Wreck This Journal #10

In het vorige artikel liet ik wat meer voltooide opdrachten zien dan normaal. Dit beviel me wel dus deze keer laat ik 9 voltooide opdrachten zien uit mijn Wreck This Journal.
Ik ben helaas nog niet verder gegaan met opdrachten afmaken, ik wilde al mijn tijd die ik had steken in mijn cosplay en ik moest natuurlijk ook nog wel het huishouden doen, werken en bloggen!

Deze Wreck This Journal creaties zijn vanaf 14 april 2015.

14 april 2015
Document your dinner. Rub, smear, splatter your food. Use this page as a napkin.
Ik vond het nogal zonde om mijn Wreck This Journal uitgebreid als servet te gebruiken, dus daarom maakte ik er maar wat kleine tekeningetjes bij. Zo kan je ook gelijk zien wat we hebben gegeten die dag!
En ja, het was erg lekker!

16 april 2015
Draw lines using abnormal writing utensils dipped in ink or paint. (sticks, spoons, twist ties, comb, etc.)
Hiervoor moest ik echt even mijn creatieve brein voor inschakelen. Dus daarom pakte ik mijn verf en wat abnormale items zoals: nagelvijl, kauwgom, keukenrol papier, pepermunt en een stuk karton.
Ik vind dat die abnormale items best mooie dingen kunnen maken. Meestal pak je een kwast voor wat schilderwerk maar probeer eens andere dingen te pakken om mee te schilderen!

21 april 2015
Tongue painting. 1. Eat some colorful candy. 2. Lick this page.
Ik wilde eigenlijk een snoepje die echt veel kleur afgeeft maar die kon ik niet echt vinden. Het enige snoepje die het meeste kleur gaf was een Air Heads blueberry, die ik samen met andere Amerikaanse snoepjes bestelde.
Jammer dat het niet het effect gaf waar ik op hoopte.

3 mei 2015
Color this entire page.
Dit idee had ik al een tijd in mijn hoofd, ik wilde iets moois maken van deze opdracht en niet zomaar wat dingen neerkrassen. Ik begon met de rechterbladzijde op 27 februari en de linker heb ik dus gemaakt op 3 mei. Ik wilde eigenlijk nog een wat duidelijker beeld maar kleurpotloden doen het niet zo goed op dit papier (dit is een soort kladblok papier).
Toch ben ik niet ontevreden!

3 mei 2015
Lose this page. (Throw it out) Accept the loss.
Zoals misschien al duidelijk was had ik hier geen zin in. Kijk een bladzijde scheuren uit mijn journal en dan weer terug plakken, geen probleem. Maar om een bladzijde helemaal kwijt te raken ging me toch iets te ver.
Vandaar de lange “Noooo~”.

3 mei 2015
Glue in a page from a magazine. Circle words you like.
Dat werden dus meerdere stukjes uit verschillende tijdschriften! Best wel een leuke opdracht want je let zo wel beter op waar het stukje tekst over gaat.
Ik gebruikte een tijdschrift die ik ergens gratis bij kreeg en het tijdschrift dat ik bij mijn NS treinabonnement krijg. Ik vond het nog wel zonde om in een ‘goed’ tijdschrift zomaar te gaan knippen.

11 juni 2015
Throw something. A pencil, a ball dipped in paint.
Deze opdracht heb ik buiten op het balkon gedaan. Gelukkig zat er toen niemand anders buiten (rare mensen, het was heerlijk weer en niemand zat in de zon) want dan hadden ze me misschien raar aangekeken. Wie gaat er nou pennen naar een boekje gooien?
Nou ik dus. Ik heb natuurlijk wel mijn score bijgehouden!

11 juni 2015
Pick up the journal without using your hands.
Mijn voeten werden dus het slachtoffer van deze opdracht. En ik moet zeggen, het klinkt makkelijker dan het is. Probeer maar eens iets op te pakken met je voeten en het ergens anders neer te leggen.

3 augustus 2015
Instructions
Tja dit gedeelte hoort ook bij het Wreck This Journal, dus deze pagina moest ook onder handen worden genomen!

Nu ik dit artikel heb geschreven krijg ik toch wel weer veel zin om wat opdrachten te maken in mijn Wreck This Journal. Ik hoef nu nog maar 11 opdrachten en dan is mijn journal uit. Of vol, hoe je het ook wilt noemen. Ik schiet in ieder geval aardig op, en ik heb een goed gevoel dat het boek ook echt voor het eind van dit jaar vol is.
Denk jij dat ik het ga redden om het boek vol te krijgen voor het einde van dit jaar?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “Wreck This Journal #10”

 1. Wat is het een leuk ding zeg! Je hebt de opdrachten ook echt leuk uitgevoerd. Ik weet niet of ik er de creativiteit voor zou hebben, haha πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Leuk om te horen ^^
   Je kan de opdrachten natuurlijk zo doen hoe je het zelf wilt, dus ook als je niet zo creatief bent, kan je nog wel de opdrachten maken πŸ˜‰

 2. Ik blijf dit super leuk vinden! πŸ˜€ Je bent wel lekker creatief bezig geweest πŸ˜‰

  1. DinjaDONUT schreef:

   De meeste inspiratie heb ik ook van Weheartit.com gehaald πŸ˜‰

 3. Dalinka Haze schreef:

  Ik vind Wreck This Journal zo leuk! Vooral om te zien wat andere mensen ermee doen. En hoe leuk moet het trouwens zijn om al die opdrachten te bedenken!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja het zou je beroep maar zijn, volgens mij is Keri Smith nu echt al miljonair ofzo πŸ˜‰

 4. Sanne Peters schreef:

  Die draw lines is echt pretty geworden. Begrijpelijk dat je niet zomaar een bladzijde weg wil gooien πŸ˜›

  ღ Sann | Piixel

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje πŸ™‚ en ja dat vind ik een beetje zonde haha :p

 5. Els schreef:

  Wat leuk dat je je pagina;s laat zien. Ik wil voor komende zaterdag een artikel plaatsen met pagina's die ik heb gemaakt :-). Al vind ik jouw pagina's wel mooier :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk, ik ben benieuwd πŸ˜€ !

 6. Natasja schreef:

  Ik vind het zo'n grappig boekje. Ik heb er ooit een bij een winactie weggegeven. Maar zelf weet ik niet of ik al die bladzijdes zou maken. Toch zonde! Zo stond er ook één in om die bladzijde uit te scheuren en die te verfrommelen…. Beetje zonde van het geld πŸ˜›

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is eigenlijk een heel stom idee, maar als je eenmaal bezig bent is het verslavend en kan het je niks meer schelen hoe duur zo'n boekje was.
   Ik heb de meeste doe-boeken gelukkig voor mijn verjaardag gekregen πŸ˜‰

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.