03-06 vrijdag 2016

http://dinjadonut.nl/2016/06/02-06-donderdag-2016.html/

 

06:43 Basel

We wachten nu al een tijdje totdat de trein vertrekt. Vannacht heb ik opzich wel redelijk geslapen. Behalve rond een uurtje of 1. Snikheet hok, en de trein stond stil.

De tijd ging maar niet sneller en het meisje die bij ons in de coupé lag, deed telkens de deur van de coupé weer dicht. Zo warm.

Nog even en we zijn in Zürich.

 

In Zürich aangekomen gingen we meteen door naar het appartement. Deze had ik via AirBnB gehuurd. We mochten pas om 14:00 het appartement in, maar onze host Claudia bood ons een plekje aan voor onze koffers.

We kregen ook al een kaartje met de code voor wi-fi mee zodat we konden Whatsappen als we in de buurt waren (rond 14:00 natuurlijk).

 

Maar goed, ondertussen liepen wij weer terug naar de stad/ het station om de tijd te doden. We aten een broodje bij Europalee (ofzo) omdat het daar overdekt was. Roy kocht er nog nieuwe veters – wat zijn veters in het Duits? – voor zijn wandelschoenen. We hebben daarna nog vele winkels gezien en rond 1 uur zijn we weer terug naar het appartement gelopen. Ondertussen deden we nog boodschappen bij 3 verschillende supermarkten (Coop, Denner en Migros), zodat we de deur niet meer uit hoeften. Daarna liet Claudia ons het appartement zien en zijn we onze spullen een plekje gaan geven. Lange eerste dag.

Maar we hebben het overleefd.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.