Personal: Update alles!

Al een tijdje heb ik niet veel persoonlijks gedeeld, het kwam er steeds maar niet van en ik schoof het maar weg. Vandaag heb ik er dan eens eindelijk tijd voor gemaakt.
Er zijn veel dingen die ik bijna heb afgewerkt, waar ik druk mee bezig ben en dingen die er nog aankomen. Veel om over te praten – typen – dus!

Ik ben eindelijk door mijn foto’s heen.
Al dat werk stapelde ik eerst maar op, al die RAW bestanden die ik nog tot ‘echte’ foto’s moest bewerken. Gelukkig werk ik met Lightroom, wat het bewerken en omzetten snel maakt. Soms zit er een foto bij die wat extra aandacht nodig heeft en die gaat dan door Photoshop.
Maar goed, ik ben dus eindelijk bij de foto’s van 2016 aangekomen.
Naast dat bewerken en omzetten van de foto’s wilde ik ze ook op mijn site (en op Facebook) delen. Hiervoor moest ik eerst een nieuwe portfolio aanmaken, en daarvoor foto’s uitzoeken. Dat kost gewoon zoveel tijd. Nu heb ik dan eindelijk deze foto’s op Facebook gezet en Roy gaat me nog helpen om deze ook op mijn site te zetten.

Over mijn site gesproken…
Dan heb ik het dus niet over mijn blog, maar echt over mijn fotografie website, mijn online portfolio. Deze gaat dit jaar ook wat veranderd worden, net zoals mijn blog. Er moet nog een hoop gebeuren en ik moet nog uitzoeken wat ik er precies mee wil gaan doen. Het plan is in ieder geval om daar weer mijn blog op te pakken en daar zal ik alleen fotografie dingen gaan delen (zoals een fotografie challenge).
Hier, op DinjaDONUT, zal ik gewoon door blijven bloggen.

En over mijn blog, DinjaDONUT…
Ik ga proberen om dit jaar deze eens een flinke opknapbeurt te geven. Een eigen domeinnaam, overstappen naar WordPress, nieuwe layout… Het komt er allemaal wel aan, maar het heeft z’n tijd nodig 😉

Dat waren wel zo’n beetje de ‘zakelijke’ updates, haha!
Ik heb ook nog een hoop te doen hier in huis. Ik vertelde jullie al eens eerder over kleine projecten, zoals Project Badkamer. Ik heb nog een hoop klussen open staan, die gewoon een beetje uitgesteld werden door alle feestdagen en de drukte daar omheen.
Want ik moet nog steeds:
– Bistro setje op het balkon schilderen
– Spiegellijst schuren en schilderen
– Hobbykamer van nieuwe kleuren voorzien
– Meubels kopen voor de hobbykamer
– Kunstwerken maken voor de woonkamer en slaapkamer
– Foto’s af laten drukken om in een fotolijst te doen

Genoeg dingen om te doen dus!
Net zoals het plannen van een vakantie. We hebben de eerste stap gemaakt en hebben beide onze vakantie aangevraagd op het werk. Nu moeten we nog gaan kijken naar vervoer en de accommodatie. De bestemming is al bepaald (door ons) en ik ben ook al bezig geweest met een inpaklijst.
Over onze vakantie vertel ik later nog veel meer, als we iets verder zijn in onze planning.
Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit!
Ga jij dit jaar op vakantie? Zo ja, waar ga je heen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

5 reacties op “Personal: Update alles!”

 1. Rachel Kromdijk schreef:

  Altijd leuk zo'n update om te lezen! ik weet nog niet waar ik naar op vakantie ga helaas, hangt van de test van mijn vriend af, die wilt een leger test gaan doen.

 2. Eva C. schreef:

  Zo je hebt zeker nog vee om te doen 🙂 wel leuk, ik hou er altijd van om lekker bezig te zijn. Ben benieuwd wat er allemaal met je blog gaat gebeuren als je naar WordPress overstapt enzo.
  En ik ben ook benieuwd naar je vakantie bestemming. Ik ga zelf naar Japan dit jaar (maar dat wist je al haha) en naar Rome. Maar dat is allemaal pas in de zomer en herfst.

 3. Mariska schreef:

  Oeh veel te doen inderdaad. Maar heel erg leuke dingen! Ik wil wel op vakantie, denk dat het n kort stedentripje wordt.

 4. Sanne Peters schreef:

  Ik ben benieuwd naar alle updates 😀 vooral naar je nieuwe lay-out ^^
  Weet nog niet of ik op vakantie ga dit jaar misschien een paar weekendjes weg maar verder geen idee :p

 5. Els schreef:

  Wat fijn dat je je foto's hebt uitgezocht! Ik ben heel benieuwd naar je foto's en je nieuwe plannen voor je blog :-).

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.