Center Parcs goodies

Sorry mensen, het is alweer een artikel over Center Parcs haha! En nee, ik word echt NIET gesponsord. Vandaag wil ik jullie wat dingen laten zien die we in Het Meerdal hebben gescoord.
Als eerste natuurlijk het bekende ‘Welkomstkoffertje’ die je krijgt bij aankomst in het park. Daarnaast hebben we zelf ook wat goodies gescoord door de winkeltjes te bezoeken en wat aankopen te doen ;).
In dit artikel laat ik een unboxing video zien van het Welkomstkoffertje en laat ik onze kleine shoplog zien.

Als je bij Center Parcs aankomt en je neemt je sleutel en papierwerk in ontvangst, dan krijg je er ook een soort schatkist-achtige koffer erbij. Dit is een Welkomstkoffer. Hierin zitten producten om te proberen. Soms zijn het producten die net nieuw zijn. Het kunnen full-size producten zijn maar soms zit er ook wel eens een proefvariant/ sample in het koffertje. Het is dus altijd een verrassing wat er in het Welkomstkoffertje zit!

 

 

Cheez Dippers – Wasa Delicate Crackers – Wieckse Radler 0.0% – Amstel Radler Grapefruit 0.0%

 

Naast een Welkomstkoffertje hebben we bij aankomst in onze cottage ook nog een leuke goodie gekregen. Een badsetje! Daarin zat een stukje zeep, douchegel, bodylotion, bodyscrub én shampoo en conditioner in één. Fijne goodies, al heb ik ze nog niet gebruikt maar ze ruiken wel echt heel lekker!
We zijn wel verwend door Center Parcs zeg, en daarnaast hebben we ook onszelf nog een beetje verwend. Roy heeft nieuwe schoenen gekocht in de Fashion Store, en kocht voor mij nog 2 lieve knuffeltjes bij de Toys & Souvenirs. Omdat ik helemaal into de Star Wars spullen ben (en stiekem ook een beetje gek op Lego) besloot ik om een Lego Star Wars bouwpakketje mee te nemen. Laat het verzamelen maar beginnen, haha!

 
Vos knuffeltje (€2,-) – Lego Star Wars set (€9,99) – Ty Beanie Boo Muis knuffeltje (€8,99) – Setje met badspullen van Center Parcs (gratis!)

 

Zelfs als je – net als ons – niet veel het park af komt, kan je nog veel dingen kopen. Er zijn echt genoeg leuke spullen te vinden in de winkeltjes van Center Parcs. Zelf raad ik de ‘echte’ souvenirs niet aan, die zijn vrij prijzig maar de andere spullen uit het winkeltje ‘Toys & Souvenirs’ zijn voor een normale prijs te vinden. Naast speelgoed en knuffels zijn er ook hele leuke woondecoraties te vinden. Er lagen veel leuke accessoires voor in huis!

 

 

En voor gratis goodies mag je me altijd wakker maken ’s nachts!
Waar mag ik jou ’s nachts wakker voor maken?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Center Parcs goodies”

 1. Dat Lego Star Wars speeltje zou ik ook wel willen 😀 Super schattig!! En wie zegt er nou nee tegen een gratis setje bad spullen? 😉

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik wil ze allemaal haha xD
   Ik zou het niet weten, ik zeg eigenlijk altijd wel ja tegen gratis dingen!

 2. Eva C. schreef:

  Ik wist niet dat zo'n welkoms-koffertje bestond bij centerparcs 😛 leuk dat ze dat doen zeg :)Mij mag je snachts wakker maken voor sushi hahaha. Dat kan ik altijd wel eten xD (heeft niks met cadeautjes of center parcs te maken maja haha)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het bestaat blijkbaar al een tijdje, volgens Roy al 6 jaar (ik vroeg het even xD).
   Ik heb ooit eens AH kant-en-klare sushi gegeten maar dat vond ik niet zo lekker, misschien dat verse sushi iets beter smaakt? :p

 3. Petra schreef:

  Hihi, als je niet gesponsord word, heb je zekerste weten aandelen! leuk artikel om weer te bekijken…mij mag je wakker maken voor kwark en chocolade… daar ben ik echt gek op…hihi..

  1. DinjaDONUT schreef:

   Chocolade… yummie!
   Daar mag je mij ook wel voor wakker maken 😀

 4. Els schreef:

  Leuk om te weten, 2 weken geleden hadden wij hetzelfde gekregen :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Toevallig! Volgens mij wisselen ze niet heel vaak van 'assortiment', ik denk eens per seizoen.

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.