Xmas 2015: De kersttrui

Met kerst is het dit jaar voor mij lastig, wat doe ik beide dagen aan? Ga ik voor twee dagen kersttrui of één dag kersttrui en één dag kerstjurkje?
Lastige keuze!
Ik heb in ieder geval al wel een look gemaakt met mijn – lekker zittende – kersttrui. Ik kon hem absoluut niet laten liggen in de Primark en na veel twijfel moest hij wel gewoon mee. Ik heb er nu geen spijt van, ondanks dat ik hem maar eens per jaar aan kan.

Ik heb eigenlijk al best een tijdje zo’n foute (nou ja fout, ik vind hem superleuk!) kersttrui willen hebben. Maar een trui kopen die je maar eens per jaar aan kan? Dat was wel het grote twijfel momentje. Zo’n trui neemt nog aardig wat ruimte in beslag in de kledingkast.
Maar kijk die schattige gingerbread poppetjes dan! Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

Ik draag hier:
Kersttrui
(Primark)
Jeans
(C&A)

Ook heb ik gedacht aan bijpassende oogschaduw! Het was wel lastig want ik heb eigenlijk niet veel oogschaduw in de blauwe tinten. Ik kon wel de kerstkleuren gebruiken maar eerlijk gezegd vond ik het niet mooi erbij passen.

Ik heb hierbij gebruikt:
Essence silky touch blush – 10 adorable
Essence Come to Town Body powder – 01 make a wish
Essence eyeshadow base
Max & More palette 
Essence long lasting eye pencil – 01 black fever
Essence liquid ink eyeliner
Yves Rocher Sexy Pulp mascara – 01 Noir
Miss Sporty lipgloss – 004 Jacuzzi Break

Dat is dus mijn kerstlook.
Zo ging ik vorig jaar netjes in een jurkje, zo ga ik dit jaar comfy in mijn kersttrui!
Wat heb jij vandaag aan?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Xmas 2015: De kersttrui”

 1. Dalinka Haze schreef:

  Aww gingerbread poppetjes<3 Ontzettend leuke en schattige trui. Ik had vandaag ook een comfy outfit aan. Morgen ga ik voor een jurk.
  Fijne dagen!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Hij was zo leuk dat ik hem beide dagen heb aangehad. Ik ga met oud en nieuw wel voor een feestjurkje!

 2. robin schreef:

  awwh wat een leuke trui! staat heel cute :3

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.