New in: nagellak #2

New in: nagellak

 

Yup yup, ik heb weer een aantal nieuwe nagellak aan mijn stash toegevoegd. Deze keer heb ik ze zelf gekocht vooral ook omdat ik – door de aanbiedingen – ze niet kon laten liggen. Vandaag review ik daarom maar weer 4 nieuwe nagellakjes in één artikel. Twee van Hema en twee topcoats van Essence.
In dit artikel schrijf ik over de Hema Long Lasting 842, Hema Special Effect 94 Happy Silver, Essence Top Coat turn it aquatic 04 Catch The Wave en de Essence Top Coat turn it sunny 02 You Are My Sunshine.

 

Ik begin met de lakjes van de Hema. Ik heb ze in een aanbieding gekocht ‘Alle nagellak 2 voor €3,50’. Daar kan ik moeilijk nee tegen zeggen, ook al sputterde mijn portemonnee wat tegen. Ik vond gelijk twee mooie kleurtjes en ging daarmee snel naar de kassa.

New in: nagellak

 

New in: nagellak842 met twee lagen 

 

Nummer 842 dekt met twee lagen prima! Wat ik wel een groot nadeel vind is dat deze nagellak alleen een nummer heeft. Hallo Hema, wees creatief en verzin een naam. De nagellak droogt vrij snel op, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Een perfect kleurtje voor de komende zomer!

 

 

New in: nagellak94 Happy Silver als topcoat

 

Happy Silver vind ik een mooie topcoat. Als nagellak zelf zou hij het met één laag absoluut niet redden, hij dekt nauwelijks. Maar ik was toch al van plan om deze als topcoat te gaan dragen. I love glitters!
Deze lak is aardig aan de dikke kant, maar droogt alsnog snel op. 

 

 

En nu verder met de topcoats van Essence, die ik heb besteld bij Kruidvat. Ik had al een paar fysieke winkels van Kruidvat bezocht, maar natuurlijk waren de nagellakjes die ik zocht weer eens nergens te vinden bij mij in de buurt. Ach dan maar bestellen. Een groot voordeel is dat ik heel dichtbij een Kruidvat woon dus laat ik het pakketje gratis daar bezorgen. Of ik nou naar de brievenbus moet lopen of een stukje verder naar de Kruidvat.
Ik bestelde twee échte zomerse topcoats. Ze deden me trouwens denken aan de glitter nagellak van een oude collectie van Hema. Zulke mooie kleuren, maar helaas al jaren niet meer in het assortiment.

New in: nagellak

 

New in: nagellak04 Catch The Wave met twee laagjes

 

Turn it aquatic Catch The Wave is natuurlijk niet bedoeld als nagellak maar eerder als topcoat. Maar zelfs als nagellak vind ik hem op zich nog wel goed dekken. Helaas droogt de lak vrij langzaam waardoor je veel geduld moet hebben om heb te laten drogen (zoiets als: zet even een goede serie aan op Netflix en doe rustig je nagellak op).

 

 

New in: nagellak02 You Are My Sunshine met twee laagjes

 

Turn it sunny You Are My Sunshine vind ik wel iets beter dekken dan ‘Catch The Wave’ als nagellak. Of het komt gewoon dat de kleur meer opvalt. Maar ook deze topcoat droogt helaas vrij langzaam. Dan moet ik toch gewoon maar wat meer tijd nemen om mijn nagels te lakken!

 

 

Net als de andere nagellak ben ik ook met deze erg blij! Ook al drogen er een paar langzaam op, ik moet maar meer geduld krijgen voor het lakken van mijn nagels. Inmiddels heb ik weer een nieuwe nagellak gekocht, maar daarover volgt later nog een artikel 😉 Een mens kan nooit genoeg nagellak hebben, haha!
Heb je liever lange nagels of korte nagels?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “New in: nagellak #2”

 1. Eva schreef:

  Het mint groene lakje is leuk! Lekker zomers <3 En inderdaad, je kan nooit nagellak genoeg hebben haha! Ik hou persoonlijk van halflange nagels. Dus niet van die super korte dat je je vel al ziet, maar ook niet van die lange dat je elke keer als je iets open maakt je bang bent dat ze breken 😛

  1. DinjaDONUT schreef:

   Haha inderdaad! Al ben ik altijd wel bang dat mijn nagels breken, mijn werk is echt een ramp voor nagels :’)

 2. Leoniae schreef:

  Wat een super mooie lakjes :), die mint groene is echt zo mooi. Ik vind ook halflange nagels het mooist.
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is ook mijn favoriet ^^

 3. Dalinka schreef:

  Die mintgroene is echt heel leuk! Een fantastisch zomers kleurtje. Zelf vind ik lange nagels mooi, maar dat lukt me niet altijd omdat mijn nagels momenteel niet zo sterk zijn, dus ga ik voor halflang. Ik vind dat lange nagels je handen vrouwelijker maken en je vingers langer en slanker doen lijken;-)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daar heb je wel een punt ja! Ik hou het wel op halflange nagels, omdat hele lange nagels gewoon niet lukken bij mij. Dan breken ze af en heb ik net stompjes als nagels :p

 4. Quinty schreef:

  Ik heb de turn it aquatic 04 ook. Ik gebruik hem ook als gewone nagellak en vind het effect erg mooi. Ik heb van die lijn ook nog de wat rozere kleur, die is ook erg mooi!
  Ik heb zelf liever wat langere nagels. Als ik korte nagels heb komt het omdat ze zijn afgebroken en dan zijn het echt stompjes. Zo kort dat nagellak eigenlijk niet mooi is haha:)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat herken ik :’)
   Ik wilde eigenlijk de hele lijn wel kopen, maar heb het maar bij twee gelaten. Vroeger had ik twee nagellakjes van Hema die hier heel veel op lijken 🙂

 5. Hilde schreef:

  Ik ben gek op nagellak! Ik hou mijn nagels aardig kort, ze breken toch vaak af. Die van de Hema is geweldig! Nou ben ik natuurlijk ook benieuwd hoeveel nagellakjes je al hebt…;-)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inmiddels zijn het er echt een hoop, zal binnenkort maar weer een nagellak stash update laten zien 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.