Drawing Challenge #3

Het gaat echt snel. De tijd, de dagen, de weken vliegen gewoon voorbij. Inmiddels is het alweer maart en voor je het weet begint de lente weer (YES!). De afgelopen paar dagen heb ik weer elke dag een tekening gemaakt voor de Drawing Challenge (wat daag ik mezelf toch uit met die challenges).
Ik ben gewoon al over de helft heen van deze challenge, en ik vind het nog steeds leuk.
De kans is groot dat ik nog verder ga met een andere Drawing Challenge zodra ik met deze challenge klaar ben.

Als ik ga tekenen zit ik vaak ook met mijn laptop erbij. Zo kan ik dan inspiratie opzoeken of hoe ik iets moet tekenen – iemand ooit een tank getekend?
Van tekenen word ik rustig, het werkt heel ontspannend en ik begin het weer steeds leuker te vinden!

13. Landscape
Ooit heb ik eens een foto genomen van de zon die opkomt tussen bergen in en ik blijf het mooi vinden om naar die foto te kijken. Ik heb het al geprobeerd na te schilderen en nu probeerde ik het ook een beetje na te tekenen.
Natuurlijk niet helemaal gelukt maar ik neem aan dat je wel ziet dat dit bergen zijn.

14. A tank
Kijk dit bedoel ik nou, hoe kan ik nou een tank zomaar uit mijn hoofd tekenen?
Hiervoor zocht ik op google wel wat afbeeldingen zodat ik in ieder geval wel een tank kon tekenen. Het is echt niet iets wat mijn interesse wekt, leuk om zo’n ding in een museum te zien ofzo maar verder vind ik er niks aan.

15. A spaceship
Geek alert!
Ik ga niks verklappen. Kan jij namelijk raden wat ik heb getekend?
Hij is niet perfect maar ik vind hem wel goed erop lijken.

16. Zodiac character
Natuurlijk wel van mijn eigen sterrenbeeld. Ik wilde eerst het dier doen van mijn Chinese sterrenbeeld, maar die vond ik niet zo boeiend als mijn ‘normale’ sterrenbeeld (de keuze was een aap of een leeuw, nou dan is de keuze snel gemaakt).
Een beetje een comic stijl maar wel meer haren getekend dan je in comic stijl zou tegen komen. Maar zo moet een leeuw eruit zien. Fluffy maar gevaarlijk.

17. A car
Ik heb echt niks met voertuigen tekenen. Een tank niet, maar ook zelfs een auto niet.
Er zijn zoveel details die je zou kunnen tekenen, maar dat werd me echt wat te lastig dus ik koos voor een comic stijl. Simpel, en je ziet snel wat het is.

18. Yourself
Neeeeee wat een vreselijke opdracht. Ik kan geen mensen tekenen en nog erger is om mezelf na te tekenen. Ik nam mijn profiel foto van Facebook om na te tekenen, maar het was nou niet echt een makkelijke keuze.
Op de foto sta ik met mijn hoofd wat gedraaid zodat het wel een lastige houding is om na te tekenen.
Maar voor mijn eerste portret die ik heb getekend vind ik hem op zich nog niet heel slecht.
Alleen om nou te zeggen dat ik erop lijk…

Deze keer waren de opdrachten iets uitdagender. Niet allemaal erg lastig maar ik moest wel meer mijn best doen om sommige dingen te tekenen. Vooral het zelfportret.
Maar ook bij deze update ben ik op zich nog best tevreden met het resultaat. Vooral met het resultaat dat ik het weer erg leuk begin te vinden om te tekenen.
Tekenen is eigenlijk altijd al een hobby geweest die ik erg leuk vind, ik heb echt veel hobby’s maar om ze allemaal uit te voeren is lastig.
Welke hobby vind jij leuk, of kan je niet kiezen en heb je er meerdere?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Drawing Challenge #3”

 1. Eva C. schreef:

  Knap dat je het nog steeds volhoudt om zo vaak te tekenen 🙂 Ik was er waarschijnlijk al snel mee gestopt haha :') En je zelfportret is best goed gelukt, dat is één van de lastigste dingen om te tekenen vind ik zelf. Op dit moment ben ik begonnen aan een inspiratieboek en daarin teken ik kledingstukken, schoenen en tassen die ik mooi vind 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Elke dag gaat soms wel lastig maar ik blijf het wel volhouden 😀
   Nu ben ik wel benieuwd naar je inspiratieboek!

 2. Els schreef:

  Wat leuk dat je er nog steeds mee bezig bent :-). Mensen tekenen vind ik ook echt super lastig!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Mensen zijn lastig maar dieren ook wel :')

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.