Shoplog Utrecht 22-10

Ik moest gewoon wel naar de Lush toe, vooral nadat ik een hele wishlist had gemaakt en weg heb zitten kwijlen door al die mooie en fijne producten. Hoe kan ik mezelf dan tegenhouden om even snel Utrecht in te duiken?
Ik wilde er niet zo’n lange dag van maken dus veel winkels heb ik niet bezocht, alleen de winkels waar ik iets nodig had. En ja, ik had écht iets nodig bij de Lush!

Het was nog vroeg en lekker rustig ondanks dat het herfstvakantie was. Helaas was ik iets te vroeg voor de Lush, die opende pas om 10 uur en ik was in Utrecht om kwart voor 10.
Gelukkig zit er op de weg naar de Lush een Xenos en daar wilde ik ook nog even binnen kijken. Ik ging eigenlijk voor Halloween decoratie maar niet zoveel items bevielen me en ging alleen met mini spinnetjes en wat boodschappen de winkel uit.

Witte chocoladefondue (€2,99) – Maggi maaltijdmixen (€1,- per stuk) – Spinnetjes (€0,69) – Tortellini met kaas (€1,39) 

Vervolgens liep ik richting Lush, en kwam nog de Hema tegen. Daar moest ik ook nog zijn. Ik bleef iets te lang hangen waardoor ik nu met nieuwe coole kaarsen thuis kwam. En bij de Kruidvat had ik de Color Remover gezien, hopelijk krijg ik het groene kleurtje nog uit mijn haar voor MGC Experience.

Color Remover (€6,99 Kruidvat) – Grote kaars (€4,- Hema) – Middelgrote kaars (€3,50 Hema) – Kleine kaars (€2,50 Hema) – Oogmake-up remover (€1,75 Hema) – Briefpapier (€0,95 Hema) – Haarelastiekjes (€2,50 Kruidvat) 

En dan… Eindelijk liep ik de Lush binnen. Inmiddels was het wel wat drukker geworden, ook in de Lush. Maar dat hield me niet tegen.
Ik was op een missie!
Een missie om shampoo te halen, maar niet voor mezelf. Roy die wilde een Shampoo Bar proberen van Lush omdat de werking hem wel aansprak. Daarnaast was zijn shampoo ook nog eens op.

Candy Mountain Bubble Bar (€4,95) – Sample van Snow Fairy (gratis) – Soak & Float Shampoo Bar (€8,95) – Snowcake Soap (€9,16 voor 154gr.) – Bohemian Soap (€8,24 voor 154gr.)

Met tassen vol liep ik terug naar Hoog Catharijne, om even bij de Action te gaan kijken. Natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis. Dit keer laat ik ook wat huishoudelijke aankopen zien.

Airwick kaars appel kaneel (€1,72) – Fietslampjes (€1,49) – Crea podge lijm (€0,89) – Crea podge pearl lijm (€0,99) – Airwick luchtverfrisser (€1,09) – Cif (€1,09) – Silan wasverzachter (€1,98) – Lijmpistool (€2,79) – Bella cotton wattenstaafjes (€0,48) – Lijmpatronen voor lijmpistool (€0,99) – Onyx make-up reinigingsdoekjes (€0,57) – Haarband (€0,69) – Veet ontharingscreme (€2,89) – Windkracht 12 keelpastilles (€0,89) 

Ik blijf echt van de Action houden, van huishoudspul tot decoratie en van snoepjes tot knutselspulletjes. Er is van alles te vinden voor zo weinig!
Ik koop er regelmatig huishoudartikelen omdat ze zo lekker goedkoop zijn. Dan heb je toch een bekend merk voor een erg leuk prijsje. En kijk eens naar die prijs van die lijmpistool! Zo goedkoop! Heerlijk budget!
Wat is jouw favoriete aankoop bij Action/ wat koop je het meest bij Action?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “Shoplog Utrecht 22-10”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
  Ik hou van de Lush!
  Liefs Jorinda

 2. Vanessa schreef:

  Heerlijke spulletjes van Lush! Ik heb geen winkel in de buurt dus ik moet online bestellen, maar alles wat ik wil is steeds uitverkocht. Zo stom! Verder ga ik ook graag naar de Action en koop ik er ook veel huishoudelijke spulletjes. Leuke shoplog!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oh dat is wel balen zeg!

 3. Eva C. schreef:

  Zozo je bent goed geslaagd haha! Leuk hoor 🙂 Ik kom eigenlijk nooit bij de Action :$ Alleen af en toe om een schrift voor school te halen maar zelf dat koop ik liever bij de Hema. Misschien komt het ook omdat we hier in Maastricht geen Action hebben (of in ieder geval niet dat ik weet) 😛

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dan is het wel logisch dat je er niet vaak komt 😉

 4. Sanne Peters schreef:

  Leuke aankoopjes 😀 Ik heb gehoor dat die color remover niet goed werkt met apparte kleuren maar hoop dat het bij jou de uitzondering is. Enige wat ik aan kan raden is head en shoulders anti roos gebruiken om het er uit te krijgen. Ik ben erg benieuwd naar die Crea podge lijm en de pearl versie 😮

  Ik koop bij de Action vooral decoratie dingen, ongeveer 50% van mijn slaapkamer decoratie is van de Action haha.

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ga het gewoon proberen 🙂 de kleur is er al echt bijna uit maar het duurt me nog iets te lang.
   Head & Shoulders werkt namelijk erg traag :p

 5. Els schreef:

  Dat zijn een hoop aankopen! Ik wilde laatst ook eens naar Lush, maar die winkels zitten bijna niet in Brabant 🙁

  1. DinjaDONUT schreef:

   *kijkt* oh dat klopt, er zit er alleen een in Den Bosch! Slecht van Lush! We willen meer winkels in Nederland 😀

 6. Je suis Nikita schreef:

  Leuke shoplog! Ik ken geen Snowflake zeep van Lush, bedoel je niet de Snowcake zeep? Kan je een review maken van de Candy Mountain BB?

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oops! Haha ja die bedoelde ik dus 😉
   Blijkbaar typte ik uit automatisme snowflake in plaats van snowcake!

 7. Petra schreef:

  Wat een leuke spulletje heb je gekocht, bij Xenos kom ik ook best vaak als ik in het centrum ben….Action…. daar koop ik altijd ons afwasmiddel, het een en ander aan Food..en alles wat ik kan gebruiken ( soms veel te veel dus )

  1. DinjaDONUT schreef:

   Maar als je het kan gebruiken (en vooral gaat gebruiken), dan is het juist handig en nuttig. Afwasmiddel had ik altijd van Dreft, maar ik ben nu bezig om verschillende merken te "testen" 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.