Sinterklaas wishlist

Afgelopen weekend is Sinterklaas weer in het land aangekomen. Dit vind ik een goed moment om weer eens een wishlist te delen. De spullen op deze wishlist heb ik ook op mijn lootje gezet. Samen met mijn vader en stiefmoeder hebben we namelijk lootjes getrokken.
Ik vind het wel leuk om met jullie te delen wat er dus op dat lootje stond!

Ik denk dat ik inmiddels, bij degene die wel eens mijn lootje hebben gekregen, bekend sta als groot lijstjes maker. Ik zorg er altijd voor dat er genoeg op staat, want mocht hij of zij iets niet kunnen vinden dan hoeven ze niet verder te zoeken maar kunnen gewoon naar het volgende item op het lijstje gaan.

Marsepein
Ik ben echt dol op marsepein, het is slecht maar smaakt zo lekker zoet! Ik heb trouwens liever marsepein dan een chocoladeletter!

Yahtzee
Toen we in september in Center Parcs waren, speelden we samen met Roy z’n moeder en tante een spelletje Yahtzee. Het is zo simpel (alleen maar dobbelen) maar oh zo leuk!
Het setje Yahtzee was van Roy z’n moeder en eigenlijk wilde ik het zelf ook wel hebben. Een leuke aanvulling op onze spelletjes collectie.

IJsschep
Het klinkt raar, wie vraagt er nou een ijsschep in de winter? Nou ik dus!
Al eet ik niet zo vaak ijs tijdens deze koude seizoenen, het komt straks wel weer van pas als het ijsseizoen geopend is! Vroeger at ik wel het hele jaar door ijs maar tegenwoordig doe ik dat toch liever tijdens de warme maanden.

Honingdoper
Heb je hier wel eens van gehoord? Ik dus niet eigenlijk, maar ik heb dit item wel vaak voorbij zien komen. Het is dus een soort spatel of schep waarmee je honing uit het potje kan halen. Dit deed ik eerst altijd met een theelepel, maar zo’n honingdoper vind ik toch wat handiger denk ik!

Pakket voor letterslinger
Een tijdje geleden zag ik eens zo’n pakket in de folder van Xenos. Ik dacht meteen aan een leuke letterslinger ‘DinjaDONUT’ voor in de hobbykamer. Niet echt nuttig maar het lijkt me wel echt een leuke decoratie!

Nescafé Dolce Gusto koffie: Vanilla Latte Macchiato -of- Caramel Latte Macchiato -of- Mocha
Bij Center Parcs hebben ze een Dolce Gusto apparaat die best wel lekkere koffie maakt (tenminste, als je de juiste smaak hebt). Omdat we een midweekje Center Parcs in de planning hebben staan vond ik dit wel een handig iets voor op mijn lootje. Het is namelijk best duur (maar oh zo lekker).

Grote drinkglazen
Iets wat te vaak kapot is gegaan bij ons waren de grote drinkglazen. We hadden twee verschillende sets van zes glazen waarvan we van set één nog maar drie glazen hebben en van de andere set nog vier glazen. Het kan wel, maar als we eens visite krijgen is het wel leuk dat we genoeg glazen hebben.

Dat is een aardig lijstje hè! Ik vond het wel lastig om een lijstje samen te stellen, ik heb namelijk liever dat ik kleine goedkope cadeautjes krijg dan één duur cadeau.
Dus daar heb ik mijn lootje wel een beetje op aangepast. Ik ben heel benieuwd wie mijn lootje heeft getrokken (al heb ik wel iemand in gedachten) en wat diegene voor me heeft gekocht!
Ben jij benieuwd wat je dit jaar in je schoentje of tijdens pakjesavond krijgt?
Of vier je helemaal geen Sinterklaas?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

18 reacties op “Sinterklaas wishlist”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een leuke wishlist =)
  Oeh marsepein is echt super lekker!
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Ja van marsepein kan ik echt niet afblijven!

 2. Eva C. schreef:

  Leuk verlanglijstje 🙂 Je kiest praktische dingen om te vragen en dat vind ik altijd leuk, als je het dan koopt voor iemand weet je dat hij/zij het ook echt gaat gebruiken. Vooral de honingdoper vind ik leuk gevonden, en die koffieee <3 yumm~
  Zelf vier ik geen sinterklaas meer met cadeautjes. Wel gaan we met 'het gezin' gezellig samen eten en spelletjes doen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik vind dat zelf ook altijd leuker om te geven 🙂 dan geef je echt iets wat nuttig is.
   Dat is ook gezellig, het hoeft natuurlijk helemaal niet om die cadeautjes te draaien ^^

 3. Wij hebben laatst ook grotere drinkglazen gekocht, we merken dat we er ook echt meer door gaan drinken! 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik vind grote drinkglazen ook altijd wel fijner, die is niet zo snel leeg als je dorst hebt :')

 4. Jinnie93 schreef:

  Grote drinkglazen lijkt me ook een goeie voor mij haha ! Leuk lijstje heb je! Marsepeeeinn<33

  1. DinjaDONUT schreef:

   Grote liefde voor marsepein haha xD

 5. Petra schreef:

  wat een heerlijk lijstje om te gaan kopen voor jou, degene die jouw lootje heeft getrokken is echt een geluksvogeltje…
  Vorig jaar, kreeg ik Smurfje in mijn schoen en dit jaar heb ik nog niets durven vragen aan de Sint…stel je voor dat ik een flauw grapje maak en ik krijg het weer ( net als vorig jaar )

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben echt heel, heel benieuwd wie mijn lootje heeft hihi :p!
   Misschien krijg je er wel een Smurfen vriendje bij!

 6. Dalinka Haze schreef:

  Jij hebt dingen op je wish list staan die ik ook wel had kunnen vragen haha. Zo'n honingdoper lijkt me onwijs handig, maar is echt iets wat ik dan vergeet om op mijn lijstje te zetten. En de dulco gusto koffie is lekker! Had er ook op gekund. Ik ben benieuwd wat je er allemaal van krijgt!:-)

 7. Els schreef:

  Zo'n letterslinger is zeker leuk om te krijgen :-). Yathzee heb ik echt al eeuwen niet gespeeld!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Die letterslinger lijkt me echt geweldig, ook om er steeds een nieuw iets ervan te maken 🙂

 8. Sanne Peters schreef:

  Leuke en vooral handige wishlist, vind het altijd knap dat je zoveel dingen kunt bedenken. Ik ben echt super slecht in kado's bedenken voor lootjes. Wij vieren helaas thuis geen sinterklaas.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daar had ik vroeger ook al last van :')
   Maar om nu iets te gaan verzinnen voor kerst – als dat doorgaat – vind ik nog wel lastig!

 9. Floor Daasvand schreef:

  Wat een leuke wensen op je lijstje! Ik wist niet zo goed wat ik op moest schrijven. We hebben lootje getrokken met een budget van €10. Ik weet eigenlijk niet eens meer wat ik uiteindelijk op had geschreven haha!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat heb ik ook heel vaak, maar sinds vorig jaar delen we ons lootje via Whatsapp (het lootjes trekken gaat wel gewoon in real life ^^) en daarom wist ik nog wat ik had gevraagd :')

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.