Gezonde snacks van BitesWeLove

Oh wat houd ik toch van snacken! Maar helaas zijn niet alle snacks gezond. Omdat ik bezig ben met mijn goede voornemen om meer te bewegen en gezonder te eten, ben ik op zoek gegaan naar gezonde snacks. En die kwam ik tegen.
Bij BitesWeLove vond ik deze gezonde snacks. Ze hebben een ruime keuze in snacks die allemaal even lekker klinken. Maar het leuke nieuws was dat ik ze gratis mocht proberen!

BitesWeLove is een bedrijf die snack boxen samenstelt met daarin natuurlijke tussendoortjes die je energie geven. In een box (€4,95 per week) zitten 4 verrassende bites op basis van noten, zaden, gedroogd fruit en af en toe een beetje chocolade. Er zijn meer dan 50 verschillende bites waaruit je kan kiezen, en ik kan je alvast vertellen: het is lastig om een keuze te maken!
Als je een account hebt aangemaakt dan kan je aangeven welke bites je wel wilt ontvangen en welke absoluut niet. Wel zo handig voor als je iets niet lust.

Ik mocht dus een box uitproberen en daarbij 4 smaken zelf uitkiezen (normaal geef je dus meerdere opties aan, zodat je elke week 4 andere bites ontvangt). Ik koos voor #18 Love This Bounty, #23 My Favorite Latte, #39 Ticket To The Tropics en #48 Sour Cream Nutcase.
Die namen alleen klinken al erg lekker en uitnodigend!

#18 Love This Bounty
Mix van hazelnoten, kokossnippers en chocoladedruppels.
Los van elkaar: de hazelnoot smaakt normaal, echt naar een nootje. De kokossnippers zijn licht van smaak, niet erg zoet maar wel lekker fris. De chocoladedruppels smaken anders dan een normale reep chocola, alsof het wat gezonder smaakt.
De gehele mix bij elkaar: ik vind de hazelnoot er niet zo bij passen, los is deze wel oké. Het smaakt niet zo naar Bounty, maar de naam past wel bij 2 van de 3 ingrediënten. Deze mix vind ik wel lekker!
4/5

#23 My Favorite Latte
Mix van mokka melkchocolade druppels, hazelnoten en witte chocolade druppels.
Los van elkaar: de hazelnoot smaakt hier ook normaal. De witte chocolade smaakt iets zoeter dan normaal (een witte chocolade reep) en de mokka melk chocoladedruppels hebben iets weg van koffie!
De gehele mix bij elkaar: het smaakt wel oké, het is zeker niet verkeerd en ik zou het zeker nog eens willen eten. Maar ook deze mix vind ik lekkerder om de ingrediënten los van elkaar te eten.
4/5

#39 Ticket To The Tropics
Mix van mango, kokoschips en pure chocoladedruppels.
Deze mix ruikt al erg lekker zoet zodra ik het zakje open maak.
Los van elkaar: de kokoschips smaken goed, ze zijn lekker zoet. De gedroogde mango (ik wist eigenlijk niet dat dat bestond) was ook zoet en smaakte ook echt naar mango. De pure chocolade smaakt ook al wat gezonder dan een normale reep chocolade.
De gehele mix bij elkaar: het voelt al aan als een gezonde snack en is erg lekker. De smaken passen goed bij elkaar, de kokoschips maakt het geheel wat frisser. Dit is nou echt een lekkere gezonde snack!
5/5

#48 Sour Cream Nutcase
Mix van noten met een sour cream mix.
Deze mix ruikt een beetje naar pindakaas.
Los van elkaar: amandel is niet zo mijn ding. Ik vind ze niet zo lekker, en het lijkt net of er bij de amandel geen sour cream mix op zit. De sour cream mix vind ik niet zo passen bij de nootjes. Een iets te kruidige kruidenmix voor deze nootjes.
Deze mix is niet echt mijn ding, het is wel te eten maar ik zou deze niet zo snel meer kiezen. Gelukkig zat Roy in de buurt die deze mix wel wat lekkerder vond!
2/5

Ik vind dit echt een ideale oplossing als je graag snackt. Je kan natuurlijk zelf bepalen hoe lang je met zo’n bite doet. Je hoeft het natuurlijk niet allemaal achter elkaar op te eten. Er zijn nog veel meer verschillende bites en ik kan niet wachten om een keer wat andere bites te proberen!
Je kan ervoor kiezen om elke week of om de week de box te ontvangen. En zodra je met vakantie gaat kan je online je verzending tijdelijk pauzeren. Ook kan je de box als een cadeau geven, misschien een gezond ideetje voor Valentijnsdag?!
Wat vind jij van gezonde snacks? En welke (gezonde) snack eet jij het liefst?
Liefs,
Dinja

Dit artikel schreef ik in samenwerking met BitesWeLove.
Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

20 reacties op “Gezonde snacks van BitesWeLove”

 1. Ik heb ook eens een gratis zakje daar kunnen bestellen. Het was echt super lekker! Ik zou hier alleen geen 4 dagen over kunnen doen, ik zou alles meteen opeten haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Haha, nee ik heb me netjes ingehouden 😉

 2. Petra schreef:

  Jammie ….Bites we love zijn echt superlekker….

 3. Hmm…klinkt allemaal heel erg lekker! -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   En gezond 😉 haha

 4. Mariska schreef:

  Oeh lekker! Ziet er ook mooi uit zo'n setje 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ze doen echt goed hun best om het er allemaal mooi en leuk eruit te laten zien 😉

 5. Eva C. schreef:

  Kan me voorstellen dat het lastig kiezen is met 50 verschillende soorten haha! De 'My fourite Latte' lijkt mij echt lekker trouwens. Ik hou wel van gezond snacken 🙂 Op dit moment ben ik fan van pure (echt puur) chocolade en snoep tomaatjes

  1. DinjaDONUT schreef:

   Puurder dan pure chocola is echt lekker (geef mij die reep maar van 99% cacao!) 😀

 6. Ik vond het echt heel lekker, maar toch wel duur om steeds te doen

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is wel wat aan de prijzige kant, maar om eens in de zoveel keer te kopen kan wel 😉

 7. Jinnie93 schreef:

  Heb t al tijdje in mn achterhoofd maar nog steeds niet geproefd na al die tijd haha, maar het ziet er wel zo leuk en lekker uit! leuk geschreven ook !

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! En het is inderdaad lekker, ik zou er zo nog een paar willen proeven 😀

 8. Irma schreef:

  Wat een leuk en lekker idee dit! Ook die namen erbij!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Zeg dat wel 😀 het is lekker en gezond!

 9. Melissa Schrijft schreef:

  Dat ziet er goed uit. Ik ben laatste tijd van de biscuitjes en rijstewafels 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   De normale rijstwafels vind ik op dit moment niet zo lekker, wel diegene met een chocolade laagje of Snack a Jacks!

 10. Jammer dat het zo duur is en de zakjes zo klein zijn haha! Het lijkt me namelijk wel lekker en handig 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is wel een klein nadeel ja, maar de meeste gezonde dingen zijn helaas vrij duur 🙁

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.