Shoplog kringloop 13-05

Gisteren besloot ik spontaan om even de kringloopwinkel te bezoeken. Het is lang geleden dat ik naar een kringloopwinkel ben geweest en ik wilde eigenlijk al een paar weken terug gaan. Ik heb altijd de pech, dat als ik een paar keer te snel achter elkaar ga, dat ik dan met lege handen weer naar huis ga (wel goed voor mijn portemonnee). Nu was ik absoluut niet met lege handen thuis gekomen en nam ik maar liefst 6 items mee.
Kijk je mee naar mijn krinloopwinkel vondsten?

Ik bezocht kringloopwinkel De Sirkel, in Maarssen. Zoals je misschien al weet is dat niet om de hoek voor mij, omdat wij in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht wonen. Maar mijn moeder woont nog in Maarssen en zo af en toe ben ik daar ook te vinden.
Vroeger kwam ik wel vaker in deze kringloopwinkel en heb er best veel al gekocht. Tegenwoordig als ik naar een kringloopwinkel ga, dan ga ik naar de Emmaus, die zit voor mij wat dichterbij en is een stuk groter.
Terug naar de koopjes die ik gisteren dus had gekocht. Ik heb nooit echt mijn kringloopwinkel vondsten gedeeld en daarom leek het me leuk om ze nu eens een keertje te delen.

Giletje met rits (€3,-) – Groot vallend shirt (€2,20)

Schilderijtje op canvas (€0,50) – 3 Houten fotolijstjes (€1,-) – Zeester decoratie (€0,20) – Ketting (€1,75)

Voor al die leuke spulletjes heb ik dus maar €8,65  betaald! Er zijn vaak zulke leuke dingen te vinden bij een kringloopwinkel. Een kringloopwinkel saai, ouderwets of dom? Nee hoor, juist helemaal hip zo’n kringloopwinkel! Gaan met die banaan dus!
Heb jij wel eens iets gaafs gevonden bij een kringloopwinkel?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

18 reacties op “Shoplog kringloop 13-05”

 1. Sanne schreef:

  Leuke koopjes 😀 en leuk dat je het een keer deelt :] Ik vind het altijd geweldig om in kringloop winkeltjes te snuffelen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje 😀 en ik deel het eigenlijk veel te weinig. Al heb ik de laatste tijd niet veel geshopt in een kringloopwinkel :’)

 2. Els schreef:

  Wat een leuke aankoopjes, als ik wel eens ga, kom ik vaak met niks thuis. Ik zie denk ik door de troep de pareltjes niet meer.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is jammer! Misschien eens een andere krinloopwinkel proberen? Of wat langer in de winkel blijven (jezelf dwingen om iets te kopen :p )

 3. Linda schreef:

  Ja leuke koopjes! Ik ga soms, veel minder vaak dan ik zou willen. Ik vind vaak leuke dingen wanneer ik daar ben. En iedere zomer ga ik naar Frankrijk voor een weekeindje. De brocante af daar. Heerlijk! -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat lijkt me ook echt gaaf zeg!

 4. joelle schreef:

  ik vind bij elk bezoek aan de kringloop winkel wel iets tofs.
  mooie vaasjes, kledingstukken sjaals etc.
  dat grijze shirtje lijkt mij echt ideaal! heel leuk.

  liefs joelle

  1. DinjaDONUT schreef:

   Meestal vind ik een boek, maar helaas deze keer niet :’)
   Leuk dat je zoveel toffe dingen vind!

 5. wooowwoww wat, super leuk en zo goedkoop o.O

  1. DinjaDONUT schreef:

   ^_^ gelukkig wel zo goedkoop! Anders vond ik het maar een dure kringloopwinkel :p

 6. robin schreef:

  ik ben er nog nooit geweest maar ik zie best veel mensen er dingen kopen en het is dan zo leuk! jou koopjes zijn ook weer super leuk! misschien moet ik er ook ooit eens gaan kijken haha :3

  1. DinjaDONUT schreef:

   Er zijn soms echt hele leuke dingen bij een kringloopwinkel te vinden ^_^

 7. Sandra schreef:

  Dat shirt is tof zeg! Kringloopwinkels zijn zo leuk om te kijken. Kijk mij daar echt vermaken haha. Toch zie ik bijna nooit iets wat ik wil kopen, gek is dat eigenlijk. Jij hebt in elk geval leuke dingen gescoord! 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Je moet dan ook wel een beetje geluk hebben. Dit is echt één van de weinige keren dat ik met zoveel thuis kwam :’)

 8. sammie schreef:

  Ik kom eigenlijk nooit in een kringloop winkel, maar ik heb gehoord dat het ook heel erg kan wisselen per stad of de winkel echt leuk is.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat heb ik ook gehoord ja, en ooit ben ik in een kringloopwinkel geweest die alleen maar oude ‘rotzooi’ had. Nou daar kan ik ook echt niks vinden.

 9. Floor Daasvand schreef:

  Leuke aankopen! Ik shop regelmatig bij de kringloop 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje ^_^ ik wil er ook zeker vaker gaan shoppen!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.