Presents of December #1

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt was het wat stiller op mijn blog. Ik heb even een korte blog-break gehouden maar ben nu weer terug! Ik begin gelijk met een verzamel artikel over cadeautjes die ik de afgelopen periode heb mogen ontvangen. Van pakjesavond tot een winactie, ik laat ze allemaal zien.
Bij het volgende deel van dit artikel laat ik cadeautjes zien die ik tijdens kerst heb gekregen. Aangezien het nog geen kerst is geweest, deel ik dat artikel dus later.

We beginnen met een winactie. Ik deed mee aan de winactie van Petra van Heel gewoon dagelijks. Op haar blog kon je een Sleek Eye & Cheek palette en een Sleek mascara winnen.

Het Sleek Eye & Cheek palette is de “A Midsummer’s Dream” en de mascara is de “I’m conditional mascara”. En zoals je ziet heb ik genoeg extra’s erbij gekregen!
Nogmaals bedankt Petra!

Natuurlijk deden we dit jaar ook iets aan Sinterklaas. We vierden pakjesavond alleen wel wat eerder dit jaar. Namelijk het laatste weekend van november.
Maar dat mag de pret absoluut niet drukken, vooral niet van alle leuke cadeautjes die ik heb gekregen. En nog leuker, de meeste dingen stonden op mijn Sinterklaas lootje!

Ik ben flink verwend door Sinterklaa… Uhm door mijn stiefmoeder. Die had namelijk mijn lootje getrokken en toevallig had ik haar lootje!
Even op een rijtje:
– Kleine vaasjes met nepbloemen
– Drinkglazen
– Yahtzee
– IJsschep
– Honingdoper
– Marsepein

Samen met Marsha van Marushi lifestyle had ik een swap gedaan. Binnenkort komt er een heel artikel over maar ik wilde jullie alvast een klein voorproefje geven.
Deze doos zat vol met allemaal leuke cadeautjes!

Ik wilde ook nog graag samen met Roy cadeautjes doen voor Sinterklaas. We hebben nog nooit echt pakjesavond samen gevierd, maar wel samen met familie of vrienden. Dit jaar was het dus tijd dat we het eens met z’n tweeën vierden! We spraken een klein bedrag af, zodat we nog wat kleinigheidjes aan elkaar konden geven 5 december.

Ja, je ziet het goed. Er zitten wat Star Wars spulletjes bij. Ik heb al een heel klein hoekje gecreëerd met kleine Star Wars spulletjes, waar nu deze leuke R2-D2 pez dispenser en lightsaber lolly bij liggen.
Wat heb ik gekregen:
– Twee sterrenschalen
– Twee theelichthouders
– R2-D2 pez dispenser
– Marsepein
– Lightsaber lolly

Ik ben echt verwend, het is net alsof ik jarig was! Ik ben ook echt superblij met alles wat ik heb gekregen! Ik hoop dat ik niet de enige ben die zo is verwend.
Wat hebben jullie van Sinterklaas en z’n Pieten gekregen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “Presents of December #1”

 1. Eva C. schreef:

  Ik dacht al dat ik misschien wat artikelen van je over het hoofd had gezien 😛 Maar het was dus gewoon wat rustiger op je blog. Leuke cadeautjes heb je gehad en ook leuk dat bijna alles op je lijstje stond 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Nee, nee ik had even een kleine break maar nu weer helemaal terug! 😀

 2. Sanne Peters schreef:

  Super leuke spullen heb je gekregen ^^

 3. Juudith schreef:

  Wat heb je allemaal leuke dingetjes gekregen zeg! super leuk! Ga je Sleek reviewen?

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat staat wel in de planning ja 😉

 4. Nilou schreef:

  Heey, leuke spulletjes! Star wars lijkt toch wel aan te slaan bij velen nu… zelfs de meiden 😛

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik vind Star Wars eigenlijk al leuk sinds dat ik ooit een Lego Star Wars spel heb gespeeld. Daarna heb ik een paar films gezien. Deze week nog twee films en dan naar de bios :D!

 5. Jinnie93 schreef:

  Leuk weer een artikel van je te zien! <3 En wat een leuke cadeautjes ! Ook super leuk dat je een swap hebt gedaan met Marushi lifestyle, ben benieuwd!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik had gewoon even een kleine break nodig 😉
   Soms heb je dat wel eens!

 6. Floor Daasvand schreef:

  Leuke cadeautjes heb je gekregen en ik ben benieuwd naar de inhoud van de swap! 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben echt heel erg verwend met al die leuke cadeaus!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.