OOTD Stukje natuur

Roy en ik wonen in een aardig nieuw gedeelte van Utrecht. Om ons apartement zijn ze alweer van allerlei nieuwe gebouwen aan het bouwen (inclusief winkelcentrum, YES!).
Maar tussen al die bouwwerken door is er ook wel eens een stukje natuur te vinden. Gelukkig maar want zonder natuur zou ik echt gek worden!
Zo’n stukje natuur is een goeie locatie om foto’s te schieten van mijn outfit.

De outfit bestaat uit een lekkere warme trui die ik in Gouda heb gevonden, in een tweedehandswinkel genaamd de Blauwe Hoed. Mijn moeder kocht hem voor me omdat ik er zo verliefd op was geworden. Stiekem ben ik er nog steeds verliefd op, hij zit fijn, het is een lange trui en heeft een schattige print!

Ik draag hier:
Lange trui
(De Blauwe Hoed)
Panty
(Primark)
Jas
(Large.nl)
Laarzen
(VanHaren)


En wat niet op de foto staat omdat mijn trui eroverheen valt: een hotpants van C&A.
Ik vind lange truien echt fijn om te dragen maar met alleen een panty eronder zou ik me echt heel onzeker voelen. Lang leve de hotpants die je niet onzeker laten voelen!
Wat draag jij het liefst om je niet onzeker te voelen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “OOTD Stukje natuur”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

 2. Jinnie93 schreef:

  Wat een leuke foto's en die trui is awesome. Wat ik het liefst draag om me niet onzeker te voelen….. nouja er is een verschil bij mij tussen chill voelen en 'niet onzeker' voelen, ik voel me heerlijk in mn Disneyland parijs vest, maar dat niet-onzeker gedeelte fix ik vaak met een lekker zittende skinny jeans, leuk blousje/shirtje en colbertje x3

 3. Dalinka Haze schreef:

  Wat een schattige trui! En hij ziet eruit alsof ie heerlijk zit. Te korte truien, rokken of jurken vind ik ook niet fijn om met alleen maar een panty te dragen. Het liefst draag ik dan een legging die niet doorschijnt. Ik heb ooit een keer een onderrok gekocht maar die schuift steeds omhoog, dus lekker nutteloos. Sta je nog in je blote reet haha. Maar jurken dragen vind ik wel heel fijn. Lekker vrouwelijk.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik draag op het moment vaak rokken, zit ook fijn en is ook nog eens vrouwelijk 🙂
   Zo'n onderrok klinkt trouwens inderdaad wel een beetje nutteloos xD

 4. Petra schreef:

  wat een schattige trui, de combinatie met de bordeauxrode panty vind ik heel erg leuk ….zelf draag ik eigenlijk best graag broeken juist omdat ik vaak "denk"dat en jurkje mij niet zo leuk staat….

  1. DinjaDONUT schreef:

   Gewoon eens een keertje proberen! Er zijn best veel verschillende soorten jurkjes 😉

 5. Sanne Peters schreef:

  Super leuke trui 😀 Echt gaaf dat je die in een tweedehands winkel hebt gevonden. En ook leuk gecombineerd, vind dat altijd zo leuk staan een lange trui met panty maar ik durf dat echt niet. Wel slim om er een short onder te doen ^^

  ღ Sann | Piixel

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja prima oplossing toch ^_^

 6. Nilou schreef:

  Cute! Om me niet onzeker te voelen draag ik vaak zakelijke outfits waardoor ik professioneel oog op mijn werk.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is ook een goeie oplossing! Ik hoef daar niet over na te denken omdat ik bedrijfskleding heb (gelukkig maar want dan word mijn eigen kleding niet zo snel vies).

 7. ik vind het zo gaaf, je bent zo eigen.
  je blog ook echt heel mooi!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel voor je lieve reactie! 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.