Pan That Palette Update #2

Zo, we zijn alweer een maand verder en het is weer tijd voor de tweede update van de Pan That Palette challenge! Niet bij elke oogschaduw gaat het hard, maar het verschil is wel duidelijk aanwezig.
Zo af en toe gebruik ik ook nog wel andere oogschaduw, zoals de oogschaduw palettes van Sleek. Die hoeven niet op maar zijn wel erg fijn in gebruik. Ik zie het ook een beetje als afwisseling!
Maar goed, vandaag laat ik dus weer eens zien hoe ver ik ben met mijn challenge.

Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet

GOSH oogschaduw trio – 18 Golden Sea
Ok, eerlijk gezegd heb ik deze niet vaak aangeraakt deze afgelopen maand. Ik moet met deze oogschaduw weer eens hard aan de slag.

Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet

Black Onyi eyeshadow – #8240
Hiermee ben ik wel al een stuk verder! Bij de linker kleur ben ik gewoon al bijna bij het einde en ook de rechter kleur gaat ook al aardig hard. Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat deze helemaal op is.

Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet

Essence eyeshadow holographic – 42 Mystic Purple
Kijk maar goed want bij deze oogschaduw heb ik een stukje van de pan bereikt! Maar dat komt misschien meer omdat deze oogschaduw heel erg afbrokkelt als ik hem gebruik. Maakt niet uit, zo lang hij maar op gaat voor het einde van dit jaar.

Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet

Catrice – 420 Talk Like An Egyptian
Helaas gaat deze kleur niet snel. Ik weet nog steeds niet goed hoe ik hem moet gebruiken. Vaak combineer ik hem maar met de GOSH oogschaduw trio maar op een gegeven moment ben ik dat ook wel zat. Note to self: koop nooit meer goudkleurige oogschaduw tenzij je hem eerst kan testen in de winkel (en doe dat dan ook).

Vorige keer

Hoe het er nu uit ziet

Max & More – NO.3 Floral palette
Hier begint ook al wat meer vaart in te komen. Ik gebruik dit palette nu ook wel vaker, ondanks dat de lente bezig is pak ik toch vaker de grijstinten. Alleen wit is een kleur die ik nauwelijks gebruik, zal ik hem dan toch per ongeluk *kuch kuch* een keer laten vallen 😉 ?

Het gaat me niet hard genoeg, maar er zijn natuurlijk ook dagen dat ik helemaal geen make-up op doe. Vaak op luie (zon-) dagen heb ik geen zin om mijn make-up op te doen, en loop ik ook gewoon met mijn bril op. Het is ook fijn om je ogen en je huid even wat rust te geven.
Net als je ogen en huid heb je zelf natuurlijk ook soms wat rust nodig. Want hoeveel tijd scheelt het als je een keer geen make-up op doet?
Wat doe jij het liefst om tot rust te komen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Pan That Palette Update #2”

 1. Het voelt misschien alsof het niet hard gaat, maar je hebt ook zo veel kleuren om mee te werken! En een maand heeft maar 30/31 dagen 😉
  Ik vind dat je echt al super ver bent, ga zo door 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het lijkt wel alsof het nu iets harder gaat, binnenkort weer een nieuwe update 😀

 2. Dalinka Haze schreef:

  Haha ja ik zou het palette een keer per ongeluk van de tafel afvegen:-p Zul je net zien dat alle kleuren dan gewoon heel blijven. Maar ik vind dat het goed gaat hoor! Vooral bij het laatste palette en het Black Onyi palette zie je duidelijk verschil. Die van Gosh is misschien hetzelfde gebleven maar daar is natuurlijk ook al een hoop uit, dus die krijg je vast wel op.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Moet gewoon lukken, en het scheelt ook een hoop bij de Essence holographic oogschaduw dat die afbrokkelt. Laatst was er een groot stuk vanaf gebrokkelt dus dat schiet al op!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.