Happy New Year

 Gelukkig nieuwjaar iedereen!
Ik begin dit jaar met goede voornemens, waar ik me natuurlijk weer geen heel jaar aan ga houden maar het gaat om het idee. Wie houd zich wel aan de goede voornemens (het hele jaar door)?

 

Dit jaar moet ik écht wat aan mijn gewicht en conditie doen!
Ook al liet ik de lift heel vaak al staan en nam ik de trap, ga ik altijd naar mijn werk op de fiets en loop ik liever een stukje verder dan dat ik in een propvolle bus zit, toch moet ik meer aan mijn gewicht en conditie gaan doen.

 

Beter op uitgaven letten.
Of in ieder geval betere keuzes maken qua uitgaven. Ik merk dat ik vaak met dingen thuis kom waar ik er al 10 in voorraad van heb (douchegels) en die ik dus eigenlijk helemaal niet nodig had!
Niet meer doen dus, in plaats daarvan kan ik andere dingen kopen of nog beter: het geld op mijn spaarrekening zetten!

 

Actief op zoek naar een opleiding.
Door wat omstandigheden ben ik gestopt met de vakopleiding Fotografie. Maar ik moet natuurlijk nog wel een opleiding/ studie gaan volgen. Het grote probleem is dat ik geen idee heb wat ik moet doen. Moet ik iets kiezen wat ik misschien helemaal niet leuk vind maar wat me wel sneller aan een goede baan helpt of moet ik iets kiezen wat ik leuk vind maar er geen werk in kan vinden?
Iemand die toevallig hulp kan bieden voor studiekeuzeproblemen?

 

Opruimen.
Opruimen is zeker niet mijn sterkste kant. Ik vind het vaak ook verschrikkelijk om te doen, maar het geeft wel een mooi (en opgeruimd) resultaat! Om stress te voorkomen als visite langskomt moet ik gewoon vaker en beter gaan opruimen. Het hele huishouden moet echt een planning krijgen zodat ik daar in ieder geval wel een regelmaat in houd.
Regelmaat is fijn.

 

Werken aan mijn blog.
Volgens mij komt dit punt elk jaar wel aan bod. Door mijn blogbreak heb ik een kleine blogachterstand opgelopen en zijn mijn plannen voor een vernieuwde blog een beetje in het water gevallen. Maar daar ga ik dit jaar gewoon hard aan werken.

 

Foto’s maken.
Omdat ik een tijd lang geen plezier meer beleefde in het fotograferen heb ik dit jaar echt bijna niks gedaan aan mijn portfolio. Ik maakte weer gewoon kiekjes.
Maar ik wil weer echt tijd gaan maken om te fotograferen, en het zo weer leuk gaan vinden!

 

Klussen aan projecten in huis.
Dat zijn er nog een hoop. Maar het belangrijkste vind ik dat onze hobbykamer écht een hobbykamer gaat worden. Ik was niet echt meer blij met de kleuren die ik had uitgekozen voor deze kamer en de meubels stonden ook niet goed. Er staan nog een hoop tassen met zooi (die voor de rommelmarkt zijn voor Koningsdag) en er moet een slaapfauteuil komen (voor de eventuele logés).

 

Creatief zijn.
Nog meer. Ik ben te weinig creatief bezig (omdat ik nog zoveel andere dingen te doen heb/ wil doen). Maar ik merk als ik eenmaal iets creatiefs doe, dat ik daar gewoon helemaal happy van word!

Po-si-tief denken.
Nee je hoeft niet altijd vrolijk te zijn, maar ik moet wel vaker positief gaan denken, positief in het leven gaan staan.

 

 

Veel dingen om aan te blijven denken dus, het hele jaar lang. Ik ga mezelf natuurlijk niet dwingen, ik gebruik de punten eigenlijk alleen een beetje als richtlijnen.
Wat zijn jouw goede voornemens?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Happy New Year”

 1. Petra schreef:

  Hihi dat zijn wel heel veel goede voornemens…maar ik denk dat er best wel heel wat kans hebben om te gaan slagen, als je maar onthoud dat niemand alles in een keer kan realiseren…fijn nieuwjaar, groetjes Petra

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat hoop ik wel, maar gelukkig zijn het doelen die ook meer gericht zijn op de toekomst 🙂

 2. Succes met je doelen Dinja! En nog een gelukkig nieuwjaar! -x-

 3. Lois Lorinde schreef:

  Een heel gelukkig nieuw jaar! Dat zijn heel veel goede voornemens. Komt vast helemaal goed!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.