Favorites #1


Aangezien ik nu een nieuw blogrooster heb, blog ik niet meer op vrijdag. Daarom kon ik natuurlijk niet verder gaan met ‘Friday Favorites’, maar ik deel wel graag mijn favoriete items van dit moment en daarom ga ik wel verder met ‘Favorites’. Het is een simpele titel, maar je snapt zo wel waar het over gaat 😉
Kijk je mee naar mijn favoriete items van dit moment?

 

Hollandia Matze crackers
Ik probeer de laatste tijd wat gezonder te snacken en op dit moment ben ik gewoon verslaafd aan Matze crackers. Ok, er zit weinig smaak aan dus ik doe er vaak een klein laagje smeerkaas op. Altijd nog beter dan een zak chips!

 

Yankee Candle wax tarts
Tijdens een super gezellige blogmeeting – waar we ook cadeautjes uitwisselden – kreeg ik van Dalinka twee heerlijke Yankee Candle wax tarts. Ik doe er heel zuinig mee en snijd elke keer een stukje van zo’n tart af. Inmiddels heb ik dus beide geuren al geprobeerd en ze ruiken allebei zo lekker! De lavendel ruikt heerlijk bloemig en ook zelfs een klein beetje zoet, en de pink dragon fruit ruikt (inderdaad) fruitig en erg zoet. Je moet er natuurlijk wel van houden, maar ik vind ze beide echte aanraders!

 

L’Oréal Elvive Color-vive shampoo en crèmespoeling
Sinds ik mijn haren heb geverfd ben ik voorzichtig op de kleur. Daarom wilde ik eens een keer goede shampoo en crèmespoeling in huis halen. Ondanks dat ze niet super goed werken (hé, het is geen wondermiddel), vind ik ze wel heel erg lekker ruiken! Door gewone shampoo en crèmespoeling vervaagt de kleur wel wat sneller dan bij deze variant maar ik had de werking eigenlijk wel nog iets beter verwacht. Maar ja, haarverf is natuurlijk niet voor eeuwig!

 

Kamill classic hand & nagelcreme
Deze handcreme heb ik ooit eens ontdekt in Italië, ik had droge handen en natuurlijk was ik mijn handcreme thuis vergeten. Ik zocht naar een goedkope handcreme in een supermarkt (MPreis) en kwam dus uit op de hand & nagelcreme van Kamill. Eenmaal op mijn handen uitgesmeerd had ik zó geen spijt van mijn aankoop! Hij smeert fijn uit, trekt snel in en ruikt echt heerlijk!
En nog een pluspunt: hij is ook te koop bij de DM drogisterij in Duitsland!

 

Milbona Framboos drink
Ik koop tegenwoordig de meeste boodschappen bij Lidl, het scheelt zoveel geld en de producten zijn gewoon van goede kwaliteit! Elke keer probeer ik weer wat ‘nieuws’, zo ook deze framboos drink. Het is een soort yoghurt drink met een lichtzoete framboos smaak. Als ik een pak in huis heb dan drink ik meestal ’s ochtends twee glazen. Het is een lekkere verfrissende yoghurtdrank.

 

Soms moet je eens nieuwe dingen uitproberen. Al is het een totaal nieuw product of een product wat je eigenlijk al kent maar nog niet van dat ene merk. Zo kom je weer eens nieuwe favorieten tegen!
Vaak doe ik ook mee aan merk onderzoeken online. Dan kan je aangeven dat je geïnteresseerd bent om nieuwe producten uit te proberen en als je geluk hebt word je uitgekozen en mag je wat samples proberen. 
Wat is het laatste dat je hebt uitgeprobeerd?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “Favorites #1”

 1. Dalinka schreef:

  Wat fijn dat de wax melts bevallen! Het is altijd lastig om iets met een geur voor een ander te halen aangezien het zo persoonlijk is wat iemand lekker vindt ruiken. Die pink dragen fruit vond ik zelf overigens ook lekker ruiken!
  En yoghurt drink is zo lekker<3

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja is het ook, maar je hebt ze goed uitgekozen hoor 😀

 2. Ikke schreef:

  We begrijpen het: de bestelling, handcreme uit Italië…..

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb nog genoeg haha 😉

 3. Eva schreef:

  Ohhh Dinja ik had je nieuwe layout nog helemaal niet gezien! Het is echt leuk geworden 😀 Sorry dat ik zo lang geen reactie mee had achtergelaten >.< Ik ben echt helemaal weg geweest van het blogwereldje (behalve dat ik zelf af en toe wat plaatste op mijn eigen blog). De Yankee Candles zijn btw altijd goed he haha!
  Het laatste wat ik heb uitgetest was een heerlijk gezichtsmasker van de kruidvat. Ik hou zo erg van maskertjes 😉

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Ik herken het hoor, ik heb ook alleen maar aan mijn eigen blog gezeten :p

 4. joelle schreef:

  oh een nieuwe layout!
  En matzes <3 heerlijk haha.
  en het merk yankee candles vind ik erg lekker.. hmm!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik nu ook haha 😀

 5. Joanne schreef:

  Die crackers heb ik nog nooit geprobeerd! Ik ben op dit moment helemaal gek op de delicate crisp crackers van Wasa, rosemary & sea salt! Echt een aanrader 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ohh die zijn ook heerlijk ja!

 6. sammie schreef:

  Oh de framboos drink klinkt goed! Al drink ik op dit moment voornamelijk water.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik moet ook eigenlijk veel meer water drinken :’) maar af en toe zo’n yoghurt drink kan geen kwaad denk ik

 7. Linda schreef:

  Jaah! Matzes heerlijk! Ik zal maar niet zeggen dat ik die van mij met een beetje boter, suiker en kaneel eet. -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Maar dat is wel erg lekker haha!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.