Wreck This Journal #11

Na een poos geen opdrachten te hebben gemaakt schiet ik toch wel een beetje in de stress. Het journal moet voor oud en nieuw vol zitten! Gelukkig hoef ik komende week niet super veel te werken en heb ik wat tijd voor het Wreck This Journal.
Vandaag wil ik in ieder geval mijn laatst gemaakte opdrachten van augustus laten zien. Dat was echt een actieve maand voor mijn journal!

3 augustus 2015
Write a list of more ways to wreck this journal.
Kijk dat vind ik nou leuk, gewoon een beetje brainstormen wat je nog meer met zo’n journal kan doen! Bijvoorbeeld “Paint a page with textile paint and wash it out.” lijkt me best nog leuk om te doen.
Naast een lijstje ben ik ook weer eens creatief geweest en heb ik er aan de linkerkant wat tekeningetjes bij gezet.

3 augustus 2015
Doodle over top of this page, and in the margins.
Dit zou ik normaal NOOIT doen bij een boek! Maar aangezien dit het Wreck This Journal is durfde ik het wel aan. Het zijn gewoon maar random doodles.
Aan de linkerkant zie je trouwens een lijstje met Euro biljetten, deze hebben allemaal codes en daarmee kan je zien in welk land ze zijn gedrukt. Via de website EuroBillTracker kun je de codes invoeren en soms zien wie de vorige eigenaar was van het biljet.

4 augustus 2015
Title page
Dit is natuurlijk gewoon de beginpagina. Maar aangezien er geen regels zijn in het Wreck This Journal besloot ik om deze pagina ook even een make-over te geven! Zo vind ik hem stiekem er veel leuker uitzien!

6 augustus 2015
Make prints using paint and cut vegetables.
Ik heb hier maar gewoon paint van gemaakt. Ik vind het namelijk zonde om met een stuk afgesneden groente in mijn inkpad te gaan dopen. Waarschijnlijk zou dat bij mij toch mis gaan, ik zag zo groente samen met dat inkpad in de vuilnisbak liggen.
Dan maar gewoon met verf, geeft – ongeveer – hetzelfde effect.
Nailed it.

9 augustus 2015
Do a really ugly drawing (use ugly subject matter: gum, poo, dead things, a badly drawn bird, mold, barf, crud).
Dit was toch al een vieze pagina geworden door de pagina die erna komt. De opdracht met sticky things is een beetje uitgelopen.
Ik besloot daarom maar om kleine lelijke tekeningetjes te maken op de linkerkant.

9 augustus 2015
Doodle over top of:
– the cover
– the title page
– the instructions
– the copyright page
Fold down the corners of your favorite pages.
Ik wist eerlijk gezegd niet zo goed wat ik met deze pagina aanmoest. Omdat ik toch alles ingevuld of vol wil hebben besloot ik maar om wat dingen erbij te zetten.

9 augustus 2015
Document a boring event in detail.
In de trein zitten dus. Ik hoop dat je zo het hele verhaaltje kan lezen maar het stelt niet veel voor hoor! Toen ik dit schreef en tekende zat ik ook daadwerkelijk in de trein. Dat gaf me de inspiratie voor deze opdracht.

10 augustus 2015
This page is a sign. What do you want it to say?
Die dag was het volgens mij niet zo’n zonnige dag, vandaar dat ik dit simpele tekstje erbij heb geschreven. Ik had verder echt geen inspiratie.

10 augustus 2015
Sew this page.
Bij deze opdracht heb ik heel lang lopen nadenken wat ik hiermee nou moest doen. Ik ben niet zo’n held met naald en draad dus heel moeilijk moest het niet worden.
Ik kon ook geen grote afbeelding of grotere letters maken, op de achterkant stond namelijk nog een andere opdracht, “Glue in a random page from a newspaper here”.
Dan maar een simpel, maar duidelijk kunstwerkje maken!

10 augustus 2015
Make a paper airplane.
Gedaan, en hij heeft nog echt gevlogen ook. Nou ja, gevlogen… Volgens mij stortte het ding binnen enkele seconden alweer neer omdat het papier aan de zware kant was.
Ik heb hier gekozen om het ontwerp simpel te houden, zo zie je nog dat het een vliegtuigje was.

13 augustus 2015
The copyright page
Volgens 5 opdrachten terug (hierboven) moest ik dus over deze pagina heen tekenen. Ik heb er vlindertjes, bloemetjes en wat bijen getekend. Echte zomerse doodles.
Verder wilde ik niet teveel tijd en aandacht hier aan besteden, de ├ęchte opdrachten zijn natuurlijk hetgeen waarvoor ik het journal ooit heb aangeschaft!

 

 

Dat waren de opdrachten die ik in augustus heb gemaakt. Ik nam het journal toen best veel mee, hij ging bijna overal mee naartoe waar ik ook heen ging.
Als je dan in de trein of bus zit en je hebt het journal bij je, dan ga je ook wat sneller opdrachten doen. Ik verveel me namelijk nog best vaak in het openbaar vervoer, en alleen simpel een muziekje luisteren is niet genoeg voor mij!
Wat doe jij in het openbaar vervoer om je niet te vervelen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.