OOTD Industrial Zürich

Industrial Zürich

 

Inmiddels is het alweer bijna 3 maanden geleden dat ik mijn outfit liet zien. Ik moet me diep schamen. Maar ik maak het nu weer helemaal goed door één van mijn outfits te showen die ik tijdens mijn vakantie aan had. “Huh, vakantie?” hoor ik je denken, ja vorige week ben ik namelijk op vakantie geweest! Het hele vakantie verslag en shoplog volgen later nog, ik moet nog zoveel foto’s van onze vakantie bewerken. In een week tijd heb ik maar liefst 585 foto’s gemaakt! En een paar daarvan zijn van mijn outfits.
Dus kijk je alvast mee naar één van mijn outfits?

 

Ik wil eigenlijk al gelijk beginnen met een heel verhaal over onze vakantie, maar dat bewaar ik voor een apart artikel. Ik kan wel zeggen dat we in een vrij jonge wijk zaten. Er liepen een hoop alternatieve jonge mensen rond waardoor wij ons wel thuis voelden. 
De omgeving van ons appartement erg industrieel (we zaten vlakbij een eindstop voor trams, waar ze konden overnachten), I loved it! Daarom liet ik Roy een paar foto’s van één van mijn outfits bij deze eindstop maken.

Industrial Zürich

 

Industrial Zürich

 

Industrial Zürich

 

 

 

Ik draag hier:

Spijkerjasje
(Marktplaats)

Lang vest
(ONLY)

Kattenshirt
(New Yorker)

Paars rokje
(H&M)

Panty
(Primark)

All Stars
(Zalando)

Camera ketting
(Cadeau)

Eigenlijk wilde ik mijn nieuwe spijkerjasje (hoe cool ben ik nu met een spijkerjasje, HA!) niet aan, maar omdat we die avond nog naar een bar wilde en geen idee hadden hoe laat we weer terug zouden gaan besloot ik slim te zijn om hem aan te doen. En dat werd beloond want later die avond was het koud. De zon was verdwenen achter de bergen en de kou was terug. 
Even terug naar het spijkerjasje. Ik was echt zo blij dat ik hem vond op Marktplaats. Volgens mij was hij nog nooit gebruikt en ik heb hem voor €4,- kunnen scoren! Helemaal happy!
Wat was jouw laatst gekochte (of verkochte) item op Marktplaats?
Liefs, 
Dinja

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “OOTD Industrial Zürich”

 1. Leoniae schreef:

  Wat een super mooie outfit :), het shirtje en rokje vind ik zo gaaf :). Lekker dat je even op vakantie bent geweest :).
  Xoxo, leoniae

 2. Els schreef:

  Leuk dat spijkerjasje! En handig zo te lezen :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja want hij heeft een rits en jaszakken 😀

 3. Mariska schreef:

  Ooh gave plek! Vind dat rokje er ook zo leuk bij staan 😀 Leuk zo’n outfit post!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.