Review: GOSH nagellak

Een paar weken terug was er een mooie actie bij Kruidvat voor de GOSH nagellak (of alle GOSH producten, dat weet ik niet precies meer). Ik kon me natuurlijk niet inhouden, want het was tenslotte een 1+1 gratis actie! De GOSH nagellak die ik had die was nodig aan vervanging toe – al vind ik de kleur nog zo mooi – dus ik maakte gebruik van de actie en nam 2 nagellakjes mee.

Ik schrijf een review over de GOSH nagellak, die onder andere te koop is bij Kruidvat voor €7,29.
Deze review gaat over de kleuren 628 Stardust (de witte variant) en 631 Million Stars (de blauwe variant) van de Stardust collectie.

Beide verpakkingen bevatten 8 ml en dat vind ik precies goed. Ik gebruik niet zo heel vaak nagellak dus hoe kleiner de verpakking, des te beter. Ze zien er beide erg netjes en duidelijk uit.
Alleen op de dop zit een sticker die er bij de kleur Stardust al wat aan het loslaten is en dat houd niet zo fijn vast.
De letters vallen goed op bij de kleur Stardust maar bij de kleur Million Stars vallen deze een beetje in het niet. Het is wel handig dat ze een duidelijke sticker hebben geplaatst waar het kleurnummer op staat.

Het kwastje is vrij lang en flexibel maar wel stevig genoeg om de lak netjes en fijn aan te brengen. Het gaat heel soepel en dat vind ik toch wel een groot voordeel!
Bij beide kleuren heeft de lak wel 2 lagen nodig, maar door het snelle opdrogen is dat geen probleem. Zo kan ik snel weer andere dingen gaan doen, want veel geduld voor nagellak aanbrengen heb ik niet echt.
Zonder enige basecoat of topcoat houd deze nagellak het bij mij zo tussen de 3-4 dagen uit (het ligt er maar net aan wat ik die dagen aan het doen ben natuurlijk), en dan begint de lak wat te chippen.

628 Stardust, met 2 lagen
631 Million Stars, met 2 lagen

Conclusie:
Pluspunten:
+ Handig formaat
+ Stevig kwastje
+ Brengt soepel aan
+ Droogt snel
+ Blijft 3-4 dagen mooi zitten

Ondanks dat ik zo geen minpunten kon opnoemen, wil ik toch wel vermelden dat ik die sticker rondom de dop echt irritant vind. Maar goed, daar is natuurlijk een simpele oplossing voor: eraf halen. Eerlijk gezegd heb ik dat nog niet gedaan, en twijfel of ik dat wel zou moeten doen. Het flesje is zo compleet met zo’n sticker. En als ik de sticker eraf ga halen blijft er misschien wel zo’n vieze plakkerige rand over.
Genoeg over die verpakking, want beide lakjes vind ik echt geweldig! Het is dan even wel een wat duurdere aankoop (ach voor mij niet want ik kocht ze tijdens die geweldige aanbieding) maar dan heb je ook wat!
Tot hoeveel euro zou jij gaan om een mooie en goede nagellak aan te schaffen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Review: GOSH nagellak”

 1. Jorinda schreef:

  Beide erg mooie lakjes =)
  Vooral de tweede vind ik erg mooi!
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik kan echt niet kiezen tussen die twee, ik vind ze beide even mooi 🙂

 2. Dalinka Haze schreef:

  Mooie kleurtjes! Voor Million Lights ziet er goed uit. Zelf heb ik nog nooit nagellak gehad van Gosh en 7,29 voor een lakje vind ik al aardig aan de prijs. Dan moet het wel een bijzondere kleur zijn of in de aanbieding zijn.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Met zo'n aanbieding is het wel te doen, anders vond ik ze ook iets te prijzig 😉

 3. Petra schreef:

  Beiden vind ik heel erg mooi, ik vind het lastig om te zeggen ik voor een nagellak over heb…Ik maak vaak gebruik van dit soort acties, dan blijft het juist leuk om zulke dingen te kopen

 4. Els schreef:

  mooie lakjes, vooral stardust vind ik heel mooi.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik vind het echt lastig te kiezen (dat probleem had ik dus ook in de winkel haha)

 5. Sanne Peters schreef:

  Ik vind die stardust echt heel pretty maar voor mij zou het een beetje te duur zijn voor een lakje vooral nu de essence lakjes zo goed bij mij werken. Wel handig als je het inderdaad met zo'n actie kan kopen 😀

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik nam ze ook echt mee omdat er zo'n goeie aanbieding was, anders had ik ze laten staan – hoe mooi ze ook zijn ^^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.