Wreck This Journal #9

Nu mijn Wreck This Journal bijna vol is, is het wel lastiger om opdrachten uit te kiezen. Degene die lastig zijn of me veel werk lijken heb ik voor het laatst bewaard (handig dat uitstelgedrag). Tegenwoordig neem ik hem bijna overal mee naar toe zodat ik mezelf gewoon bijna dwing om die opdrachten te maken – tja ik moet wat als ik hem voor het einde van dit jaar vol wil hebben.
In het vorige artikel zag je nog wat oudere opdrachten, die ik in 2014 heb gemaakt. In dit artikel staan – eindelijk – de opdrachten uit 2015. Als je mijn eerste paar opdrachten vergelijkt met deze zie je wel een groot verschil. Toen probeerde ik het nog een beetje netjes te doen, en durfte ik niet veel met mijn Wreck This Journal.

Deze Wreck This Journal creaties zijn vanaf 26 januari 2015.

26 januari 2015
Bring this book in the shower with you.
Dit is echt een enge opdracht. Ik heb het boek niet echt onder de douche gezet maar wel in onze badkamer, en erg vlakbij ons douche-gedeelte. Een paar spetters vond ik niet erg maar als hij helemaal nat zou worden vind ik wel een beetje zonde.
Misschien als ik straks met het Wreck This Journal helemaal klaar ben dat ik deze opdracht wel even opnieuw wil uitvoeren. Dat geeft denk ik wel een leuk effect.

27 januari 2015
Drip something here. (ink, paint, tea) Close the book to make a print.
Een erg creatieve opdracht. Ik gebruike hiervoor acrylverf (dat is echt mijn favoriete verfsoort!) van de Action en de Xenos. Ik wilde een soort vlinder maken maar het is niet echt helemaal gelukt.
Ik ben wel blij met het resultaat want het ziet er op zich wel leuk uit!
Deze doe ik echt graag nog een keer – maarja bladzijde is al vol…

11 februari 2015
Place sticky things here. (honey, gum, syrup, glue, sucker, marshmallow)
Deze opdracht heeft mijn Wreck This Journal echt vernietigd (wat ook het doel is van zo’n boekje). Ik gebruikte honing, hoestsiroop, stroop en suiker. De paar pagina’s na deze opdracht zijn ook gelijk helemaal plakkerig geworden en ik kon eerst zelfs deze pagina niet meer openen!
Nu is het een soort van opgedroogd en kreeg ik hem gelukkig nog wel open voor de foto.

24 februari 2015
A place for your grocery lists.
Tja wat kan ik hier nog bij zeggen. Ik heb wat boodschappen briefjes verzameld.
Verder heb ik er niet zo veel creatiefs bij gedaan.

24 februari 2015
Give away your favorite page.
Nee. Ik ben dwars dus ik heb deze opdracht niet gedaan zoals het moest. Ik wil graag mijn Wreck This Journal compleet houden. Dus daarom mijn mislukte tekeningetjes erbij, haha!

24 februari 2015
Make a paper chain.
Dit was echt een leuke opdracht. Meteen hierna heb ik ook gelijk een foto gemaakt van de papieren slinger omdat deze nu geplet is. Mijn tekenkunsten heb ik hier ook gebruikt – ik had blijbaar een creatieve dag.
Dit deed me echt aan vroeger denken!

27 februari 2015
This is a page for handprints or fingerprints. Get them dirty then press down.
Hier wilde ik ook mijn creativiteit voor gebruiken. Ik wilde niet zomaar vieze vingers in het Wreck This Journal maken maar ook echt een klein ‘kunstwerkje’ ervan maken.
Ik vind het aardig goed gelukt!

11 maart 2015
Trace the things in your bag (or pockets). Let the lines overlap.
Lastig maar wel een leuke opdracht. Ik heb niet erg op de details gelet maar het ging me meer om de items. Dit waren zo’n beetje de spullen die ik mee nam naar mijn werk.
Ik kon het ook niet laten om de spullen een kleurtje te geven, anders was het zo’n saaie boel.

Met mijn Wreck This Journal updates kom ik steeds dichterbij mijn huidige opdrachten. Dus het gaat de goede kant op. Wat betreft de opdrachten die ik nog moet maken, dat zijn er nog wat (zo’n 18 opdrachten) maar ik kom er wel. Dat moet gewoon lukken voor het einde van dit jaar.
Dan kan ik het nieuwe jaar beginnen met een goed voornemen: aan een nieuw boek van Keri Smith beginnen.
Hebben jullie al goede voornemens πŸ˜‰ ?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Wreck This Journal #9”

 1. Wat geniet ik hier toch van om dit te zien πŸ˜€ Zo ongelofelijk leuk!!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het blijft ook leuk om te doen, en hij is bijna uit dus bijna mag ik aan het boek: Mess beginnen πŸ˜€

 2. Eva C. schreef:

  Haha nee ik heb nog geen goede voornemens voor 2016, ben nog bezig met die van 2015 haha! Maar zo'n wreck this journal lijkt me wel super leuk. Ik zou het ook echt eng vinden om hem mee te nemen onder te douch en zonde om er iets plakkerigs op te laten vallen πŸ˜› Maar uiteindelijk wordt het natuurlijk wel leuk om terug te kijken later~

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is ook wel erg eng in het begin van zo'n journal hoor, maar later (na een paar opdrachten) word het alleen maar leuker! πŸ˜‰

 3. Wat leuk om te zien! Zo'n boekje lijkt me zelf ook heel leuk πŸ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is ook echt heel leuk, vooral om opdrachten onderweg (in de trein) te doen. Maakt een reis gelijk een stuk leuker.

 4. Petra schreef:

  wat is dit toch onwijs leuk om elke keer weer te zien…uitstelhedrag ben ik ook best goed in….al probeer ik het tegenwoordig wel binnen de perken te houden…lukt niet altijd, maar tja….

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben echt een kei in dingen uitstellen. Het is dat het een negatief iets is, anders had ik misschien nog een award gekregen ofzo haha πŸ˜‰

 5. Jinnie93 schreef:

  Het blijft echt een leuk ding haha, super leuk om allemaal te zien. Nog geen goede voornemens bedacht eigenlijk :'D en lol :Bring this book in the shower with you. Geniaal

  1. DinjaDONUT schreef:

   Er staan een hoop van zulke geniale opdrachten in haha πŸ˜‰

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.