Pan That Palette Update #4

Pan That Palette

 

Als ik naar mijn Pan That Palette challenge kijk, dan lijkt de tijd echt heel snel te gaan. Ik kan me nog herinneren dat ik de vorige update typte en nu ben ik alweer een nieuwe update aan het typen. Deze keer ben ik best tevreden over hoe snel de oogschaduw op gaat. Ik pak ook steeds vaker de palettes die op moeten en probeer deze ook wel eens vaker te combineren met elkaar.
Ben je benieuwd hoe ver ik al ben met mijn palettes?

Vorige keerGOSH 18 Golden Sea

Hoe het er nu uit ziet
GOSH 18 Golden Sea

GOSH oogschaduw trio – 18 Golden Sea
Bij deze oogschaduw trio is het hard gegaan met de lichte kleur. Hij begint nu een beetje te brokkelen, wat het op doen lastig maakt maar zo gaat hij wel sneller op haha! Maar nu moet ik me toch wat meer gaan focussen op de donkere kleur.
Wie weet zie je bij de volgende update ook dat de donkere kleur snel is gegaan. 

 

Vorige keerBlack Onyi #8240

 
Hoe het er nu uit ziet
Black Onyi #8240

Black Onyi eyeshadow – #8240
YES! Hier zie je nou echt hoe ver ik ben. De lichte kleur is bijna op en ik denk dat het ook niet lang gaat duren bij de donkere kleur. Deze oogschaduw gebruik ik meestal als ik moet ’s ochtends vroeg moet werken. Dan heb ik geen zin om me uit te sloven en pak ik maar gewoon deze oogschaduw erbij. Als ik wat later moet beginnen sloof ik me wel meer uit hoor 😉 

 

Vorige keer
Essence 42 Mystic Purple
 
Hoe het er nu uit ziet
Essence 42 Mystic Purple

Essence eyeshadow holographic – 42 Mystic Purple
Helaas zie je bij deze mono niet zo veel verschil. Ik moet echt mezelf gewoon dwingen om deze oogschaduw erbij te pakken en op te doen. Omdat deze licht is (en dat zo niet mijn ding is) pak ik hem gewoon liever niet. Misschien als het weer echt een warme dag word, dat ik deze oogschaduw wel met een paar andere lichte kleurtjes kan combineren.

 

Vorige keer
Catrice 420 Talk Like An Egyptian
 
Hoe het er nu uit ziet
Catrice 420 Talk Like An Egyptian

Catrice – 420 Talk Like An Egyptian
Zie jij hier een verschil? Nee ik ook niet. Terwijl ik hem écht wel heb gebruikt! 
Ik heb hem niet vaak gebruikt maar het blijkt dat ik dat wel zou moeten doen.
Weet jij een mooie combinatie met goud 😉 ?

 

Vorige keer 
Max & More NO.3 Floral palette
 
Hoe het er nu uit ziet
Max & More NO.3 Floral palette

Max & More – NO.3 Floral palette
Zodra je eenmaal één pan bereikt hebt, duurt het gewoon niet lang meer tot je de anderen ook hebt bereikt. Ik gebruik dit palette wel het meeste (want ik wil hem gewoon op hebben) en dat zie je ook echt terug. Ik ben van plan om dit palette mee te nemen op vakantie. Zo heb ik meerdere kleurtjes oogschaduw mee, het maakt me niet uit als hij kapot zou gaan in onze bagage en ik wil hem gewoon zo snel mogelijk op hebben!
Ik denk wel dat ik bij de volgende update weer een pan heb bereikt. Want vooral de grijstinten gaan erg hard!

 

DinjaDONUT

 

DinjaDONUT

 

Met de Black Onyi eyeshadow heb ik laatst ook nog een look gemaakt. Ik heb namelijk ook iets geweldigs ontdekt: gekleurde eyeliner. Ik kocht een paarse variant bij de Hema en die past perfect bij grijze oogschaduw! Ik wilde een beetje experimenteren met deze eyeliner, en ik wilde nog foto’s hebben van een oogschaduw look met oogschaduw van deze challenge. Tja, dan combineer je die twee gewoon.
Wat is jouw ultieme oogschaduw look?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Pan That Palette Update #4”

 1. sabrina schreef:

  Leuk om te zien! ik draag niet vaak oogschaduw, dus gaat het niet hard. Maar om bij blushes ofzo te doen lijkt me ook wel leuk. Of met douchegel waar je meteen ziet hoeveel er in zit.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daar kan het ook natuurlijk mee!

 2. Saskia schreef:

  Wauw dat is wel een flinke pan die je laat zien. Zo ver kom ik niet vaak haha. Ik vind die paarse eyeliner trouwens ook ontzettend gaaf.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja en ik ga gewoon verder. Ik heb ook een goed doel voor ogen (na deze palettes mag ik weer aan mijn Sleek palettes zitten :p )

 3. Linda schreef:

  Heerlijk deze pan that palette uitdagingen. En zo zie je maar weer hoe lang het soms duurt voordat je een product opmaakt. Ik vind de paarse eyeliner ook mooi bij jou. -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja erg hè, en dan maar door blijven kopen :’) ik heb nu serieus een verbod op het kopen van oogschaduw haha!

 4. Niesca schreef:

  Leuk om te zien ik koop altijd veel oogschaduws puur om uit te testen of looks mee te maken maar verder draag ik het niet meer… (Best zonde)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Haha ja dat is best zonde, misschien zou je ze kunnen verkopen als je ze daarna toch niet meer gebruikt?

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.