Review: Lush badproducten

Af en toe koop ik wat fijne Lush badproducten. Zodra we dan weer eens in een Center Parcs cottage mét bad zitten kan ik deze lekker uittesten. Omdat wij zelf geen bad thuis hebben is het daarom altijd wel een speciaal relaxmomentje. Al kan ik nooit zo lang in een bad blijven zitten omdat ik me al erg snel ga vervelen (behalve met een Bubble Bar!).
Ik testte de afgelopen keer in Center Parcs drie verschillende badproducten van Lush.

Ik schrijf een review over de Lush Bath Bomb, en twee Lush Bubble Bars.
Deze review gaat over Twilight, Yuzu & Coco Bubbleroon en Candy Mountain.

Ik heb een filmpje gemaakt over hoe deze fijne badproducten eruit zien als ze in werking zijn. Of in ieder geval, hoe ze oplossen 😉

Twilight Bath Bomb – €4,95/ 180g

De Twilight Bath Bomb is netjes verpakt in een papieren zakje. Er zit een label opgeplakt met de omschrijving van de bruisbal.
Zodra ik het zakje open maak, ruik ik de bruisbal al! De badbuisbal ziet er erg leuk uit door de sterren die erop staan en heeft een mooie roze kleur.

Het oplossen van de bruisbal is leuk om naar te kijken, maar ik had hem nog wat bruisender verwacht. Een groot voordeel is wel dat de bruisbal erg lekker ruikt, een fijne geur die me een beetje doet denken aan lavendel.
Wat ik tijdens het badderen had ontdekt, waren de glitters! Er zitten dus glitters in deze bruisbal, niet veel maar ze zijn er wel. Na het badderen blijven er wat glitters subtiel op mijn huid zitten.
Het bad is trouwens makkelijk schoon te maken, gewoon even met de douchekop spoelen en alle glitters zijn weer weg.

Yuzu & Coco Bubbleroon Bubble Bar – €6,25/ 100g

Ook zit de Yuzu & Coco Bubbleroon Bubble Bar goed verpakt in een papieren zakje en ook hier zit een label op waar de omschrijving op staat.
Zodra ik het zakje open maak komt er een licht zoete geur me tegemoet. Ik kan niet echt helemaal plaatsen waarnaar het ruikt, maar het ruikt in ieder geval wel lekker!
De Bubble Bar ziet eruit als een macaron, maar hij is absoluut niet eetbaar, haha! Je kan zien dat er kleine glittertjes in zitten.

Mits je de Bubble Bar goed gebruikt, komen er veel bubbels uit. Ik maakte eerst de fout door te denken dat hij hetzelfde als een badbruisbal werkte. Gelukkig heb ik toch nog kunnen genieten van de bubbels, en zelfs met extra bubbels doordat het bad een ‘bubbelbadfunctie’ had! De geur van de Bubble Bar in het bad valt wel een beetje tegen, de licht zoete geur wordt niet veel sterker.
Na het bad voelt mijn huid een beetje vettig aan, niet zo fijn omdat ik al snel een vette huid heb. De glitters zijn verder nergens meer te vinden, beetje jammer maar als je niet zo van glitters op je huid houd dan is dat natuurlijk wel fijn.

Candy Mountain Bubble Bar – €4,95/ 100g (kerstassortiment)
Helaas is dit een limited edition die alleen rond de kerstdagen te koop is, maar na een beetje speuren op Google ben ik erachter gekomen dat hij wel weer terug komt rond de kerstdagen. En na nog meer speurwerk kwam ik erachter dat de Creamy Candy Bubble Bar ongeveer hetzelfde zou moeten ruiken – hmm misschien maar eens gaan testen de volgende keer!

Net als de andere badproducten zit deze Bubble Bar ook weer netjes verpakt in een papieren zakje.
Voor de geur hoef ik nog niet eens de verpakking open te maken, er komt een zeer zoete geur van deze Bubble Bar af! Ik vind het echt heerlijk ruiken!
Ik vind het kleurgebruik erg leuk bedacht, het ziet er zelfs al zoet uit. En omdat het zo’n kegelvorm heeft lijkt het ook wel een beetje op een berg, dus de naam past er in ieder geval goed bij.
Er zitten echt enorm veel glitters op deze Bubble Bar. I love it!

Tijdens het verkruimelen komt de zoete geur erg naar boven. Lekker want het ruikt naar snoepjes en ook een beetje naar de Bubblegum Lipscrub. Deze Bubble Bar bubbelt goed tijdens het verkruimelen, en je ziet de glitters goed in het bad drijven.
Ook bij deze Bubble Bar heb ik de bubbelbadfunctie van het bad even uitgeprobeerd en het schuim kwam erg hoog, en liep zelfs over de rand van het bad heen.
Het schuim van deze Bubble Bar is erg stevig, en maakt het badderen erg leuk!
Na het badderen blijven de glitters ook een beetje op je huid zitten.

Geen conclusie tijdens deze review maar ik wilde wel graag eens delen welke van deze drie badproducten mijn favoriet is.
Mijn favoriet uit deze review is de Candy Mountain Bubble Bar! Helaas is het wel een limited edition maar dat betekend gewoon dat ik rond de kerst eens even ga inslaan.
Ik ben een grote fan van zoete dingen, en dus ook van zoete geuren. Deze Bubble Bar ruikt enorm zoet en er komen veel bubbels vanaf. De kleur en de glitters zijn ook een zeer groot pluspunt in mijn ogen. Echt een aanrader dus!

Ik vond de Yuzu & Coco Bubbleroon wat minder fijn en ik denk ook dat ik niet zo snel nog zo’n Bubbleroon ga proberen. Want ik verwacht dat ze allemaal zo vettig zijn en dat voelt niet zo goed aan. Misschien als je een droge huid hebt, dat het wel fijn is maar voor mijn huidtype is het niet zo fijn. Geef mij maar de Candy Mountain.
Heb jij een favoriet product voor in bad of onder de douche?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “Review: Lush badproducten”

 1. Wat een leuk artikel! Ik ben dol op Lush, het enige nadeel is dat ik zelf geen bad heb :(! Heel af en toe plan ik een avondje badderen bij mijn ouders.. Heerlijk vind ik dat haha!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Zo blijft een badmomentje wel uniek en speciaal 😉

 2. Beauty Unboxing schreef:

  Wat een leuke spulletjes! Ik moet ook nodig eens naar de lush winkel!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik nu ook weer, dit waren de laatste 3 badproducten die ik nog had.

 3. Mariska schreef:

  Super leuk! Ik wou dat ik een bad had. Niet de ballen opeten 😛

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb ook geen bad, maar ik zoek altijd wel naar accommodaties met een bad 😀
   Ik zal ze niet opeten haha!

 4. Dalinka Haze schreef:

  Ik sla ook altijd in als ik richting Landal ga en we een bad hebben haha. Het liefst gebruik ik badproducten van Rituals, want die ruiken zoooo lekker.
  Zo'n Bubbleroon klinkt wel goed. Ik heb zelf een droge huid, dus ik kan wel een vettig laagje gebruiken!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Die wil ik ook wel eens proberen! Misschien toch maar eens gaan inslaan haha 🙂

 5. leoniae schreef:

  Wat ziet dat er allemaal super leuk uit :)!
  Xoxo, leoniae

 6. Romy schreef:

  Heerlijk! I love Lush!!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook inmiddels!
   En het ruikt er altijd zo lekker!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.