06-06 maandag 2016

Travel journal

 

Vanaf Wiedikon gingen we naar station Zürich HB om de trein te pakken naar Chur. Hier stapten ook veel kinderen in (reden alsnog onbekend). Na een mooie reis moesten we in Chur overstappen op de Regio Express naar Thusis. In deze trein was een mooi uitzicht te bewonderen. Er zat ook nog een meisje in de trein die overal – behalve van datgene wat echt mooi was – foto’s van maakte.

In Thusis namen we de bus (541) naar de Viamala-Schlucht. Een grote kloof waar een riviertje/ beekje door stroomt. We hebben veel foto’s gemaakt en gefilmd.

 

Omdat we bijna een uur op de bus terug moesten wachten, aten we daar maar een broodje. Toen we ons brood op hadden liepen we rustig naar de bushalte. Alsnog waren we een half uur te vroeg. Gelukkig was het mooi weer, de eerste dag zonder vest of jas! Eenmaal aangekomen in Thusis wilden we eerst nog de boel verkennen. Maar de trein zou al bijna komen dus gingen we op het station in de zon wachten. Tijdens de terugreis begon ik me heel erg moe te voelen en was ik gewoon blij dat ik in Zürich weer een stuk kon lopen (daarna voelde ik me ook niet moe meer!).

 

Onderweg deden we nog boodschappen (tijdens de spits, erg handig). En ‘s avonds deden we het wat rustiger aan. Een potje kaarten en nu schrijf ik in mijn travel journal (journal-ception).

 

We aten:

– Pannenkoeken!

 

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.