OOTD: Gothic lolita style

Tijdens een conventie kan ik – natuurlijk – niet met een ‘normale’ kleding rondlopen. Het is gewoon een perfect moment om de bijzondere outfits te showen. Een paar jaar geleden was ik erg actief met cosplay en fantasy outfits, maar door het bloggen is dit wat minder geworden.
Al voel ik me nog steeds erg fijn en meer zelfverzekerd (ondanks alle mensen die je raar aankijken als je over straat loopt) zodra ik weer eens een cosplay aan trek.
Alsof je je rol instapt. Of het toneel op loopt.
Vandaag laat ik jullie graag mijn outfit zien die ik tijdens Osharecon droeg, en de selfies die Sanne en ik maakten tijdens de conventie πŸ˜‰

Ik kan niet zoveel vertellen over mijn outfit, behalve dat ik het jurkje en de schoenen via Marktplaats/ een facebook verkoopgroep heb overgekocht. Ze komen origineel van Bodyline vandaan maar een paar jaar terug was ik bang geworden door douanekosten enzo.
Ach alles zag er nog heel nieuw uit en zo heb ik voor een prikkie een leuke outfit.

Ik draag hier:
Gothic lolita jurkje
(Bodyline)
Panty
(Primark)
Lolita schoenen
(Bodyline)
Donut ketting
(onbekend)

En zoals beloofd laat ik ook nog even onze geweldige selfies zien! Eigenlijk wilde ik ze tussen het artikel over Osharecon proppen, maar die werd echt te lang en dit artikel zou anders net iets te kort worden. We besloten trouwens om selfies te maken omdat we dit vroeger vaak deden maar tegenwoordig kwam er maar gewoon niks van. Ik denk dat we beide een beetje uit onze selfie-tijd gegroeid zijn…

Maak jij vaak samen selfies met je beste vriendin?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “OOTD: Gothic lolita style”

 1. Els schreef:

  De gothic style is niet zo mijn ding. Veel te zwart ;-). Dit jurkje vind ik dan wel weer leuk door de bloemetjes. Het zwart zou voor mij dan wel weer een andere kleur mogen hebben, maar dat is smaak. Ik vind je deze jurk echt heel mooi bij je staat :-). Het model is erg mooi.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Bedankt!
   En ieder zo zijn smaak natuurlijk πŸ˜‰

 2. Dalinka Haze schreef:

  De jurk staat je echt heel leuk! Ik kan me best voorstellen dat het bekijks trekt als je over straat loopt in een cosplay of fantasy outfit, maar daar moet je inderdaad gewoon maling aan hebben. De selfies zijn ook erg leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daar raak je best wel aan gewend :p
   Net als de opmerkingen "Huh is het alweer carnaval?" of "Wie van jullie gaat er trouwen?" (dan denken ze dat we een vrijgezellenfeest hebben ofzo xD

 3. Djuli schreef:

  Mooi jurkje πŸ™‚

 4. Mariska schreef:

  Ah wat gaaf! Het staat je echt super! Ik vind dit soort dingen zo leuk om te zien πŸ˜€

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Leuk om te horen dat je dit soort dingen leuk vind om te zien ^_^

 5. Heleen. schreef:

  Die kledingstijl blijft leuk om te zien!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.