Testing Budget Snoep – Action

Een tijdje geleden was ik bij de Action, wat spullen halen die ik écht nodig had. Toen zag ik ineens wat snoepjes liggen en dacht aan mijn vorige artikel Testing Budget Snoep – Lidl. Meteen wilde ik weer een filmpje opnemen en deze goedkope snoepjes testen. Zijn deze snoepjes echt zo lekker als die van Haribo? En goedkope Oreo koekjes, bestaan die?

Deze keer test ik dus budget snoep van de Action!
Ik heb 3 verschillende zakken snoep en een pak koekjes gehaald en deze zal ik per stuk beoordelen.
Naast het filmpje kan je ook mijn geschreven beoordeling lezen.

1. Sweet funmix – Funny kids (€0,99)
De snoepjes uit deze ‘funmix’ lijken erg op de snoepjes vanuit de Starmix van Haribo. De snoepjes zijn op zich wel lekker en smaken ook wel een beetje naar die van de Haribo, alleen sommige snoepjes zijn wel iets minder zoet.
De gummybears en colaflesjes zijn een beetje hard en niet makkelijk te kauwen, maar ach des te langer doe je over het snoepje!
4/5 snoepjes

2. Oud Hollandsche trekdrop – Hoepman (€0,79)
Deze snoepjes hebben een sterke dropgeur en lijken op de ‘originele’ trekdrop.
De smaak is alleen wel wat minder, deze hebben niet zo’n sterke zoete dropsmaak.
3/5 snoepjes.

3. Duplex – Royal (€0,59)
Nep Oreo koekjes! Ze lijken er heel erg op (behalve dat het logo mist) maar ze ruiken absoluut niet naar Oreo koekjes. Deze ruiken een beetje vanille achtig.
De koekjes smaken ook niet als de echte Oreo koekjes. Ze zijn wel zoet maar het smaakt wel een beetje naar een chemische vanille smaak. Dat valt dan weer tegen.
2/5 koekjessterren.

4. Mac pop – Becky’s (€0,89)
Dit zijn verpakte lollies met zure poeder. Aan de lolly zit een beetje de smaak van appel, aardbei of sinaasappel (ligt eraan welke je opent natuurlijk!) en het poeder is echt heel zuur! De lolly zelf smaakt zoet en met het zure poeder erbij heb je dus een zoet-zure lolly. Als je nog ergens heen moet dan is het geen aanrader, want de lolly kleurt je tong écht!
4/5 snoepjes

Of alle snoepjes nog te koop bij de Action zijn weet ik niet, het verschilt vaak ook bij welke Action je bent. Maar naast deze snoepjes en koekjes zijn er een hoop andere budget maar ook merk snoepjes te vinden bij de Action. Dus als je geen zin hebt om de volle pond te betalen dan raad ik het zeker aan om even stil te staan bij het vak met snoep en koekjes.
Welke budget snoepjes vind jij erg lekker?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

16 reacties op “Testing Budget Snoep – Action”

 1. Petra schreef:

  wat leuk om dit te zien allemaal….zelf ben ik echt wel gek op dropjes, maar ook die "keel"pastilles vind ik heel erg lekker, net als spekkies, schuimpjes nogat….euhhh, eigenlijk ben ik gewoon een snoepkont als ik er zo over nadenk….

  1. DinjaDONUT schreef:

   Klinkt herkenbaar Petra! Ik ben een hele grote snoepkont, en ondanks ik weet dat het slecht voor me is blijf ik toch wel eens snoepen 😉

 2. Carmen Jardin schreef:

  Aaaahh harde colaflesjes.. Dat vind ik echt niet fijn! Leuk dat je zoiets test!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Nope dat is echt niet fijn snoepen 🙁

 3. Die nep-oreo koekjes had ik laatst ook gekocht! Vallen inderdaad tegen, maar als je ze in cupcakes gebruikt, denk ik dat het wel gaat 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is misschien nog niet zo'n gek idee 😀 daar had ik nog niet eens aan gedacht!

 4. Sanne Peters schreef:

  Leuke review, erg handig als je wat goedkopere snoepjes wil. Zelf heb ik geen favoriet van budget snoepjes omdat ik bijna nooit snoep koop, als ik het wel koop vind ik het niet erg om een klein beetje meer uit te geven als ik dan zeker weet dat ik het lekker vind.

  ღ Sann | Piixel

  1. DinjaDONUT schreef:

   Soms is dat het inderdaad wel waard, beter dan harde snoepjes die zacht horen te zijn :')

 5. haha , lijkt me zeker wel leuk om zo'n video te maken! Lekker snoepen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is geen straf haha 🙂

 6. Jinnie93 schreef:

  Goed om te weten, leuk! Ik zou wel gaan voor zo'n sweet funmix 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben dan wel benieuwd wat jij van die Sweet Funmix vind ^^

 7. Els schreef:

  Wat een leuk artikel. Ik kom graag in de Action. ik koop er alleen nooit iets van eten. Misschien toch maar doen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook, soms maar iets te graag. Laatst hoorde ik geweldig nieuws, er komt een Action wat dichterbij mijn huis 😀

 8. Floor Daasvand schreef:

  Ik ben eigenlijk aan het afkicken van snoep haha! Maar af en toe kan ik het niet laten om te snoepen :p Al moet ik zeggen dat ik nog nooit snoep heb gehaald bij de Action

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat probleem ken ik – oops!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.