11-06 zaterdag 2016

Travel journal

 

(zie ook vorig artikel)…omdat we merkten dat de tijd niet klopte. Het was half 7 (6:30) en ik zag nog steeds aardig hoge bergen. Hm dat klopt niet.

Op een gegeven moment zag ik – bij een station waar we moesten stoppen – dat we gewoon 70 minuten vertraging hadden! Hij had veel te lang stil gestaan bij Frankfurt! Om 7 uur besloot ik maar om wakker te blijven. Ik heb een beetje naar buiten gekeken en uiteindelijk maar mijn boek erbij gepakt.

Ik zag – en hoorde – de rest een beetje wakker worden. Roy vond het ook al vreemd die bergen en ik legde uit dat de trein maar liefst 70 minuten vertraging had.

 

Helemaal niet erg. In Utrecht kwamen we uiteindelijk met 60 minuten vertraging aan en eenmaal uitgestapt – en nog gedag tegen ‘Hye’ gezegd – beseften we toch echt dat onze leuke vakantie was afgelopen. Utrecht lag trouwens weer helemaal plat. We moesten onze bus zoeken en onszelf een weg banen door al die mensen.

 

Dag vakantie!

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.