Allereerste bloggers meeting!

Samen met 6 andere bloggers zit ik in een WhatsApp groep. Na wat gechat kwam het idee om een swap te gaan doen. Maar waarom zouden we er dan ook geen meeting van maken?
Dus zaterdag 12 maart was het zover. Dan zou ik een stel andere bloggers ontmoeten die ik – naast Sanne dan – nog niet eerder had gezien!
En ik kan je alvast één ding vertellen, het was hartstikke gezellig!

Eigenlijk wilde ik een plog bijhouden deze dag, maar wat blijkt nou ik ben gewoon slecht in ploggen. Ik begon netjes en maakte een foto van de bushalte (die niet zo boeiend is, dus ik deel hem maar niet). Aangekomen bij Utrecht Centraal (daar hadden we afgesproken, vlakbij de uitgang/ ingang van Hoog Catharijne) vergat ik gewoon foto’s te maken dus ik heb een klein beetje de hoop opgegeven.
Dus in deze mini plog zal ik maar gewoon typen in plaats van veel foto’s te laten zien.

De ontmoeting
Ik kwam aan bij Utrecht Centraal. Ik was met de bus, en de bushalte zat al dichtbij onze afspreekplek. Een beetje om me heen zoekend naar ‘bekende’ gezichten. Wel lastig want ik had deze meiden natuurlijk nog nooit gezien in het echt!
Toen zag ik een stel vrolijke meiden mijn kant op lopen en ik zag meteen dat het Natasja, Laura en Jinn waren! We gaven elkaar maar meteen een knuffel, althans Jinn begon ermee (ik doe gewoon mee, ik ben het wel gewend van conventies en andere meetings). We begonnen gelijk te praten (alsof WhatsApp in het ‘echt’ door ging) en na een tijdje wachten kwamen ook Dalinka, Sanne en Eva eraan.

Cadeautjes!
We liepen meteen door naar de stad, zoekend naar een leuke hotspot om wat te gaan drinken en om wat eten naar binnen te werken. Uiteindelijk kwamen we uit bij King Arthur, we schoven wat tafeltjes aan elkaar en ploften neer. Meteen pakten we onze tassen erbij, want… We hadden cadeautjes! Van tevoren hadden we online lootjes getrokken en cadeautjes gekocht voor ons getrokken lootje. Ik had het lootje van Sanne getrokken, en ik kreeg van Dalinka cadeautjes. Ze had alles zo leuk ingepakt (zo leuk dat ik wat van de cadeauverpakkingen mee naar huis heb genomen)!

Broodje met…
Volgens mij dacht de ober dat we te druk met de cadeautjes bezig waren, want pas nadat we alles hadden uitgepakt, kwam hij onze bestelling opnemen. Er was best een ruime keuze in broodjes, en ik koos voor een broodje met carpaccio. Daarnaast had ik ook een glas ijsthee genomen omdat het plekje waar we zaten erg warm begon te worden.
Het broodje was lastig te eten met bestek (zonder ook) maar het was wel erg lekker! Ik moet zeggen dat dit wel het best belegde broodje is geweest dat ik ooit heb gegeten. Maar ik ben dan ook erg gek op carpaccio!
Na onze betaling moesten we helaas Jinn gedag zeggen. Ze had die dag nog een crematie en moest op tijd weg om de trein te halen.

Gratis goodies
We liepen dus met z’n zessen verder en gingen een paar winkels binnen. Zelf heb ik niks zien liggen maar ik probeer ook een beetje op mijn geld te letten. Het was wel gezellig om zo met een groepje te winkelen, ik shop vaak met Sanne, mijn moeder of met Roy maar met zo’n groepje is het toch weer anders.
Ook probeerde ik elke keer te letten op de groep (“Hebben we iedereen al?”), en zat ik te tellen of we nog wel met z’n zessen waren. Gelukkig was het niet heel erg druk in de stad, de meeste mensen zaten op terrasjes en waren in de Lush winkel. Jongens ik heb niks gekocht bij Lush, goed hè?!
Op een gegeven moment werden we aangesproken door een meisje met een mandje vol nagellak. Ho eens even, wat is er met dat mandje nagellak? Kunnen we dat winnen?
Maar het was nog beter zelfs, het meisje was de nieuwe beauty winkel Flormar aan het promoten en deelde daardoor gratis nagellak uit! We mochten allemaal een flesje uitzoeken en liepen weer verder.
Na nog wat winkels te hebben bezocht waren we op een gegeven moment uitgeshopt en uitgegeten (Sanne en ik namen nog ergens een Frozen Yoghurt). We liepen weer terug richting het station en ik dook nog even snel de Douglas in voor gratis samples! Ik had nog voordat ik naar onze meeting ging wat bonnen uitgeprint, maar helaas was één sample niet op voorraad. Toen kreeg ik maar een ‘persoonlijke’ geursample mee.

En toen ging iedereen één voor één weg. We hebben een hele gezellige dag achter de rug en het is zeker voor herhaling vatbaar. Eva had het zelfs al over een picknick, dus wie weet!
Natasja heeft voor haar Youtube kanaal ook nog gevlogd deze dag, dus mocht je nieuwsgierig zijn naar hoe wij eruit zien en wat wij dus hebben gedaan deze dag zie je in het filmpje hierboven.

De cadeautjes die ik kreeg van Dalinka:

Pistachenootjes – Essence nagellak All That Greys (03 Greyt Times) – Essence The Gel nagellak (10 True Love) – Yankee Candle Tart Lavender – Yankee Candle Tart Pink Dragon Fruit

Ik ben echt zo blij met de cadeautjes! Leuke nieuwe kleurtjes nagellak van Essence (binnenkort komt er een review van online), lekkere pistachenootjes (I love them) en Yankee Candle tarts die ik zo graag wilde! Een leuke dag vol met leuke cadeautjes, ik ben tevreden!
Heb jij wel eens bloggers in het echt ontmoet?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

15 reacties op “Allereerste bloggers meeting!”

 1. Dalinka Haze schreef:

  Leuk verslag Dinja! En het stukje over het ploggen herken ik wel. Ik wilde eerst ook ploggen, maar ik dacht er pas weer aan toen ik in de trein zat en daarna ben ik het alsnog vergeten haha. Misschien bij de volgende meeting;-) En ik ben groot voorstander voor een picknick!:-D
  Ik ben blij dat jij blij bent met je cadeautjes. Ik heb echt letterlijk alle Yankee Candles geuren geroken om de beste uit te zoeken haha. Er zitten ook wel hele gekke geuren bij! En ik ben benieuwd naar je reviews van de nagellakjes.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oh dat zal wel erg zijn geweest (maar niet heus :p)

 2. Wat klinkt dat gezellig! Meeten met andere bloggers is altijd leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat vind ik nu ook 😀

 3. Wat super leuk!!! Lijkt mij ook echt gaaf om andere bloggers in het echt te ontmoeten! -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is vaak wel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, vooral als je al een tijdje online contact hebt ^_^

 4. Nilou schreef:

  Echt zoooo leuk!!! Het zag er onwijs gezellig uit, hey. Ik heb het filmpje gezien ik kon jou niet zo heel goed zien in de camera, je was een beetje ver weg, maar ik heb je toch gespot. Die waxmelts zijn altijd goed om als kado te krijgen, geniet ervan.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Bij het loop gedeelte ben ik wel iets beter in beeld 😉

  2. Nilou schreef:

   Ahhhh ik ga checken!

 5. Mariska schreef:

  Super leuk gedaan ook met die cadeautjes! Lijkt me heel erg gezellig geweest 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Was het zeker! 😀

 6. sammie schreef:

  Wat leuk dat jullie een gezellige dag hebben gehad en ook nog cadeautjes hadden voor elkaar 🙂 Dat broodje ziet er trouwens bijzonder goed uit!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat broodje is zeker een aanrader, nooit geweten dat carpaccio lekker is op een broodje :')

 7. Floor Daasvand schreef:

  Wat leuk! Ik ben zelf al bijna 2 jaar niet meer naar een bloggersmeeting geweest 🙁

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.