Shoplog Zwitserland

shoplog Zwitserland

 

Ook al kan je misschien niet wachten om mijn vakantie verslag te lezen, toch moet je het eerst maar even doen met de andere artikelen. Ik ben al hard aan het werk om ervoor te zorgen dat het versalg binnenkort online kan staan. Vandaag laat ik in ieder geval al zien wat voor souvenirs ik heb meegenomen uit Zwitserland. Want ja, een Zwitserland gek zoals ik kan natuurlijk niet genoeg souvenirs in huis hebben! En naast échte souvenirs heb ik ook wat handige bruikbare spullen mee genomen.

 

Zo slim als ik soms ben, heb ik tijdens het uitpakken van onze koffers gelijk de bonnetjes weg gegooid. Sommige prijzen weet ik nog uit mijn hoofd, maar neem het me niet kwalijk als er soms geen prijs bij staat.
Overigens – omdat we op vakantie waren in Zwitserland – zal ik de prijzen noemen in de Zwitserse Franken (sFr.), dit omdat elke dag de koers wel weer verschillend is.

 

shoplog Zwitserland

Zürich mok (sFr. 19,90 – Starbucks) – Shotglaasjes (sFr. 3,90 per stuk – Coop) – Etui (Teddy’s Souvenir-Shop) – Mini etui (Teddy’s Souvenir-Shop)

Achter de Zürich mok van Starbucks zit een verhaal. Ooit waren Roy en ik op station Utrecht, natuurlijk weer eens veel te vroeg voor een trein. Omdat we moesten wachten en omdat ik het koud had besloten we een heerlijke beker koffie te halen bij Starbucks. We gingen even aan een tafeltje zitten, om écht van de koffie te genieten (sorry Starbucks lovers, ik weet helaas niet meer welke koffie we hadden). Roy zag in zijn ooghoek iets staan, allerlei verschillende mokken. Er stonden ook mokken tussen met afbeeldingen van Utrecht. Roy – als echte Utregter 😉 – zag dat wel zitten.
Een nieuwe verzameling was begonnen: wij sparen mokken van Starbucks. Niet zomaar mokken, nee: mokken die de stad afbeelden waar we zijn geweest. Maximaal één per land (tenzij het écht een hele leuke mok is).

 

shoplog Zwitserland

Lemony Flutter (sFr. 13,50 – Lush) – Bilou Tasty Donut duschschaum (sFr. 5,95 – Manor) – Essence Light Reflection topcoat (sFr. 3,20 – Manor) – Bergkristal (Souvenirwinkeltje in Göschenen)

Even over de Lemony Flutter. Ik moest echt iets kopen bij de Lush in Zürich, en toevallig was mijn Lemony Flutter thuis al bijna op! Het is zo’n fijne handcrème dat ik hem wel opnieuw wilde kopen. Het was wel iets duurder maar dat vind ik het helemaal waard. En over de Donut doucheschuim, ik had helemaal geen doucheschuim meer nodig. Ook al is dit – volgens mij – foam doucheschuim, toch ga ik er geen review over maken. Deze blijft dicht zitten en gaat bij de donut collectie 😀

 

shoplog Zwitserland

Blauwe trui (sFr. 10,45 – Manor)

Er was sale bij Manor, tenminste bij de kledingafdeling. En dan is het echt heel moeilijk om een goed afgeprijsde trui te laten liggen. Er zat namelijk wel 70% korting op! Ook al is het lang geen truien-weer meer, toch moest ik hem wel meenemen. Als ik hem in de winter dan een keer draag dan denk ik altijd nog aan Zwitserland! Deze trui kocht ik nog even op onze laatste dag. We moesten toch wachten op te trein dus dan maar even wat winkels in duiken.

 

 

Op zich valt het nog wel mee wat ik allemaal heb gekocht. Ondanks dat viel het nog niet mee om de koffer dicht te krijgen. We hadden namelijk voor onze ouders ook nog wat souvenirs gehaald en ook namen we wat meer eten en drinken mee terug naar huis. 
Wat is het leukste dat je ooit in het buitenland hebt gekocht?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Shoplog Zwitserland”

 1. Els schreef:

  Wat leuk dat jullie die mokken verzamelen waar jullie geweest zijn :-). En 70% korting moet je altijd kijken :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja, 70% korting is altijd fijn 😀

 2. Fijne spulletjes! Gebruik jij de Lemony Flutter echt als handcreme of alleen voor je nagelriemen? x

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik gebruik hem ook vaak als handcreme 🙂 vooral als ik erg droge handen heb.

 3. Leoniae schreef:

  Wat een super leuke shoplog :).
  Xoxo, leoniae

 4. Joanne schreef:

  Donut doucheschuim! Awesome!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Gaaf hè 😀
   die kon ik nou echt niet laten liggen!

 5. Eva schreef:

  Jaaa mokken van de Starbucks, zo leuk! 😀 Ben benieuwd welke landen jullie nog gaan toevoegen aan jullie verzameling. Ik heb in Japan in de Starbucks van Kyoto een hele toffe tumbler gekocht en ben van plan om van de zomer ook weer een nieuwe (of een mok) te kopen bij de Starbucks van een andere stad. Ben benieuwd naar je reisverslag komende dagen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Jaa ik ook haha :’) stiekem hoop ik gewoon een mok van Starbucks uit Japan!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.