Presents of December #2

Vorige keer konden jullie al zien wat ik zoal heb gekregen tijdens Sinterklaas, dus vandaag is het de beurt aan de Kerstman! Hahaha, nee ik maak een grapje.
Maar we hebben nog wel kerst gevierd met last-minute cadeautjes!

Naast de kerstcadeautjes heb ik nog wel wat meer gekregen. Stiekem heb ik ook kerstcadeautjes voor mezelf gekocht, ik kon het gewoon niet laten!

Op veel blogs kom je wel het merk Treacle Moon tegen. Tuurlijk maakt dat me nieuwsgierig! En als je dan toevallig de Etos in loopt, waar er een aanbieding op de producten van Treacle Moon aanwezig is, tja dan kan je de verleiding moeilijk weerstaan. Ik had ook moeite om me in te houden toen ik de schattige verzorgingsset zag van Beauticology. Dit setje bevat heerlijke zachte sokken, wat zoutkristallen voor een voetenbadje en voetenlotion.
Ook in de Lush kan ik verleidingen niet weerstaan en kocht ik een badbruisbal en kreeg er een groot stuk zeep mee als sample (als dat nou geen cadeau is…).
Het notebook gaf ik ook mezelf cadeau en komt van de Lidl.

Laatst was ik bij Sanne (ze vierde haar verjaardag) en vroeg ze of ik de Pikachu ketting leuk vond. Leuk? Meer dan leuk! Ik vind het zo leuk dat ik deze kreeg (ik kreeg nog meer, maar dat vergeet ik op de foto te zetten omdat ze beide al een plekje in huis hebben gekregen)! Ook gaf ze de twee shampoo samples voor gekleurd haar, die nu wel erg goed van pas komen omdat ik laatst mijn haar heb geverfd (misschien viel het wel op toen ik mijn outfit showde).
De Douglas bon en samples kreeg ik via Roy zijn werk. Ze hadden een etentje georganiseerd maar omdat ik die avond moest werken kon ik er niet bij zijn. De partners kregen allemaal een cadeautasje met de cadeaubon en samples mee!

En als laatste de “echte” kerstcadeautjes. Deze lagen onder de kerstboom bij Roy zijn moeder. We hebben eerste kerstdag gevierd samen met Roy zijn ouders, zijn broertje en mijn moeder. Na het uitpakken van de cadeautjes hebben we de gourmetset erbij gepakt en hebben we toch iets meer gegeten dan we eigenlijk op konden.
De cadeautjes op een rijtje:
– Merci chocolaatjes
– Bloemvormige kaars
– Kerstman en sneeuwpop peper en zout stelletje (daar ga ik ze natuurlijk niet voor gebruiken, ze dienen nu ter decoratie)
– Mini cupcake vormpjes
– Mickey en Minnie mouse blik met chocolaatjes
– Mini twix
– Flow

Net als het vorige artikel ben ik weer flink verwend. Kan je dan echt zo vaak jarig zijn per jaar?
Ach, bij deze maand hoort dat er gewoon bij. Net zoals de drukte. Kerst is al twee dagen (vaak vieren wij het drie dagen zelfs) en een paar dagen later heb je weer Oud en Nieuw (met die verschrikkelijke vuurwerkknallen, geef mij maar dat siervuurwerk!).
Wat hebben jullie gedaan met kerst?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “Presents of December #2”

 1. Oh Lush! πŸ˜€ Daar ga je zeker van genieten πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik hoop het haha :')

 2. Jorinda schreef:

  Wat een leuke cadeaus heb je gehad =)
  Treaclemoon douchegels zijn echt heel fijn.
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben benieuwd, ik heb nog een hoop andere douchegels in voorraad dus ik moet nog even wachten :p

 3. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Chocola is natuurlijk altijd goed! πŸ˜‰ hihi p.s Sorry voor het lange wachten maar onze swap staat er eindelijk op haha. -x-

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad, chocolat is a girl's best friend haha :')
   Geeft niks hoor, ik heb je artikel inmiddels ook gelinkt in mijn swapartikel ^^

 4. Nilou schreef:

  Leuke & Lekkere kado's! Geniet ervan! πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ga ik zeker doen πŸ˜€

 5. Mariska schreef:

  Hele leuke en lekkere cadeautjes! πŸ˜€

 6. Sanne Peters schreef:

  Blij dat je die Pikachu ketting leuk vind ^_^ Welke bath bomb heb je gekocht bij Lush? Dat setje van Beauticology ziet er zo cute uit o.o is hij fijn?

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is nog een klein geheimpje, deze maand komt de bath bomb nog een keer tevoorschijn in een mega review :')

 7. Petra schreef:

  wat een heerlijke cadaeutjes allemaal…treaclemoon is inderdaad moeilijk te weerstaan als ze tegenkomt in een leuke aanbieding bij de Etos, heel herkenbaar….

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja, en vooral omdat 'ie zo lekker rook!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.