Review: Purederm masker

Een paar maanden terug bezocht ik de Etos, ik had eigenlijk niks nodig maar toen zag ik daar maskers liggen van een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had!
Ik werd dus erg nieuwsgierig en door de aanbieding (3 maskers voor €3,-) kon ik ze gewoon niet laten liggen. Ik nam dus 3 makers mee naar huis en vandaag review ik één van de maskers.

Deze review gaat over de Ultra Hydrating Shea Butter Mask “Coconut” van Purederm.
Dit masker heb ik gekocht bij Etos, voor de actieprijs: 3 maskers voor €3,-.

De verpakking ziet er netjes uit. Door de verpakking denk ik dat het masker ook echt naar kokos gaat ruiken en ik ben wel benieuwd of dat ook echt zo is.
Volgens de verpakking moet dit masker vochtinbrengend en verzachtend zijn.


Zodra ik de verpakking open maak, ruik ik al een zoete kokosgeur. Hij ruikt dus écht naar kokos! De geur is niet zeer sterk maar hij is wel duidelijk aanwezig.
Het masker is niet zo vloeibaar als ik dacht, het heeft eerder iets weg van klei. Maar omdat het zo’n dik masker is kan ik hem wel iets beter en fijner aanbrengen.
Er zit genoeg in de verpakking om een dikke laag masker aan te brengen, ik houd nog zelfs iets over maar omdat ik het dik genoeg vind gooi ik dat maar gewoon weg.
Al na een paar seconden begint het masker een beetje te trekken, niet vervelend maar ik kan mijn gezicht lastig bewegen. Dus het enige wat ik je bij dit masker aanraad is: Netflix aan en relaxen maar!

Voor het masker – Na het aanbrengen van het masker

Na 15-20 minuten zou ik het masker er al af kunnen halen. Ik heb deze keer 20 minuten gewacht.
Het masker was overal opgedroogd en zodra ik maar een beweging maakte (of in de lach schoot) brokkelde het masker er al een beetje vanaf.
Doordat ik zo’n dikke laag aan had gebracht was het wel wat lastiger om het masker eraf te halen. Ik heb best aardig hard moeten boenen voordat alles eraf was.
Maar na goed boenen en nadat ik mijn gezicht had afgedroogd voelde mijn huid heel zacht aan! Het voelde gelijk wat rustiger en ik had het gevoel dat mijn gezicht nu echt goed schoon was.

Na de 20 minuten – Na het masker

Conclusie:
Pluspunten:
+ Aangename geur
+ Brengt fijn aan
+ Er zit voldoende in
+ Rustige en zachte huid

Minpunten:
– Lastig te verwijderen

Ondanks dat het masker lastig van je gezicht te halen is vind ik het wel een aanrader. Voor een fijn masker moet je wel iets over hebben 😉
Ik zal dit masker zeker vaker gaan kopen! Ik vind de geur van kokos echt heel lekker en het masker was ook lekker ontspannend. En de prijs vind ik ook meevallen! Ik had al zitten kijken, het masker is ook te bestellen bij webshops en daar vind ik hem voor €1,- per masker.
Wat is het fijnste masker dat jij ooit hebt geprobeerd?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Review: Purederm masker”

 1. Dalinka Haze schreef:

  Dit merk is mijn favoriete maskermerk. Deze met kokos haalde ik altijd bij Etos in Haarlem toen ik daar nog woonde. Waar ik nu woon verkopen ze dit merk helaas niet. Wel jammer, maar nu ben ik dol op de maskers van dr van der hoog en eigen merk van Kruidvat. Het handmasker van Purederm is trouwens ook erg fijn!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat snap ik wel! Echt een fijn merk, ik ga er zeker wel meer maskertjes van kopen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Was 'ie gelukkig ook 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.