Personal: Scheldwoorden…

Lieve lezers en volgers,
Ik ben altijd zo blij om jullie reacties te lezen! Ik heb niet altijd even veel tijd om te reageren bij reacties, maar ze lezen doe ik wel altijd! Ook zit er vaak spam tussen, maar die komen natuurlijk niet online te staan.
Vaak zijn ze anoniem en zie ik aan het soort berichtje al dat het spam is.
Maar afgelopen woensdag ontving ik een reactie van een meisje die toch niet helemaal anoniem wilde blijven.

Ik ken het hele meisje niet, weet niet zeker of ze haar echte naam gebruikt en snap ik ook niet waarom ze alleen maar bij één artikel een reactie heeft geplaatst (wees dan een goede hater en plaats overal een reactie). De reactie is geplaatst bij het artikel waar ik mijn piraten outfit laat zien die ik droeg tijdens de Elf Fantasy Fair in 2015.
Maar het gaat me niet eens om de reactie maar wat er in de reactie gebruikt wordt.

Ok, prima als je mijn outfits lelijk vind. Het boeit me echt geen flikker en zal het ook nooit doen. Ik voel me er fijn bij en ik word er vrolijk van om af en toe als een gek rond te lopen in een cosplay of fantasy outfit.
MAAR dat is geen enkele reden om te schelden met die twee letters ‘kk’ die het woord kanker betekenen, iedereen weet dat het dat betekend dus het kan ook geen excuus zijn dat er wat anders word bedoelt.

WAAROM schelden mensen toch zo met zo’n erge ziekte?!
Het heeft geen enkel nut en doet zoveel mensen pijn. Maar dat maakt je niks uit want dat jij een outfit ‘kk lelijk’ vind, is belangrijker dan dat mensen dood gaan aan deze erge ziekte.
Er zijn mensen met deze ziekte overleden die me erg dierbaar waren en maar ook iemand die het gelukkig tot nu toe heeft overwonnen (diegene weet wel wie ik bedoel, en weet vast ook wel dat hij heel erg dierbaar voor me is en heel veel voor me betekend).
En er zijn nog steeds veel mensen die met deze ziekte vechten. Vechten voor hun leven.

HOE kan je dan in hemelsnaam schelden met deze ziekte?
Heb je het nog nooit meegemaakt dat er een dierbare aan is overleden? Blijkbaar niet want anders scheld je er gewoon niet mee. Nee zelfs dat niet. Zelfs dat niet.
Ik ga nou niet zeggen, “Ik wens het je toe omdat je ermee scheld.”, Nee want ik wens het gewoon niemand toe.
Niemand verdient dit.
DUS HOE? Hoe kan je er dan mee schelden?
Hoe haal je het in de hoofd?
Hoe?

En dit is natuurlijk niet voor dat meisje bedoelt, die wilde alleen even zeggen dat ze mijn outfit lelijk vind. Nee dit bericht is voor alle debielen die met deze ziekte schelden.
Bedankt voor het lezen, ik moest dit gewoon even kwijt.
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

16 reacties op “Personal: Scheldwoorden…”

 1. sammie schreef:

  Ik scheld nooit met het woord kanker, vind dat ook altijd heel vervelend, pauper en aso om te horen als mensen dat wel doen. Die vervelende reactie, ik zou er niet eens woorden aan vuil maken. Zulke mensen zijn het heel ni waard 😉

 2. Els schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens, ik gebruik dat woord nooit. Sowieso zonder het woord kon de reactie ook wat vriendelijker!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Blijkbaar moest diegene gewoon iets kwijt, maar dat woordgebruik snap ik gewoon niet 🙁

 3. Joorloveswriting schreef:

  Nou ja echt belachelijk dat ze zo'n reactie plaats…. Ik vind het ook niet kunnen om te vloeken met deze ziekte…

 4. Ik vind het echt zo erg dat iemand dit als reactie DURFT te plaatsen. Wat zou er omgaan in het hoofd van dat persoon op dat moment? Bah, gewoon bah.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat vraag ik me ook wel af eigenlijk…

 5. Ik neem aan dat het echt om kindjes gaan die dit doen want die gebruiken soms nog niet hun volle verstand. Heel triest als je dit doet. -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat zou kunnen ja!

 6. Mariska schreef:

  Is ook niet echt een ziekte om mee te schelden nee, het kan anderen erg kwetsen.

 7. leoniae schreef:

  Mooi geschreven! En je hebt helemaal gelijk.
  Xoxo, leoniae

 8. Jinnie93 schreef:

  Helemaal gelijk:( triest gedrag vind ik dat. De jeugd van tegenwoordig scheldt tegenwoordig behoorlijk makkelijk met kanker, ook soms in TV programmas enzo het begint steeds normaler te worden… 🙁 on another note, jouw pirate outfit is helemaaal niet lelijk <3;D

  1. DinjaDONUT schreef:

   Klopt ja 😮
   En aww dankje!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.