New in: nagellak #1

 
Ja, het werd weer eens een keer tijd voor nieuwe nagellak. Ik heb een aantal nieuwe nagellak gekocht en ik heb er ook twee cadeau gekregen tijdens onze bloggersmeeting. Vandaag review ik daarom maar liefst 4 nagellakjes in één artikel. Twee van Essence en twee van Hema. 
In dit artikel schrijf ik over de Essence 03 Greyt Times van de All That Greys serie, Essence 10 True Love, Hema 07 Fast Fuchsia en Hema 24 Abrupt Aubergine.

 

Ik begin met de lakjes die ik heb gekregen van Dalinka tijdens onze bloggersmeeting
Het is natuurlijk altijd lastig om nagellak voor iemand anders uit te zoeken maar ze heeft goed haar best gedaan. Een grijze nagellak had ik nog helemaal niet en een donkerroze (ik noem het maar even zo) past altijd wel in de collectie.

 

03 Greyt Times met één laag

 

Greyt Times dekt met één laagje zeer goed, als je wilt kan je natuurlijk altijd een tweede laag aanbrengen voor de zekerheid maar qua dekking is dat echt niet nodig. Het opdrogen van de lak gaat gelukkig best snel. Ik vind het een mooie basiskleur, ik snap echt niet waarom ik nooit zelf een grijze nagellak heb gekocht. 

 

 

 

10 True Love met één laag

 

True Love dekt jammer genoeg niet met één laag. Maar ook deze nagellak droogt snel waardoor je dus weer snel een tweede laag kan aanbrengen. De kleur doet me denken aan een nagellak die ik vroeger had, dat was er een van de oude Essence collectie maar dan met een hoop glitters erin.

 

 

En dan de nagellak die ik bij de Hema heb gekocht. Er was een actie dat de kleine varianten Quick & Go, 1+1 gratis was. Tja zo’n actie kan ik niet laten liggen, vooral niet omdat er zulke leuke kleurtjes tussen stonden. Ik werd gelijk verliefd op de roze (hoewel ik nu meerdere tinten roze nagellak heb) en vrij snel daarna viel mijn oog op de paarse. Ook al vind ik de paarse meer bij de herfst en winter passen, nam ik hem toch mee.

 

07 Fast Fuchsia met één laag

 

Fast Fuchsia is een mooie glanzende metallic kleur. Met één laag zou het kunnen, maar met twee lagen word de kleur wel intenser. Deze lak droogt ook vrij snel – vandaar de naam Quick & Go – zodat je toch een tweede laag makkelijk kan aanbrengen.
Ik vind dit kleurtje echt een topper voor in de zomer.

 

 

 

24 Abrupt Aubergine met één laag

 

Abrupt Aubergine dekt ook net niet in één laag. Je ziet nog steeds een klein beetje nagel erdoor. Met twee lagen word ook hierbij de kleur intenser en veel donkerder. Het lijkt net zwart! Daarom vind ik hem wat beter bij de herfst en winter passen. En ook deze nagellak droogt heel snel. 

 

 

Ik ben blij met mijn nieuwe nagellak, net als een kind met nieuw speelgoed! Maar dit is nog niet alles, ik heb nog een paar nieuwe nagellakjes gekocht maar die laat ik in mijn volgende artikel zien. 
Heb jij laatst nog nieuwe nagellak gekocht? Zo ja, welke kleur?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “New in: nagellak #1”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een mooie nieuwe lakjes =)
  Liefs Jorinda

 2. Linda schreef:

  Ik koop zoveel nagellak. Een schande eigenlijk! Maar ja, dan kom je net dat ene kleurtje tegen he. ;P De laatste die ik heb gekocht was er een van de bridal collectie van Essie. Ik ben heel benieuwd naar de andere nagellakjes die eraan zitten te komen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat ‘probleem’ ken ik haha :’)
   Ik heb nog helemaal geen nagellak van Essie

 3. Els schreef:

  Die licht grijze nagellak is echt mooi! En met 1 laagje dekkend, dat zie je niet zo vaak!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja dat verbaasde me ook al! 1 laagje is wel dekkend, maar zodra ik de deur uit ga zorg ik wel dat ik dat 2e laagje heb aangebracht (voor de zekerheid :p )

 4. Eva schreef:

  Dat grijze kleurtje dat je van Dalinka hebt gekregen is zo mooi <3 Ik hou tegenwoordig echt van wat zachtere kleurtjes en deze is perfect. Zelf heb ik eigenlijk al een tijdje geen nagellak meer gekocht. Ik denk in februari voor het laatst, een pastel groen lakje van CHANEL <3

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oewh dat is lang geleden! Ik zou een voorbeeld aan je moeten nemen xD ik heb er nu echt veel gekocht :’)

 5. Dalinka schreef:

  Leuke kleurtjes allemaal! De grijze pakt goed uit en ziet er ook fris uit. Volgens mij heb ik nog nooit grijze nagellak gehad.
  De nagellak van Hema blijft bij mij nooit zo lang zitten. Meestal maar 1 dag, dus koop ik ze niet meer. Wel jammer want ze hebben een hoop mooie kleurtjes.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is inderdaad wel een minpuntje, maar met mijn werk blijft het toch nooit lang zitten dus zo kan ik wel elke dag een ander kleurtje op doen haha :p

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.