Beauty: Sample stash

Samples, je krijgt ze vaak gratis bij een bestelling of aankoop en als je een abonnement hebt op de Douglas newsletter krijg je vaak een code waarmee je gratis samples kan halen!
Zo krijg je dus veel samples. En ik, tja ik spaar ze. Tenminste zo lijkt het want ik heb er inmiddels meer dan de aantal keren dat ik ze gebruik. Maar die samples zijn wel erg handig. Zo ben ik achter een paar heerlijke parfums gekomen (die veel te duur voor me zijn).
Vandaag laat ik jullie een kijkje nemen in mijn sample stash.

Parfum:
Daisy Dream – Marc Jacobs
Black Opium – Yves Saint Laurent
Tendre Jasmin – Yves Rocher
Quelques Notes d’Amour – Yves Rocher
Amour – Kenzo
Hydra vegetal gel crème – Yves Rocher (oops dit is helemaal geen parfum)
Ode à l’amour – Yves Rocher
Comme une Evidence – Yves Rocher
Ange ou démon le secret – Givenchy
Moment de Bonheur – Yves Rocher
So Elixir bois sensuel – Yves Rocher
Guilty – Gucci
Miss Dior – Dior
Woman – Christina Aguilera
Daisy – Marc Jacobs
La Panthere – Cartier
Lady Million eau my gold! – Paco Rabanne
Aqva Amara – Bvlgari (al heb ik het idee dat het meer een geurtje voor Roy is)
La vie est belle – Lancôme
MYNY – DKNY
That moment – One Direction

Crème enzo:
Hydra beauty – Chanel
Liftactiv supreme – Vichy
B.B. cream – Garnier
B.B. cream oil free – Garnier
Glow foundation – BE Creative Make up
Pure light foundation – Yves Rocher
Zéro Défault foundation – Yves Rocher

Overig:
Firming cream – Clinique
Aquasource gel – Biotherm
Firming Talasso-scrub – Collostar
Day screen multi-protection – Clarins
Snow fairy douchegel – Lush
Ocean salt scrub – Lush

Samples zijn trouwens erg handig voor als je er een paar dagen op uit gaat. Vakantie, een weekend conventie of een nachtje in een hotel. Ik blijf weer even doorsparen en wie weet heb ik over een tijd wel nog meer om te laten zien!
Spaar jij samples of gebruik je ze altijd?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “Beauty: Sample stash”

 1. Jinnie93 schreef:

  Wat leeuk allemaal! Ik vergeet samples vaak te gebruiken wat resulteert in veel rotzooi dus ik verzamel ze niet ofzo >.< ik krijg vaak heel veel leuke Japanse en Koreaanse samples gestuurd van een vriendin in Engeland (daar verkopen ze al die dingen blijkbaar) dus daar doe ik t altijd mee whahah

  1. DinjaDONUT schreef:

   Handig dat een vriendin van je die samples opstuurd! Het lijkt me ook wel eens leuk om Japanse en Koreaanse samples te proberen ^^

 2. Jorinda schreef:

  Wat een grote verzameling heb je zeg!
  Die van mij zijn eigenlijk altijd snel op haha =)
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   En de verzameling blijft groeien haha! In januari gaan we weer eens naar Center Parcs dus zal ik er eens een paar in mijn koffer gooien 🙂

 3. Ik gebruik samples ook altijd als ik een weekendje weg ga, zo fijn om dan niet meteen met hele flessen rond te lopen!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is inderdaad handig! Meestal ben ik zo slim om de samples dan te vergeten :')

 4. Grappig, ik spaar ook samples. Ik heb echt een tonnetje vol! Vroeger toen ik uitging nam ik ze altijd mee in mijn mini tasje, om af en toe lekker op te spuiten 😛

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk! Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar jouw 'stash' 😉

 5. Sanne Peters schreef:

  Ik geef meestal de samples aan jou als ik ze krijg want gebruik ze zelf niet echt, ik gooi ze in de kast en dan houd het op haha. Parfum samples vind ik wel heel handig maar heb nog geen lekkere gevonden, en lush samples test ik wel altijd ^^

  ღ Sann | Piixel

  1. DinjaDONUT schreef:

   Jaaa ik ben je ook erg dankbaar 😀
   Bij de Douglas samples zitten vaak wel lekkere parfum geurtjes *hint hint*

 6. Beauty Unboxing schreef:

  Lol! Ik heb ook echt zooooo veel samples!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dan heb je ook vast zo'n fijne verzameling 😉

 7. Floor Daasvand schreef:

  Aangezien ik al een paar jaar niet meer op vakantie ben geweest en we aan het minimaliseren zijn voor de verhuizing waarvan we niet weten wanneer dat zover is, zijn mijn moeder en ik de samples aan het op maken. Want ook al zijn ze klein, als het er veel zijn nemen ze al snel aardig wat ruimte in!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja dat is zo inderdaad!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.