Favorites #2

favorites

 

Sommige items wil je gewoon even in het zonnetje zetten. Zo ook deze keer bij mijn ‘Favorites’. Ik heb weer een paar favoriete items verzameld en die wil ik graag met je delen. Van beauty product tot lifestyle product, mijn favorieten zijn altijd zeer random.
Kijk je mee naar mijn favorieten van deze keer?

 

 

Etos long lasting nail polish - 121

 

Etos long lasting nail polish – 121
Een erg originele naam heeft deze nagellak (helaas) niet, maar mooi dat ik hem vind! Ondanks dat ik hem alweer 2 jaar heb blijf ik het een mooi kleurtje vinden en heb ik nog geen enkele nagellak (budget) gevonden die erop lijkt. De kleur van de nagellak is lastig te omschrijven. Het lijkt op goud met een groene/ blauwe gloed erin. Ik houd van dit soort kleurtjes, lekker mysterieus enzo. Ik vind hem echt perfect voor de aankomende zomer!

 

 

mess

 

MESS
Nu mijn Wreck This Journal vol/ af is, heb ik een nieuw doeboek erbij gepakt. Ik ben begonnen in ‘MESS’ en ook deze is van Keri Smith. Hierin zitten wat meer opdrachten in waar je langer aan kan werken. Bij Wreck This Journal vond ik de opdrachten wat gemakkelijker, die kan je zo 1, 2, 3 afmaken. Maar bij MESS ben je echt langer met een opdracht bezig. Zodra ik wat meer pagina’s gevuld heb zal ik deze ook weer gaan delen.
Tenminste, als je dat leuk vind ๐Ÿ˜‰

 

 

citroenwater

 

Citroenwater
Of in ieder geval, water met een smaakje. De ultieme dorstlesser!
Ik ben bezig om wat gezonder aan te doen, al dat frisdrank is echt niet goed! En ik moet mezelf echt aan gaan leren om meer water te drinken, met fruit erin gaat dat al een stuk makkelijker. Zo heeft het water een smaakje.
Wat ik al heb geprobeerd:
– citroen
– limoen
– aardbeien (uit de vriezer)
– bosbessen (uit de vriezer)
– frambozen (ook uit de vriezer)

 

 

chanel no.5

 

Chanel no.5
Ik heb er nog nooit een review over gemaakt, maar ik vind deze parfum echt een aanrader! Het is wel een geur waar je van moet houden, en ook wel een beetje aan moet wennen. Voordat ik het flesje had gekocht, had ik bij Douglas een sample gekregen en vond ik hem in het begin niet eens zo lekker. Na een paar dagen begon ik toch het geurtje te missen en haalde maar meteen een parfum flesje. En ik heb er nog steeds geen spijt van!
Ik kan de geur niet echt omschrijven, het ruikt zo apart.

 

 

verliefde donut

 

Tekenen
Omdat ik vaker wil tekenen, teken ik maar wat kleine doodles voor mijn blog. Ze komen af en toe voor in de eerste foto van een artikel (heb jij ze al gespot?). Op deze manier ben ik toch vaker aan het tekenen en oefen ik mijn ‘eigen’ figuurtje. Ik ben er alleen nog niet uit welke het gaat worden, de aardbei of de donut. De aardbei is makkelijk om te tekenen maar de donut past veel beter bij mijn blog!

 

 

Ik zei het toch al, mijn favorieten zijn random. Van beauty items tot creatieve tijdsbestedingen zoals tekenen.
En over het tekenen gesproken, ik wil echt vaker gaan tekenen maar dan moet ik ook vaker gaan oefenen. 
Zou je het leuk vinden om weer eens wat tekeningen te zien op mijn blog?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Favorites #2”

 1. Leoniae schreef:

  Wat een super leuke Favorites :), ben heel benieuwd wat je gaat doen met het Mess boek en ik vind de donut tekenening echt heel gaaf :).
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje ๐Ÿ˜€ ik ga proberen om wat Mess opdrachten weer af te maken dan kan ik ze een keertje delen!

 2. Bettie schreef:

  Die goudkleurige nagellak is mooi! En dat hij na twee er nog steeds zo uit ziet zeg!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja daarom is hij zeker een van mijn favorieten nu! Alleen met drie lagen is hij nรณg veel mooier ๐Ÿ™‚

 3. Els schreef:

  Zeker pagina’s laten zien van Mess :-), ik ben heel benieuwd. Ik ben ook fan van Keri Smith.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Hihi ik ook! Ik heb nu al een aantal boeken van Keri Smith, en ook een aantal doeboeken van een ander, maar die van Keri Smith blijven favoriet!

 4. Anouk schreef:

  Leuke favorieten! Dat parfum van Chanel lijkt me heerlijk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is wel echt een geurtje waarvan je moet houden ๐Ÿ˜‰ maar ik ben helemaal weg van deze parfum!

 5. Rochella schreef:

  Met Chanel kan je nooit fout gaan ๐Ÿ™‚ ik vind de geur echt geweldig xoxo

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.