Travel journal inspiratie

 

Voordat ik op vakantie ga wil ik dit jaar beginnen aan een travel journal. Een boekje waarin je van alles kan plakken, schrijven, bewaren en tekenen. Ik wil er elke dag in gaan schrijven, over wat we die dag gedaan hebben of wat we gegeten hebben. En ik ben altijd al zo’n verzamelfreak geweest dus hierin kan ik alles plakken wat ik dan maar ook verzamel (denk aan suikerzakjes, visitekaartjes, flyers, en dat soort dingen). Maar hoe begin je nou zo’n journal? Nou door eerst eens wat inspiratie op te doen!
Vandaag deel ik daarom ook mijn travel journal inspiratie!

 

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

Echt heerlijk zo’n creatief kunstwerkje! Ik heb nu al zin om op vakantie te gaan, al is het alleen maar om een travel journal bij te houden. Ook al word het een uitdaging om er elke dag in te schrijven, toch wil ik het proberen en zie ik het een beetje als een challenge. Met een challenge lukt ook echt alles :’)
Heb jij wel eens zo’n journal bijgehouden?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Travel journal inspiratie”

  1. Linda schreef:

    Jaren geleden ben ik er eens mee begonnen en het zo’ drie vakanties / reizen erin beschreven. Super leuk om terug te lezen! Ik schreef er niet elke dag in maar maakte aantekeningen van wat we op bepaalde data deden, op een rustig moment schreef ik het dan in de journal. Je moet wel van je reis genieten en niet steeds denken aan het schrijven ;P, als je veel foto’s maakt dan kun je die ook gebruiken om weer herinneringen op te halen. -x-

    1. DinjaDONUT schreef:

      Dat is natuurlijk ook wel zo! Ik ga het – denk ik – meer gebruiken als plakboek. Als kind zijnde verzamelde ik tijdens een vakantie vroeger ook al van alles, en nu heb ik dan een boekje om het in te plakken šŸ™‚

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.