My boyfriend does my make-up

My boyfriend does my make-up

 

Een challenge die ik al een tijdje wilde doen, de ‘My boyfriend does my make-up’ challenge. Eigenlijk is het nog best zielig voor vriendlief, hij weet natuurlijk niet wat al die beautyproducten zijn en weet ook niet waar het precies aangebracht moet worden. Toch heb ik Roy zover gekregen om samen met mij deze challenge te doen. 
Ben je benieuwd hoe Roy mij heeft opgemaakt?

 

My boyfriend does my make-up

 

Ik heb het hem wel wat makkelijker gemaakt. Dingen zoals foundation, concealer of highlighter gebruik ik niet dagelijks dus vond ik dat die er ook niet tussen hoorden. Lipstick en blush gebruik ik ook niet dagelijks maar ik dacht van tevoren dat het wel een leuk effect zou hebben. Natuurlijk hebben we niet alleen foto’s, nee we hebben de challenge opgenomen met onze camera!

 

 

Ook zou ik echt niet met deze look durven lopen, ik vind niet dat Roy het heel slecht heeft gedaan. De eyeliner zit dan wel helemaal verkeerd, maar de oogschaduw zit (een beetje) op z’n plek, de lipstick zit nog best prima en mascara heeft hij ook wel goed aangebracht. 

 

My boyfriend does my make-up

 

My boyfriend does my make-up

 

My boyfriend does my make-up

 

My boyfriend does my make-up

 

 

Wij kunnen ook nooit eens normaal op een foto staan. En naast de vele gekke foto’s hebben we ook veel gelachen tijdens deze challenge, en volgens mij vond Roy het stiekem toch wel leuk om te doen! Ik zou heel graag meer challenges met Roy willen doen, met zo’n challenge verveel je je niet gauw 🙂
Welke challenge moeten Roy en ik nog meer gaan doen?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “My boyfriend does my make-up”

 1. Joanne schreef:

  hahaha dit zou ik ook echt een keer met m’n vriend willen doen!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Moet je echt een keer doen! Vooral als je zin hebt om eens goed te lachen :’)

 2. Marushi schreef:

  hahaha Wow! Dat is wel hele aparte makeup! hihi Leuk gedaan. -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja, ik zou er absoluut niet mee rond willen lopen maar hij heeft z’n best gedaan 😀

 3. Floor Daasvand schreef:

  Prachtig haha! Ik moet mijn vriend ook nog even zover krijgen :p

  1. DinjaDONUT schreef:

   Gewoon een beetje chanteren, haha 😉
   Ben wel benieuwd hoe hij jouw make-up op zal doen!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.