Review: 7th Heaven masker

Het is alweer weer een tijdje geleden (de vorige keer ook al) dat ik een review over een gezichtsmasker schreef! Vorige keer had ik een review gemaakt over een Duits maskertje, namelijk een Peel-off masker van Balea. Vandaag schrijf ik een review over een masker van Montagne Jeunesse. Toen ik de foto’s maakte was ik een klein beetje ziek, dus let vooral NIET op mijn hoofd, haha ๐Ÿ˜‰

Deze review gaat over Dead Sea Mud Pac gezichtsmasker van Montagne Jeunesse 7th Heaven.
Het masker heb ik gekocht bij Kruidvat voor โ‚ฌ1,79.

De verpakking ziet er echt vrolijk uit! Niet alleen die glimlach, maar gewoon de kleurtjes die worden gebruikt. Vind het altijd zo grappig dat er van die rare bloemen op de ogen van het model zitten. Alsof je dat ook echt gaat doen als je een gezichtsmasker op doet.
Het masker is goed voor een gecombineerde huid en een vettige huid. Klinkt als een goed maskertje voor mij, ik heb vaak last van een vettige huid namelijk!

Voor het masker

Het masker ruikt niet echt lekker maar het ruikt ook zeker niet vies. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. De substantie is wat aan de dikke kant en voelt ook echt een beetje aan als een modder goedje. Het smeert redelijk goed uit en er zit genoeg in! Het is niet genoeg voor 2 personen, maar je kan wel een dikke laag op je gezicht aanbrengen (ik heb dit niet gedaan, vond het al dik genoeg).
Het masker begint na een paar minuten een beetje te trekken, en het voelt wel goed. Ik krijg het gevoel dat mijn gezicht echt gereinigd word.

Tijdens het masker – nee ik kan niet serieus doen met zo’n masker. Nooit!

Het duurde bij mij 15 minuten tot het masker goed was ingewerkt. Het was nog niet overal droog maar ik vond het wel welletjes en het voelde gewoon al goed aan.
Met een badje van lauw water en een washandje heb ik het maskertje eraf gehaald, dat ging erg makkelijk! Nadat ik mijn gezicht had afgedroogd voelde het meteen al goed aan. Mijn huid voelde wat rustiger en voelde ook erg zacht aan!

Na het masker

Conclusie:
Pluspunten:
+ Smeert goed uit
+ Er zit voldoende in
+ Makkelijk eraf te halen
+ Rustige en zachte huid

Minpunten:
– Niet zo’n lekkere geur

De geur had van mij echt wel iets aangenamer gemogen. Een lekker bloemachtig geurtje (bijvoorbeeld van lavendel) had ik erg fijn gevonden bij het maskertje.
Ik ben wel tevreden met de werking van het masker, maar eerlijk gezegd zou ik hem niet zo snel nog een keer kopen. Ik heb betere maskers gehad dus die haal ik wel iets sneller dan dat ik deze zou kopen.
Hoeveel maskers heb jij? Of gebruik je ze meteen nadat je ze hebt gekocht?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “Review: 7th Heaven masker”

 1. Eva C. schreef:

  Ik hou van gezichtsmaskers <3 op mijn vrije dinsdag avond doe ik er vaak eentje op. Ik gebruik nu een peel-off masker van Freeman (kan je bij de kruidvat kopen). Jammer dat die van jou niet zo lekker rook maar het gaat mij ook altijd meer om de werking ๐Ÿ˜‰

  1. DinjaDONUT schreef:

   Die ken ik nog niet, ik hem eens een keertje kopen ๐Ÿ˜€

 2. Els schreef:

  Ik hou van maskers, maar ik gebruik ze echt te weinig. Het klinkt dat ik deze niet ga kopen, een fijne geur is wel fijn.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook hoor! Maarja als ik ze gebruik moeten ze wel lekker ruiken ๐Ÿ™‚

 3. Nilou schreef:

  jammer v/d geur maar de meeste goede maskers ruiken nu eenmaal niet zo lekker. Leuke foto van je met de masker op ๐Ÿ˜€

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ohh dat wist ik eigenlijk niet eens!
   En bedankt haha ๐Ÿ˜‰

 4. Mariska schreef:

  Los van de geur dus een goed ordeel! Ik wil vaker maskertjes gebruiken ๐Ÿ˜€

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook hoor! Ik gebruik ze echt veel te weinig :')

 5. Sanne Peters schreef:

  Handige review, ik ben echt lui wat maskers betreft draag ze bijna nooit omdat ik nooit heel veel verschil merk aan m'n huid ๐Ÿ˜ฎ

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat heb ik gelukkig nog niet veel gemerkt bij maskers, het is echt een relax momentje (nou voor mijn huid dan xD)

 6. Floor Daasvand schreef:

  Ik moet wat vaker de tijd nemen om maskertjes te gebruiken want ik heb er nog aardig wat haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook hoor! Soms komt het er gewoon niet van ^^"

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.