Pan That Palette Update #5

Pan that palette

 

Zo vliegen alle dagen weer voorbij (vooral dagen met slecht weer, grr) en komen we weer aan bij een nieuwe update van mijn Pan That Palette challenge. Ondertussen ben ik ook op vakantie geweest en nam ik een palette mee in mijn toilettas, die heb ik tijdens onze vakantie gebruikt dus daar is wel wat verschil te zien. En bij één mono oogschaduw is er wel een erg grote vooruitgang te zien, wat helemaal niet mijn bedoeling was.
Kijk je weer mee naar deze update (met een grote vooruitgang)?

Vorige keer
Pan that palette

Hoe het er nu uit zietPan that palette

GOSH oogschaduw trio – 18 Golden Sea
Het gaat niet hard bij deze kleur maar er is wel enig verschil zichtbaar. Misschien komt het omdat ik het zo jammer vind als hij straks ook echt op is. Ik heb tot nu toe nog geen enkele oogschaduw gevonden die hierop lijkt. De lichte kleur gaat trouwens wel sneller dan de donkere, terwijl ik van beide evenveel op doe.

 

Vorige keerPan that palette

Hoe het er nu uit ziet

Pan that paletteBlack Onyi eyeshadow – #8240
YES! De lichte kleur is eindelijk op! Nu moet ik ervoor zorgen dat ik de donkere kleur op ga maken. Ik ben in ieder geval al heel blij dat de lichte kleur op is. De donkere probeer ik nu vooral te combineren met kleuren (en tinten) uit het palette van Max & More.

 

Vorige keer
Pan that palette
 
Hoe het er nu uit zietPan that palette

Essence eyeshadow holographic – 42 Mystic Purple
Kijk, dit bedoel ik dus. Een grote vooruitgang toch? Nou dit was eigenlijk niet de bedoeling. Ik wilde de kleur op doen – hoe slim, ik had de oogschaduw op het badkamerkastje gelegd, ik ga aan de slag met mijn föhn en het volgende moment ligt de oogschaduw op de grond. De meeste oogschaduw palettes overleven zo’n val wel, maar deze was helemaal verpulverd. Ik kon gewoon niks meer gebruiken. Net nu ik de kleur weer leuk begon te vinden :’)

 

Vorige keer
Pan that palette
 
Hoe het er nu uit ziet
Pan that palette

Catrice – 420 Talk Like An Egyptian
Het is zo lastig om bij deze het verschil te zien. Geloof me, het is er wel. Ook gebruik ik deze niet heel vaak dus daar kan het ook nog wel aan liggen. Tegenwoordig gebruik ik hem om mijn ooglooks een special effect te geven, gewoon iets extra’s. Ik heb al geprobeerd hem te combineren met de GOSH oogschaduw trio, met paarse oogschaduw uit het palette van Max & More en met een bordeaux rode kleur van Sleek.

 

Vorige keer  
Pan that palette
 
Hoe het er nu uit ziet
Pan that palette

Max & More – NO.3 Floral palette
Nu gaat het echt hard, sinds de vorige update heb ik bij drie kleuren al de pan bereikt! Nu moet ik echt zo door gaan. Nog blijf ik het lastig vinden om die lichte kleuren te combineren, vooral met die grauwe dagen van de afgelopen tijd. Ik heb zomer nodig! Misschien gaan dan die lichte kleuren wat sneller op.

 

 

Zoals ik al zei, het Max & More palette nam ik mee op vakantie, dit heeft het palette echt goed gedaan want hij is al een stuk verder nu. Ik hoop dat ik weer een pan heb bereikt bij de volgende update.
Hoeveel oogschaduw palettes of mono’s neem jij mee als je op vakantie gaat?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “Pan That Palette Update #5”

 1. Rachel Kromdijk schreef:

  Oeh catrice! love it mooie items!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ze zijn mooi maar moeten wel allemaal op, haha :p

 2. Mariska schreef:

  Je gaat goed hoor! Mooie verschillen. Ik zou het zo zonde vinden om bepaalde dingen echt op te maken. Maar eigenlijk koop je het er ook een beetje voor 😛

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is inderdaad wel een challenge met dubbele gevoelens :p aan de ene kant wil ik ze dolgraag opmaken maar aan de andere kant vind ik het ook een beetje zonde.
   Behalve het palette van Max & More, dat was eigenlijk gewoon een miskoopje.

 3. Robin Valentine schreef:

  ik heb er tot nu toe maar een waarvan een oogschaduw de pan geraakt heeft! ik krijg het gewoon niet op T_T ben jaloers haha!!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Bij de rest van mijn oogschaduw lukt het me ook niet hoor, ik ben me vooral aan het focussen op deze palettes en mono’s :3

 4. Astrid schreef:

  Wat goed dat je lekker dingen aan het opmaken bent! Sommige zijn echt bijna helemaal op al, dat heb ik in geen tijden bereikt 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja het ruimt wel lekker op als ze uiteindelijk allemaal op zijn 😀 maarja ik gebruik ze dan meestal ook wel elke dag

 5. Linda schreef:

  Blijft zo gaaf om te zien en het is zo’n fijn gevoel om iets daadwerkelijk op te maken 🙂 -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad 😀

 6. Els schreef:

  Wow, dat gaat goed. Echt goed van je dat je dingen opmaakt :-).

 7. Floor Daasvand schreef:

  Gaat goed zeg! Ikzelf moet eigenlijk ook weer eens bezig met oogschaduw maar ik vergeet het steeds haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oei maar veel succes in ieder geval 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.