Review: Sleek beauty’s

Catchy titel hè?!
Vandaag ga ik twee Sleek producten reviewen die ik had gewonnen bij de winactie op Heel gewoon dagelijks. Ik had nog nooit gehoord van beide producten, en was heel benieuwd naar hun werking. Ik heb natuurlijk wel ervaring met de oogschaduw palettes dus ik was extra nieuwsgierig!

Ik schrijf een review over de Sleek Eye & Cheek palette, A Midsummer’s Dream en over de Sleek I’m Conditional Mascara.

De doosjes zien er zo gaaf uit! Ik vind de moderne uitstraling echt goed bij Sleek passen. En het is ook goed dat de producten zelf goed verpakt in doosjes zitten (erg handig voor onhandige mensen, zoals ik). Het is duidelijk om welk product het gaat en bij de Eye & Cheek palette krijg je zelfs een kleur impressie.

Omdat dit een Eye & Cheek palette is heb ik eerlijk gezegd geen idee welke kleur waarvoor precies bedoelt is. Maar ik vind alle kleuren wel mooi passen bij een natuurlijke oogschaduw look en dit palette komt ook wel goed van pas bij mijn piraten outfit!
Dit palette heeft ook weer zo’n handig spiegeltje, net zoals de oogschaduw palettes.

De kleuren hebben goed gedekt, en hebben een goede pigmentatie. De oogschaduw kan ik goed blenden en blijft ook goed zitten op mijn oogleden.

Met Sleek mascara had ik nog helemaal geen ervaring. Het lijkt me een goede mascara, hij pakt goed op mijn wimpers en droogt snel op.
Het klontert niet en zit gewoon mooi, precies zoals ik verwacht van een mascara.
Ik heb er verder gewoon niks op aan te merken, en zou ook niet echt weten wat je verder nog kan vertellen over een mascara ;).

Mijn natuurlijke look met de Eye & Cheek palette en de I’m Conditional Mascara. Met deze combinatie hoef ik niet eens eyeliner te pakken.

Conclusie:
Over beide producten ben ik echt heel tevreden en ik ben blij dat ik ze heb mogen leren kennen via de winactie op Heel gewoon dagelijks. Ze zijn allebei een goede aanvulling in mijn make-up stash!
Ik kon bij beide producten geen minpunten vinden, het zijn gewoon fijne aanraders!

Meestal heb ik de mascara van Yves Rocher in gebruik, maar eens een ander merk proberen kan ook zeker geen kwaad.
Probeer jij vaak een ander merk make-up uit dan dat je normaal gebruikt?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Review: Sleek beauty’s”

 1. Sleek is zo'n fijn merk vind ik 😀 Je ooglook is mooi geworden 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Vind ik ook, eerlijk gezegd wil ik ook niks anders meer qua oogschaduw :')
   Dankje!

 2. Petra schreef:

  Sleek vind ik inderdaad een heel erg fijn merk, iets nieuws proberen kan nooit geen kwaad, zelf doe ik dit ook heel erg graag…blij te lezen dat je er blij mee bent…fijne jaarwisseling, groetjes Petra

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook! Tenzij het iets heel duurs is 😉

 3. Sanne Peters schreef:

  Ziet er prachtig uit 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.