OOTD Romantic Rock

Natuurlijk kon ik tijdens Valentijnsdag geen trainingsbroek en een te groot shirt dragen. Voor Valentijnsdag wilde ik wel iets meer moeite doen om een leuke outfit samen te stellen. Omdat ik niet het type ben voor een romantische look, stelde ik mijn outfit samen op mijn eigen manier.
Daarom noem ik het ook Romantic Rock, dat past zoveel beter bij mij.

Met Valentijnsdag zijn Roy en ik naar een museum geweest. Er was een gedeelte binnen maar je kon ook buiten rondlopen. Als het niet zulk bagger weer was dan had ik liever outfitfoto’s buiten laten maken, maar helaas kwam er natte sneeuw uit al die wolken en leek het me niet zo verstandig om met die kou in mijn – aardig dunne – shirtje stil te gaan staan.
We hebben binnen maar even een plekje opgezocht, eerst eentje die erg goed was voor belichting maar er kwam net een tourgroep aan, dus gingen we maar op zoek naar een ander plekje.
Lekker rustig, en de belichting was nog aan de redelijke kant.
Trouwens, over dat dunne shirtje gesproken, ik ben die wintertruien nu eigenlijk al een beetje zat en ik kan niet wachten om weer fijn T-shirts te gaan dragen. Nu is het helaas te koud en moet ik vaak wel een vest dragen of als ik naar buiten ga, mijn fijne warme en lange winterjas.

Ik draag hier:
Skull shirt
(Large.nl)
Zwart rokje
(Primark)
Legging
(Zeeman)
Laarzen
(Van Haren)
Tattoo choker
(Claire’s)
Ketting met hart
(cadeau van Roy)
Armband met hartjes
(cadeau van mijn nichtje)
Studs armband
(Claire’s)

Het verslag over dit museum lees je binnenkort op mijn blog! Ondanks de natte sneeuw heb ik nog wel foto’s kunnen maken van de buitenkant, en van wat er buiten te doen was. Met een klein beetje hulp van Roy, die mijn paraplu omhoog hield zodat ik die foto’s kon maken – thank you sweetie!
Na afloop zijn we nog naar een brouwerij geweest, waar je ook lekker rustig kon zitten en wat kon drinken. Het was een gezellige dag, met Valentijnsdag vind ik het altijd wel leuk om ergens heen te gaan en het hoeft dan van mij echt niet duur te zijn.
Wat heb jij gedaan met Valentijnsdag?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

16 reacties op “OOTD Romantic Rock”

 1. Els schreef:

  Ik vind je rok en rode panty je echt leuk staan :-). Ik ben benieuwd naar het museum verslag :-).

 2. robin schreef:

  leuke outfit, staat je goed! ^^

 3. leoniae schreef:

  Wat een super leuke outfit :)! Ik ben zelf ook gek op accessoires van de Claire's :). Ben benieuwd naar je museum blogpost :).
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik eerst ook, maar ze hebben steeds vaker minder leuke dingen hangen ๐Ÿ™
   Vorige keer liep ik naar buiten zรณnder aankoop, en dat gebeurt normaal bijna nooit!

 4. Eva C. schreef:

  Leuk dat je je eigen stijl hebt ๐Ÿ™‚ En ook leuk dat je op Valentijn er op uit bent geweest. Ik zat nog in center parcs dus echt iets speciaals hebben we niet gedaan. Maar Center Parcs was ook leuk haha~

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dan ben je er toch een beetje op uit geweest ๐Ÿ˜‰

 5. Petra schreef:

  Wat een heerlijke outfit, leuk dat je de fotos heb gemaakt in een museum, ik kijk uit naar je museumartikel…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Bedankt ๐Ÿ™‚ ik wilde eigenlijk buiten foto's laten maken maar het weer zat niet bepaald mee!

 6. Mariska schreef:

  Je hebt een gave stijl!

 7. Sanne Peters schreef:

  Schattige outfit ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.