Kijkje in ons huis #2

Kijkje in ons huis

 

Oei wat is het lang geleden dat ik een gedeelte van ons huis heb laten zien zeg! Ik ben ook niet zo’n opruimheld en een rommelige kamer laat ik niet graag zien op mijn blog. Laatst was ik bezig met de grote schoonmaak in de badkamer en het toilet, dus het ideale moment om na de schoonmaak gelijk wat foto’s te maken! Een toilet is vaak niet zo boeiend, maar ik heb ook zelfs dit kleine kamertje wat decoraties gegeven.
Neem je een kijkje in ons huis?

 

Meer dan een jaar geleden liet ik onze woonkamer zien. Inmiddels is deze weer veranderd hoor, we hebben een paar nieuwe meubels en de inrichting is ook veranderd. Sommige meubels moet ik nog verven en zodra ik dat gedaan heb zal ik onze ‘nieuwe’ woonkamer ook even delen. Maar goed, daarna had ik ook een keer nog ons balkon laten zien, daar is niet zo veel veranderd.
En deze keer is het dus tijd voor de badkamer en het toilet. Al ben ik tegenwoordig ook al bezig om de badkamer een kleine make-over te geven, ik laat toch nog even de ‘oude’ versie zien.
En geloof me, niks is zo moeilijk als zo’n kleine ruimte goed op de foto te zetten. Vooral als de hal ook nog aan de smalle kant is en je nauwelijks beweegruimte hebt om een foto te maken :’)

 

Badkamer

 

Badkamer

 

Badkamer

 

_DSC6487

 

Badkamer

 

Eerst even de badkamer
Ik vind dat we best een ruime badkamer hebben, ik wilde er graag een mooie dichte kast in plaatsen die groot was. Maar de meeste (budget) badkamerkasten die ik vond waren te klein of ze waren open. Ach, waarom niet een garderobe kast? De kast komt van de IKEA (Aneboda), het kleine badkamerkastje ook van de IKEA (Fullen) en het douchegordijn is van de Xenos.
Ik wilde een turqoise thema in de badkamer, maar nu heb ik me bedacht en wil ik een strand thema.

 

 

Toilet

 

Toilet

 

Toilet

 

Toilet

 

Toilet

 

En dan het toilet
Het toilet hebben we wel volledig in een strand thema gestoken. De meeste dingetjes heb ik gekregen van mijn vader en stiefmoeder, bij hun was het toilet ook eerst helemaal in een strand thema maar nu ze verhuist zijn hebben ze iets minder neergezet van het thema. We krijgen altijd complimenten over het toilet, visite vind het vaak erg leuk ingericht. 

 

Zodra ik weer eens in een kamer aan de grote schoonmaak begin (ik ben écht geen schoonmaakheld) en ik niet vergeet om foto’s te maken dan deel ik graag nog de andere delen van ons huis. Voor de hobbykamer moeten jullie alleen nog wel even wachten, deze wil ik opnieuw verven en we willen er nog wat nieuwe meubels voor kopen. Dan is het straks niet alleen een hobbykamer maar ook een logeerkamer. 
Hoe ziet jouw ideale droomhuis eruit?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Kijkje in ons huis #2”

 1. Leoniae schreef:

  Wat ontzettend leuk ingericht :), leuk dat strand thema :)!
  Leuk ook dat je een hobbykamer hebt, been benieuwd naar de foto’s :).
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   De hobbykamer deel ik ook ooit nog, eerst de kamer maar eens af maken 🙂

 2. Els schreef:

  Wat leuk om te zien :-). Jullie toilet is gezellig! Ik vind het altijd leuk om bij mensen binnen te kijken. Ik kijk ook vaak op funda ;-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Ik kijk ook heel vaak op funda, omdat ik nieuwsgierig ben en soms ook om inspiratie op te halen voor huizen voor mijn Sims 😉

 3. Linda schreef:

  Gaaf om jou huisje een beetje te zien 🙂 -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik vind het ook leuk om mijn huisje te delen op deze manier ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.