Wreck This Journal #8

Steeds kom ik dichterbij het einde van mijn Wreck This Journal. Ik moet mijn doel echt halen en hem voor het einde van 2015 uit hebben/ af hebben. Vandaag deel ik een extra lang artikel, hierbij zitten opdrachten waarvan ik niet meer zeker weet wanneer ik ze heb voltooid.
Ook zijn dit de laatste paar opdrachten die ik in 2014 heb gemaakt, zodat ik volgende keer – dan eindelijk – met de opdrachten uit 2015 kan beginnen.

Deze Wreck This Journal “creaties” zijn vanaf 1 juni 2014.

1 juni 2014
Scribble widly, violently, with reckless abandon.
Zoals je misschien al ziet heb ik deze opdracht gemaakt toen we vorig jaar in Italië waren. Zulke opdrachten vind ik nou echt leuk als ik op vakantie ben. Je hoeft niet veel dingen te gebruiken, alleen een pen, potlood of een stift.
Simpel maar wel een erg leuke opdracht!

1 juni 2014
Write one word over and over.
Weer zo’n lekker simpele opdracht. Tja en wat voor woord moet je nou bedenken als je in Italië bent… Omdat dit zo’n leuke opdracht was besloot ik hier een paar dagen over te doen, en elke dag heeft een andere kleur. Ook de letters zijn verschillend, wat ik ook wel leuk vind om te doen.

3 juni 2014
Glue a random page from a newspaper here.
Tada hier heb je een random page. Verder kan ik hier niet zoveel over vertellen. Alleen dat het een Duits-talige krant was en dat het over een evenement ging.
Zeer random dus, ook wel leuk zo’n opdracht. Je hebt er verder geen creativiteit voor nodig.

12 juni 2014
Stand here. (wipe your feet , jump up and down.)
Ik heb nooit zulke vieze voeten en daarom is het een beetje lastig geweest om mijn voeten hier te vegen. Toch heb ik het geprobeerd wat wel een hilarisch moment opleverde omdat Roy, mijn vader en stiefmoeder zaten te kijken wat ik nou toch aan het doen was.

12 juni 2014
Make a funnel. Drink some water.
Dit was weer een zeer leuke opdracht! Alleen smaakte het water zooo vies toen ik het opdronk. Papier is dus absoluut geen fijne “beker” en ik raad je aan om het niet te gaan proberen (tenzij je ook een Wreck This Journal heb gekocht).

12 juni 2014
Tear out. Crumple.
Vroeger (toen ik een jaartje of 7 was) maakte ik vaak gekreukeld papier. Geen idee meer wat ik er daarna mee deed maar het werkt op de één of andere manier wel ontspannend.
Even die stress fijnknijpen in een stukje papier.

2014
Press leaves and other found things.
Slimmerd als dat ik ben, heb ik hier geen exacte datum bijgeschreven. Ik weet nog wel dat ik deze opdracht ergens in 2014 heb gedaan. Het zou ook tijdens onze vakantie in Italië geweest zijn dat ik deze opdracht heb gemaakt.
Veertjes vind ik altijd wel bijzonder, maar als je ze zo los wilt bewaren raak je ze kwijt of je gooit ze toch weer weg. Daarom vond ik het fijn dat er zo’n plakpagina in het Wreck This Journal zat, lekker fijn gevonden veertjes inplakken.

2014
Glue random items here. (i.e., things you find in your couch, on the street, etc.)
Weer zo’n fijne plakpagina, die ik ergens in 2014 heb voltooid. Dit zijn echt allemaal random dingen, waaronder twee snoeppapiertjes, een paar veertjes, een neppe pokémonkaart, verpakkingen van suikerklontjes en een souvenirzakje.
Zulke pagina’s vind ik nou echt leuk, net een soort plakboekje!

Ik zou eigenlijk volgend jaar een plakboek moeten bijhouden als we met de trein naar Zwitserland gaan. Dingen die ik verzamel tijdens het reizen (ja ik ben zo’n type die van elk plekje wel een folder van wil meenemen en ik spaar zelfs suikerzakjes!) en foto’s kunnen er mooi in.
Het is altijd leuk om zo’n plakboek als herinnering te bewaren, dan kan je altijd terug kijken en bedenken hoe leuk het wel niet was.
Heb jij wel eens aan een plakboek gewerkt?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Wreck This Journal #8”

 1. els schreef:

  Wat enorm gaaf dat jij ook in zo'n boekje werkt! ik ook :-). Ik heb nu nog te weinig pagina's gemaakt maar ik ga er binnenkort ook een artikel overschrijven. Ik heb al wel een artikel op mijn blog over This is not a Book. Misschien een aanrader voor jou nu je deze bijna uit hebt? Ik vind dit boek echt top!

  https://www.nobody-else.nl/inspiratie-boeken-keri-smith/

  1. DinjaDONUT schreef:

   Die heb ik toevallig ook in mijn bezit! Ik kan niet wachten om daaraan te beginnen 😀

 2. wat leuk, ik heb wel eens een aantal plakboeken gemaakt, eigenlijk komt het er maar weing van…wel is het superleuk om te maken…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oei, tja dat ken ik. Ik probeerde vroeger als klein meisje een plakboek te maken maar ik heb geen idee meer wat er mee is gebeurt. Ik denk dat mijn moeder het heeft weggegooid…

 3. Weer zo leuk om dit te zien 😀 Ik zou me helemaal uitleven op dat boekje!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Straks komen de feestdagen er weer aan, misschien is het iets wat je zou kunnen vragen aan een lieve Sinterklaas of Kerstman 😉 :p

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.