Pan That Palette Update #1

Vorige keer liet ik al zien dat ik ben begonnen aan een Pan That Palette Challenge en vandaag laat ik de eerste update alweer zien! Bij sommige oogschaduw palettes kan je goed zien dat ik wel verder ben gekomen, alleen niet bij elke palette of mono gaat het even hard.
Maar ik ben wel weer een stukje verder gekomen met mijn challenge!

Ik begin maar gelijk door de palettes en mono’s te laten zien. Sinds het vorige artikel heb ik ook maar even de palettes of mono’s wat schoongemaakt. Sommige zaten helemaal onder de poeder en dat staat niet zo netjes op foto’s ๐Ÿ˜‰

Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet

GOSH oogschaduw trio – 18 Golden Sea
Het is niet echt hard gegaan maar ik kom wel steeds verder. Je ziet bij deze trio oogschaduw heel goed dat ik hem heb schoongemaakt!
Ik ben nog steeds blij dat ik al zo ver was met deze trio, het zijn mooie kleuren maar ik kan niet wachten totdat ‘ie op is.

Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet
Black Onyi eyeshadow – #8240
Yes! Ook bij de rechter kleur is de pan al in zicht. Deze oogschaduw duo gebruik ik vaak als ik snel ergens heen moet of als ik even geen zin heb om veel kleur erbij te pakken. 
Het zijn twee simpele ‘neutrale’ kleuren die ook handig zijn voor onderweg.
Maar ook bij deze kan ik gewoon niet wachten totdat hij op is. Ik heb hem al zo lang!
Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet

Essence eyeshadow holographic – 42 Mystic Purple
Eerlijk gezegd heb ik deze echt heel weinig gebruikt deze maand. De kleur is gewoon net iets te licht. Toch moet deze op en moet ik met deze gewoon leren wat meer te combineren.
Hopelijk is hij wat verder tijdens de volgende update!

Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet

Catrice – 420 Talk Like An Egyptian
Net als de mono van Essence heb ik deze ook te weinig gebruikt deze maand. Ondanks dat ik hem wel kan combineren met de trio oogschaduw van GOSH, gebruik ik hem erg weinig.
Er zitten naar mijn mening net iets teveel glitters in waardoor ik hem niet zo snel pak. Zou ik een feestje hebben dan zou ik hem wel iets sneller pakken.

Vorige keer
Hoe het er nu uit ziet

Max & More – NO.3 Floral palette
Dit palette heb ik echt veel gebruikt! Vooral de donkere kleuren gaan hard. De lichte kleuren gaan niet zo hard omdat ik daar niet echt vaak mee werk. Net zoals de oogschaduw van Essence moet ik hier gewoon mee leren werken, er zal vast een leuke ooglook mee te maken zijn.
Ik heb foto’s gemaakt van een ooglook, zodat ik deze kan delen met jullie! Zelfs met een goedkoop palette kan je nog best mooie looks maken.

Je hoeft echt niet per se dure merken make-up te kopen, doe gewoon wat jij fijn vind en wat je kan betalen. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar budget. Dan kan je meer kopen of houd je meer geld over voor belangrijke dingen (zoals openstaande rekeningen of boodschappen).
De laatste tijd zit ik vaak naar het programma “Koopziek: Ik kan niet stoppen met shoppen” te kijken. Wat mensen toch allemaal uitgeven daar schrik ik soms wel van. Vooral naar de schulden die ze dan soms hebben, oei oei oei hoe kan je jezelf zo erg in de nesten werken?
Ben jij shopverslaafd?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Pan That Palette Update #1”

 1. Je bent al goed bezig! Misschien kan je die Catrice mono als een highlighter gebruiken? Ik ken deze kleur niet, dus ik weet niet zo goed hoe erg de glitters zijn haha
  Heel veel succes!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik kijk het wel even aan, hij is namelijk net iets te glitterig voor een highlighter denk ik :')

 2. Daenelia schreef:

  Paars staat je echt heel mooi ๐Ÿ™‚
  Ik ben toch diep teleurgesteld in Catrice hoor. Het is alleen geschikt voor jonge meiden, denk ik, die er al fris van zichzelf uitzien. Bij zo'n ouwe kop als die van mij staat het niet. Ben toch maar weer voor mijn vertrouwde duurdere merk gegaan. Zit veeeel beter. Mooie diepere kleuren, en ik zie er niet meer uit als een kleuter die met mama's make up heeft gespeeld ๐Ÿ˜›

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje!
   Ik heb zelf niet zoveel problemen met Catrice, maar ik vind Sleek wel een beter merk. Maar ieder zo zijn eigen mening ๐Ÿ˜‰

 3. Dalinka Haze schreef:

  Mooie ooglook heb je gemaakt! Paars is eigenlijk heel mooi, moet ik zelf ook weer eens gebruiken. Ben tegenwoordig heel erg van de bruin en roze tinten.
  Die oogschaduw van Catrice gebruikte ik weleens als eyecatcher door een beetje in het midden van het ooglid te deppen. En anders misschien combineren met een matte kleur oogschaduw?

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel ๐Ÿ™‚
   En dat is wel een goed idee ja!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.