :). Ik ben zelf ook gek op Sleek :).
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is altijd wel lastig om te bedenken 🙂 zoveel leuke dingen…

 2. Els schreef:

  Wat een mooi lijstje. Ik vind het altijd moeilijk wat ik moet vragen. Mijn mooiste cadeau… lampen om te fotograferen :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is inderdaad een erg mooi cadeau! Zelf zou ik ook nog een goede lamp willen om mee te fotograferen, maar die koop ik dan zelf wel 😉

 3. Quinty schreef:

  Wat een leuk verlanglijstje. Dat vlinderhuisje is leuk joh. Ik hoop dat je ook echt iets krijgt van je verlanglijstje 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja ik hoop het ook ^^

 4. Eva schreef:

  Ik ben toevallig ook over ongeveer een maand jarig en ik ben ook al bezig met een verlanglijstje haha xD Je hebt me geïnspireerd om er ook over te gaan bloggen, goed idee 😉 Ik vind de ladekast van de Ikea leuk! Die kan je ook nog leuk beschilderen eventueel. En een landkaart van Zwitserland is ook een leuk idee~

  Het tofste dat ik ooit voor mijn verjaardag heb gekregen is het armbandje van Tiffany&Co. Ik kreeg het op mijn 21ste van mijn ouders <3

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja gewoon doen ^^ ben nu ook benieuwd naar jouw verlanglijstje.

 5. Florentine schreef:

  Super gaaf om te zien, wat een leuke dingen allemaal!
  Gave blog heb je 🙂
  Ik ga ‘m zeker in de gaten houden! Veel liefs, Florentine

  1. DinjaDONUT schreef:

   Aaah dankje! 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.