Hello May

 

Welkom nieuwe maand, en welkom iedereen op mijn nieuwe blog!
Het begin van deze nieuwe maand is een goed moment om het bloggen weer op te pakken. Ik had echt even een kleine blogpauze nodig, ik had het de laatste tijd wat drukker dan normaal en kwam maar niet aan bloggen toe.

Ik pak het bloggen weer op maar ik ga wel wat minder bloggen in de week. Ik wil meer tijd steken in mijn andere hobby’s en ook wat meer gaan genieten van het toekomstige mooie weer. Van de 4 dagen in de week kom je vanaf vandaag op 3 dagen in de week een artikel tegen op mijn blog. En mocht ik eens wat meer tijd hebben of zo enthousiast zijn dan zal er heus wel een extra artikel online komen!

 

Maar wat heb ik nou toch gedaan de afgelopen tijd?

– Ik heb een verrassingsfeest voor Roy georganiseerd. Hij werd 30 maar wilde het eigenlijk niet vieren. Maar achter zijn rug om heb ik een heel feest met familie georganiseerd en samen hebben we hem echt goed verrast!

– Ik ben naar de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens geweest (alweer). We waren op de zaterdag gegaan, het was super druk en erg koud. Maar het was wel heel leuk en gezellig!

– Samen met Roy en twee vrienden hebben we met Koningsdag wat spullen verkocht. We stonden met onze kleedjes op een rommelmarkt in Vleuten en hebben gelukkig meer opgebracht dan we hadden gedacht. Ondanks één grote regenbui hebben we een gezellige dag gehad.

 

Nieuw begin.

Zoals je misschien al door had, ben je op mijn nieuwe site terecht gekomen. Dit is dus mijn nieuwe blog. Maar wel met dezelfde inhoud als dat je gewend bent.

Ik heb nu een eigen domeinnaam, een nieuwe layout en een nieuw blogrooster.

Roy heeft hard gewerkt om deze site te maken, samen hebben we uren gezocht naar goed werkende plugins en ik heb de header en achtergrond zelf gemaakt.

 

Wat zit er toch veel werk in een website maken zeg!

Ik ben blij dat het allemaal gelukt is, maar ik moet achter de schermen nog een aantal dingen doen. Daarom ga ik nu ook 3 dagen in de week bloggen. Om dit soort dingen af te maken en ook om wat meer vrije tijd over te houden. Want geloof me, bloggen kost een hoop tijd. Niet erg hoor, maar ik wil naast bloggen gewoon andere dingen gaan doen.

Hoeveel tijd steek jij in je blog?

Liefs,

Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “Hello May”

 1. Ik vind jouw blog echt super mooi geworden! En ja, wat kost bloggen toch veel tijd… Toch blijft het wel erg leuk om te doen!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje πŸ™‚ ja dat wel gelukkig!

 2. Leoniae schreef:

  Wat is je blog mooi geworden, daar heb je hard aan gewerkt :).
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Maar mijn vriend heeft het meeste werk gedaan πŸ™‚

 3. Sanne schreef:

  Hij is echt heel mooi geworden πŸ˜€

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje ^_^

 4. Roy schreef:

  De site is mooi geworden! πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje :p

 5. Els schreef:

  Wow, gefeliciteerd met je mooie nieuwe blog :-). Een eigen domein is zoveel mooier πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja vind ik ook, ik wilde het al zo lang πŸ˜€

 6. Shannon schreef:

  Je blog ziet er goed uit! Ik ben zelf ook terug van een blogpauze, maar wil er nu juist meer tijd in steken. Haat aan website opbouwen trouwens, zit inderdaad su-per-veel werk in !!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje πŸ˜€ en gelukkig heeft mijn vriend het opbouwen gedaan, ik kan er zelf echt niks van, haha!

 7. Floor Daasvand schreef:

  Wat is je blog mooi geworden Dinja! Ziet er nu veel beter uit dan eerst als ik eerlijk ben πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Aaah bedankt πŸ˜€

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.