De week van Halloween

 

Het is geen officiële week van Halloween, maar ik vind het erg leuk om Halloween wat uitgebreider te behandelen op mijn blog. Ik vind dit echt een leuke feestdag – is dit eigenlijk wel een feestdag? – waarbij er creepy en spooky dingen aan bod komen.
~ Come to the dark side ~
(Yep Star Wars fan hiero!)

Deze hele week zal Halloween het thema voor mijn blog zijn. De berichten die online komen houd ik nog wel even geheim want het is leuker als dat een verrassing blijft!

Ook al vier ik geen Halloween – wat ik overigens wel erg graag nog een keer zou willen doen – toch plaats ik een aantal artikelen die over deze ‘feestdag’ gaan. Precies tijdens Halloween is er MGC Experience, een animeconventie in Nieuwegein. Dus een groot feest geven of langs de deuren gaan voor ‘Trick or Treat’ zal helaas niet gaan lukken. Maar ik weet zeker dat het bij MGC Experience heel leuk zal zijn, ik ga er met vrienden heen en na de conventie (of als wij er genoeg van hebben) gaan we nog even Utrecht onveilig maken!

Het huis heb ik dit jaar ook weer vrolijk gedecoreerd met leuke Halloween spullen, ik heb het hele jaar door al een doodskop op onze game-kast staan, ik heb een dienblad gevuld met herfst- en halloween decoratie zoals mini paddestoelen en spinnetjes, langs de foto die boven de bank hangt heb ik nu een prikkeldraad slinger opgehangen en overal door het huis liggen lichtgevende beestjes. Lekker creepy dus 😀

Ga jij nog iets speciaals doen met Halloween?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “De week van Halloween”

 1. Els schreef:

  Wat leuk dat je zoveel doet met Halloween, maar eigen niet echt deelneemt. Ik heb niks met Halloween, geef mij maar vrolijke minions :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oh die vind ik ook wel leuk 😀

 2. Ik doe zelf niet echt iets speciaals met Halloween, maar vind het wel leuk om te zien hoe iedereen zich verkleed 😀 Soms zitten er zulke mooie creaties tussen!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja inderdaad! Ik ben stiekem wel jaloers op die creaties 🙂

 3. Ellen Moens schreef:

  Leuk! Ik ben benieuwd naar je Halloween artikels ;). Ik vind Halloween ook top! Erg leuk om alles te decoreren en elk jaar komen er vrienden bij ons langs voor een gezellige Halloween avond!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Gezellig! Ik ga dat volgend jaar maar doen denk ik!

 4. Petra schreef:

  wat een onwijs leuke foto met de spinnen en de nagellak…zelf doen wij niets aan Halloween, voor kinderen vind ik het wel heel erg leuk om er aan mee te doen ..

 5. Afgelopen jaren had ik nooit wat met halloween, maar hoe ouder ik word.. hoe meer ik erover zie. En ik vind het toch wel iet interessants hebben. Ik zou het liefst naar een groot halloween feest gaan in Amerika haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Amerika vind ik een beetje ver maar een groot Halloween feest lijkt me echt gaaf 🙂

 6. Sanne Peters schreef:

  Leuk dat je halloween posts gaat doen 😀 Ben heel erg benieuwd naar de posts en naar de decoraties in je huisje ^^

  ❤ Sann | Piixel.nl

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.