Personal: Dingen op een rijtje

Misschien heb je het wel gemerkt dat er afgelopen zondag geen artikel online kwam, wat normaal wel gebeurd. Ik had gewoon even geen inspiratie meer om wat te typen en om dan een snel in elkaar gezet artikel te publiceren vind ik maar niks.
Daarnaast is er genoeg te doen achter de schermen! Ik wil namelijk een aantal dingen veranderen aan mijn blog en dat is toch iets meer werk dan ik in gedachten had. Zo is Roy druk bezig met het bouwen van mijn nieuwe blog en ik moet daarvoor ook veel dingen doen.
Ik zet vandaag een aantal dingen op een rijtje (ook even op mijn hoofd wat leger te maken).

Nieuwe blog?
Zoals ik net al zei, Roy is hard aan het werk met mijn nieuwe blog. Ik ben bezig om over te stappen naar WordPress maar dan wel geheel in stijl natuurlijk. Alles nieuw! Behalve de artikelen dan, maar dat is ook nog aardig wat werk om die allemaal goed om te zetten.
Ik maak het design en Roy zorgt ervoor dat het zo ook eruit komt te zien online. Ik snap er maar weinig van, maar samen komen we er wel uit. En ik ben blij dat hij wilt helpen, zo hoef ik ook geen template te kopen.

Meer werk.
Zodra mijn nieuwe blog klaar is, dan ben ik nog lang niet klaar. Ik moet mijn link overal aanpassen waar ik dan ook mijn link heb gedeeld.
En bij een nieuwe blog horen ook visitekaartjes! Ik ben er nog niet aan toe gekomen om deze te gaan ontwerpen, maar ze moeten wel bij mijn nieuwe blog passen. Voor de visitekaartjes heb ik wel een paar leuke ideeën.
Ik vind visitekaartjes alleen zo duur om te bestellen, maar ik moet er ook wel wat voor over hebben natuurlijk.

Vakantie.
Naast al die blogdingen ben ik ook veel research aan het doen voor onze vakantie. Leuke plekken om heen te gaan, waar er ergens een supermarkt zit, hoever het lopen is van A naar B…
En ik moet ook eens gaan nadenken wat we nou allemaal moeten meenemen. Of ik wel elke dag wil koken, wat voor kledingsetjes ik mee ga nemen, welke schoenen er mee gaan (die krengen nemen veel plek in) en ook welke cameralens ik mee ga nemen (moeilijk, ik wil ze alledrie wel meenemen maar dat word zo zwaar en als mijn cameratas dan gestolen word, dan ben ik alles kwijt!).

Regelen.
Ik ben zelfs nog meer dingen aan het regelen! Binnenkort gaan we weer naar de Elf Fantasy Fair (EFF/ Elfia, ik noem het nog steeds Elf Fantasy Fair maar volgens mij heet het tegenwoordig toch echt Elfia) en willen we ook op de vrijmarkt zitten op Koningsdag.
Voor Elf Fantasy Fair hoef ik gelukkig niet zoveel meer te regelen, ik doe gewoon mijn piratenoutfit van vorig jaar aan en die hoeft nog maar een paar kleine aanpassingen te krijgen.
Voor de vrijmarkt hoef ik ook niet zoveel meer te regelen, spullen zijn verzameld (echt een hoop), plek is geregeld en de grabbelton is bijna af 🙂

Fijn om zulke dingen even op een rijtje te zetten. Lijstjes werken ook maar die maak ik nooit zo uitgebreid. Alleen steekwoorden, zo van: boodschappen doen, geld omwisselen, tickets uitprinten.
Niet zo boeiend dus. Net als mijn inspiratie, die is even ver te zoeken. Om een persoonlijk artikel te tikken heb ik gelukkig niet veel inspiratie nodig. Ik tik gewoon wat weg, dingen die door mijn hoofd spoken enzo.
Wat spookt er bij jou (op dit moment) in je hoofd?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Personal: Dingen op een rijtje”

 1. Dalinka Haze schreef:

  Ik kan me voorstellen dat het veel werk is om je blog te veranderen en over te stappen naar WordPress. Houd je wel dezelfde naam of ga je die ook veranderen? Ik ben in ieder geval heel benieuwd hoe het er straks uit komt te zien!
  En een vakantie uitzoeken is inderdaad ook een hoop werk haha. Wij hebben onze vakantie in Valkenburg geannuleerd en willen toch naar het buitenland, dus dat wordt ook uitzoekwerk. Wel enorm leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik houd dezelfde naam, wel zo makkelijk 🙂
   Dan moet je weer van begin af aan zoeken, maar dat hoort bij de vakantiepret!

 2. Els schreef:

  Wat spannend een nieuwe start! Nou ja, niet helemaal nieuw natuurlijk. Ik ben erg benieuwd!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is allemaal wel een beetje nieuw, ik ben nu nog zo gewend aan blogger :')

 3. leoniae schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe blog :). En wat fijn dat je al opzoek bent naar een vakantie bestemming :). Ik ben ook druk bezig met mijn website :).
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ben benieuwd wat je met je website gaat doen 😀

 4. Ik wil zelf nog steeds een nieuw thema.. kost ook veel tijd!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik dacht allemaal dat het zo makkelijk was en zo snel ging maar dat valt wel tegen :') kost allemaal veel tijd!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.